Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 16
miflore spune:
V-aaaaaastept!

Ina, si eu m-am gandit la o simulare de lesin!
! Dar astora tot nu le pasa, cred ca si-n spital mi-ar da calculatorul de gat pe langa perfuzii...sa fie mai multe fire...
Simo, astept fetele pentru marea exterminare si vin si eu spre tine dupa ce rezolvam aici. Si gandeste-te c-o sa fim deja experimentate.

Ioana!!! Ce ma bucur c-ai revenit!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
irina81 spune:
Alina,eu am facut scoala anul trecut si eram asa de ambitioasa ca vroiam sa fac totul singura,dar instructorul mi-a spus sa urmez numai comenzile lui ca incearca sa-mi formeze niste reflexe. Si asa a si fost,acum imi dau seama ca fac toate manevrele automat fara sa mai gandesc,mi-au intrat in reflex.Cel mai tare imi place sa conduc cu o singura mana pe volan!
Irina,anul trecut ne-am intalnit in Mamaia exact in ziua cand mi-am luat carnetul!Am fost un dezastru,am oprit circulatia intr-o intersectie(nu-mi iesea plecarea din rampa)....m-am speriat rau
,dar cu ajutorul sotului meu am condus in continuare si acum nu mai am nicio problema!
Ioana,bine-ai revenit!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
irina81 spune:
Meme,in Irlanda e alta legislatie,am impresia ca nu trebuie sa faceti sedinte cu instructor,ci cu cineva care are deja carnet si ceva experienta,nu-i asa? Se da examen?
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
Meme1 spune:
Tot pe fuga, am scapat de iepuriciul mare, l=am dus la vecina...si eu cica fac curat...dar tare ma tenteaza forumul...
Irina constanteanca, aici intr-adevar se poate conduce doar cu testul de teorie, ti se da un carnet provisional valabil pe 2 ani si apoi inca unul tot pe doi ani, dupa care trebuie sa dovedesti ca ai incercat macar sa treci testul practic de condus. Ideea e ca poti sa inveti sa conduci cu oricine, legea spune ca trebuie sa ai in dreapta pe cineva cu full licence dar nu prea se respecta chestia asta deci poti conduce si singur in masina cu provisional.
Testul de condus nu se da ca in Ro cu politistul langa tine, ci cu instructorul....de asta e muuult mai greu de trecut...ca instructorul vrea sa vada anumite manevre...pe cand politistul din ro vrea mai mult sa vada ca stii sa misti masina din punctul a in punctul b.
cam asta e povestea aici. eu am carnet provisional de 1 an si jumatate, in octombrie ma duc sa il iau pe al doilea ca nu ma vad trecand examenul de condus asa curand....
Mai e o chestie...cu cat stai mai mult fara sa dai examenul de condus, cu atat ti se formeaza anumite reflexe 'nesanatoase' cum ar fi de exemplu condusul cu o singura mana....chestii pe care instructorul de la test nu le trece cu vederea in nici un chip....
Gata am fugit ca eu trebuie sa fac curat si stau la povesti cu voi...
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
gabiarama spune:
Ioana , 
Astazi Tudu a facut cea mai urita criza de isterie si eram si in vizita
.Am fost nevoita sa ii imbrac si sa plec de acolo .Pe drum aproape ca imi venea si mie sa pling .
GABI
28+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
alinam spune:
Seara buna!
Ioana bine ai revenit, te asteptam mai des 
Irina, gata m-ai convins, nu mai sunt disperata, problema e ca ma enervez repede hehehe nu sunt invatata sa mi se spuna ce sa fak si mai ales sa ma execut repede [ ala care se rostogoleste de ras] si instructorul nu tine mana nici pe volan , nici pe akimbator, ma lasa singura, el doar imi zice : " ambreiaj, a3a ,demaraj" hehehe orikum a decretat ca sunt vitezomana, adika eu am incercat sa nu incurc circulatia si am mers numai cu 50-60 de era sa "omor" o baba , da zau ca nu era vina mea ca ea trecea neregulamentar
, plus ca mai am o problema, eu nu stiu sa fiu fata finuta, adika treba cu "ia usor de pe ambreiaj" sau atinge frana .. brrrr pai eu aici ma execut militareste hehehe
nu sunt relaxata, hehehe si mama imi zicea"condu elegant si relaxat" , sa va zic cat de relaxata ma fost? eu zic ca am fost da cand m-am dat jos din masina aveam blugii uzi la partea posterioara
.
Gabi eu te inteleg cel mai bine, al meu face crizele astea zilnik si zau ca imi ies din pepeni uneori oricat as incerca eu sa ma controlez, ma enervez si mai tip la el.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alexuta2005 spune:
Uraaaa s-a intors Ioanaa!!!!

