Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 17
kristinutza spune:
iuhuuuuuuuuuu, tiroliana!!!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
Bau !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
diana_n spune:
Meme,Mimsi, BiuMil va multumesc frumos pentru sprijin
. Tot morcovita raman, dar macar cu speranta ![]()
Ioana bine ai revenit, poze noi primim?
Gina bine ai revenit si tu
Celelalte fete Ancadm, Oana0204, Olguta, Valen, Anda Panda ce mai zic de copiii lor?
Diana si Petrut (3 oct 2005)
codruta_grg spune:
'neata!
Ce ziceti de ora matinala la care scriu? Ei bine pot, ca mi-a plecat sotul de acasa pentru pt o zi. Ca altfel face cu nervii cand ma vede ca primul lucru dimineata dau drumul la calc 
Am gasit un magazin super ieftin, care aduce o tanti din Ungaria jucarii. Asa i-am luat la Petra intreaga "orchestra": chitara, pian, tambal, trompeta, castanieta, nai. Toate au fost 200.000 lei.
Dreptate aveti cu condusul, eu n-am condus de vreo cateva saptamani si ieri am preferat sa iau un taxi sa traversez orasul, dar revine eu in forta ca vb Innei, altfel nu se poate
Si eu as vrea sa vizitez Branul-cat de repede 
Ma bucur si eu ca a revenit Ioana, ca imi plac muuult mesajele ei 
Kristinutza succes la lotto
26 il joc si eu.
Gina, intradevar deosebite randurile tale 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
mihaela_e spune:
Buna dimineata tuturor!
In primul rand IOANA, bine te-am regasit!!!
In al doi-lea rand, am prestat VARILRIX-ul la baiat. Iar azi e cu robinetul la nas. Si in alta ordine de idei, a luat un kg intr-o luna, ceea ce doctorul spune ca este foarte bine. Adica acum are 9,260 kg.
Nu mai stiu cine
a spus ca ii da oscilo la piticodrom?? Voi cum ii dati? un tb pe zi sau doua??...
Cam atat, pt ca am copilul foarte bazait. Si mai sunt si dupa o noapte alba pt ca s-a tot marait, m-a tot strigat, a gemut. Nu stiu de la ce: ori de la vaccin ori de la raceala???
medica spune:
Mihaela e, si eu i-am facut lui David ieri vaccinul Priorix si azi este cu nasucul plin de muci.Deja am trecu la batista bebelusului.Nu a avut inainte niciun semn de raceala asa ca pun totul pe seama vaccinului. Am un tub de oscilo in casa si am sa-i dau preventiv. Va pup pe toate iar daca ati avut si voi reactii de genul acesta dupa Priorix/Varilix va rog sa-mi dati ceva detalii. Multumesc.
mihaela_e spune:
medy, inteleg ca ii dai lui Davind un tub de oscillo pe zi? Asta inseamna preventiv?
innaa spune:
Neata!
Eu stiu ca preventiv se da o data pe saptamana. Iar la primele simptome unul pe zi, trei zile. Poate ma insel. Corectati-ma.
Mami si
Buburuza lui mami
nanadana spune:
salutare salutare
fetelor am slabit 2 kg
(chiar daca ieri am bagat mucenicii la greu
)
ioana bine ai venit,bravo mirunei pt scris 
gina frumoase randuri 
medica sanatate la puiut,noi nu am avut nici o recatie,de fapt antoine nu a recationat nicicum dupa un vaccin
mihaela ma bucur ca Alexandru a luat in greutate,normal se da un tub de oscilo pe zi(jumate dimineata si jumatate seara)timp de trei zile,dar daca are numai nasul prins, eu zic sa ii face spalari de nas cu ser (nu stiu zic si eu ,ca mie asa imi spune dr
)si preventiv se da oscilo un tub pe saptamina
codruta acuma se te ti ce liniste o sa ai in casa, cu asa orchestra
,sa le stapineasca cu placere
gata ma duc sa ii fac papa lui antoine,azi o sa ii dau tarta cu spanac si branza de vaci
va pup
dana-lucia helllllllllllllllllllllllo
ce face Alberto?