Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 18
innaa spune:
Dana cum ai reusit sa slabesti? Ce dieta tii? sau nu tii. in cat timp. vreau si eu o dieta minune cu ciocolata daca se poate si cu paste la greu. hmm. o exista?
Mami si
Buburuza lui mami
andreeeea spune:
Salut si eu revenirea Ioanei! 
Mihaela, cu oscilo, si eu stiu jum. de doza dimineata si jum. seara, timp de 3 zile, cu mentiunea ca tb dizolvat in putina apa, si copilul sa nu manance nimic jumatate de ora inainte si jum. dupa. (numai jumatati...
)
Despre sofat, si mie imi pace sa conduc (de la 20 de ani), si daca se intampla cumva sa gresesc (eu respect toate regulile
), cu un zambet nevinovat si cu un ridicat naiv din umeri, smulg zambete din partea soferilor, in locul injuraturilor...![]()
).
Am citit mai demult despre cortizonul din unguiente pt copii, dar nu mai stiu ce
. Maria a avut pe ceafa un hemangiom din nastere, carea apoi s-a infectat( la 2 luni), si doar cu Advantan i-a trecut, la sfatul celui de-al 3 medic. De atunci a ramas o pata rozie, dar acum a reinceput sa se scarpine . Sa recurg tot la Advantan, ce credeti?
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
codruta_grg spune:
Mi-am luat castane, cica import Italia (sunt mai bune ca cele romanesti-nu sunt atatea stricate printre ele).
Si eu vreau sa slabesc 4-5 kg. De azi m-am apucat sa fac abdomene si mananc ce ii dau si la Petra 
Editez: deci nu ii mananc mancare lui Petra
ci mananc si eu impreuna cu ea acelasi tip de mancare (si aceeasi cantitate)
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
oaana spune:
Buna tuturor...
Gina foarte frumos ce ai scris.
gabi multumesc pentru incurajare cu dormitul copilului in pat cu mami...nu stiu ce o sa fac cand nasc pe al doilea si nu voi reusi sa-l culc pe Iosua singur...vom mai vedea,oricum mi-a mai crescut un pic inima ca nu sunt singura...
andreeea,stii ca eu am folosit advatan la Iosua cand a avut urticarie la frig si dr. a spus ca pot folosi o luna conseccutiv daca e nevoie ,apoi sa intrerup din cauza cortiz.,dar mi-a dat de inteles ca o luna nu ar fi probleme,si o farmacista mi-a zis ca mai sensibila e pielea de la obraz ,sa nu folosesc foarte mult timp....cred ca ma repet dar nu cred ca ar fi probleme,am inteles ca e o crema buna...dar daca vrei iti pot da sebamed sa incerci e special pt.bebelusi...lui Iosua a inceput sa-i treaca la fata...sanatate multa..
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 20+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
medica spune:
Mihaela e, pentru David am aplicat 1 tub de oscilo/zi, sper sa aibe afect. Este si marait, stau cu aspiratorul in priza si scot mucii in continuu. Reactia cu mucii, in cazul lui, se intampla de cate ori mai iese vreun dinte sau vreo masea. Nu stiu ce sa zic, bine ca nu are si febra. Multumesc pt sustinere si raspunsuri.
Nanadane, tine-o tot asa
, eu vreau sa ma apuc de TAEBO pt intarirea muschilor, dar mama rade de mine si imi spune ca ar mai trebui sa slabesc un pic, am prea mult 45 Kg la 1,60 cm.
oaana spune:
fetelor ce e cu vaccinul de care vorbiti,priorix?
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 20+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
codruta_grg spune:
Iar nu a vrut Petra laptele de seara. Ori ii dau prea multa mancare ori ii este prea somn sa il mai bea
.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
medica spune:
Este vaccinul care se face la 15 luni. ROR-ul de la stat, priorix/varilix (cumparate), toate pt imunizare impotriva varicelei, rubeolei si oreionului. Eu nu i l-am facut la 15 luni, pt ca David a facut o usoara forma de rubeola si am asteptat pana mi-a dat ok doctora, la 16 luni, adica cu o luna intarziere.
mihaela_e spune:
Oana, Priorixul este vaccinul contra Rujeolei, Oreionului si Rubeolei, iar la o luna de la administrarea astuia se face Varilrixul care este un vaccin contra varicelei.
Eu inca nu am trecut la batista bebelusului. Stanciu zicea ca este mai rau daca o folosesti pt ca aspiratia ii stimuleaza "productia". Asa ca azi am facut spalaturi dese cu ser fiziologic , am administrat apa de mare si de 3 ori pe zi cate o picatura de Vibrocil. Acum la culcare, ii voi pune si Karvol pe o compresa si sper sa poata respira bine.
Azi m-a disperat

. La pranz nu a vrut sa manance. Pe la 15 a ciugulit niste carnita si atat. Cel putin a mancat laptele.Sper sa doarma la noapte, ca altfel cedez nervos. Cred ca perioada asta lunga de boala prin care am trecut m-a marcat teribil. Acum, cum nu vrea sa manance sau e marait tot stau si ma gandesc sa nu o luam de la capat,ca nu mai rezist.
Sa doresc sa aveti o noapte buna

Te mai asteptam cu vesti
Teodora Sara (norina)