Asa, ca de cand asteptam vesti despre surioara piticodroama a Alexiei.
Aseara am facut mucenici,o ditamai oala. Si de dimineata mananc non stop. Au iesit foarte buni.Si Alexia a mancat un castron.
Alexia sta mai prost la capitolul limbaj.
De cateva zile insa sunt tare incantata ca a inceput sa construiasca.Pana acum cuburile, piesele lego si alt joc cu piese de construit erau doar asa de decor si de imprastiat prin casa.Acum le gaseste ea utilitatea.Ieri a incercat sa rezolve si un puzzle, a nimerit insa numai o piesa.
Pasiunea ei sunt insa revistele.
Ma apuc sa studiez mai aprofundat ce ati scris si revin.
kristinutza spune:
pt lotto: 3, 6, 15, 23, 26, 32. 
ioana, adica vila bran, nu? investighez, investighez. dar pana la urma as apela la o firma specializata, ca mi-e sa n-o dau in bara prea rau de una singura... 
despre condus: eu sunt as la parcari. am un stil kamikaze greu de explicat. de fiecare data am impresia ca o sa lovesc rau masina pt ca nu am spatiu suficient de manevre sau ca sunt prea presata de trafic. si parchez masina intr-o viteza f mare, de frica parca sa nu ma razgandesc si s-o las pe mijlocul drumului. si dup-aia cobor si ma mir ca prostu' ca n-am bushit-o nici de data asta.
iar la bloc, ca s-o parchez, trebuie s-o urc perpendicular pe o bordura si o opresc f aproape de un gard. la ce viteza iau bordura aia, nici gardul nu-l mai vad, de cat de ridica masina in sus
.
radu e baiat bun in continuare, mi-e simpatic, vorba lu' tac'su.
am facut comanda de mancare chinezeasca si, la cat de pofticios a fost, mai mult a mancat el la orez decat mine. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alexuta2005 spune:
Kristinutza am fost si eu la Vila Bran acum 4 ani.Era dragut.Uite ca au si site :
http://vilabran.ro/
Gina M spune:
Dragi mamici,
Intru si eu cu ceva intarziere sa va urez "La multi ani si o primavara binecuvantata!

Noi suntem bine,micuta Jessica Priscilla creste foarte bine,este grea ca o "piarta de moara" stie sa cante si sa gesticuleze cantecele micute, a inceput sa vorbeasca ceva mai mult,face multe nazdravanii cu surioara sa mai mare iar mai nou, de la 1 martie nu-i mai place sa poarte diaper.Si-l da mereu jos .Asta nu inseamna ca am si scapat de el ci doar acum, a sosit la noi momentul cel mai potrivit pentru operatiunea "olita".
Altcumva cum va spuneam, suntem bine,traim.Doar programul ne este unul foarte incarcat. Vom mai taia din el in curand insa deocamdata,trebuie sa pastram ritmul. Sper ca si la voi sa fie totul bine.
Am sa incerc sa mai citesc cate ceva zilele acestea din urma insa, nu prea vad sa am vre'o sansa sa recuperez si sa tin pasul cu voi in ale scrisului! Cred ca sunteti top number 1 forum!
Aveti "tastarnita nu gluma !!!![]()
Cu ocazia zilei de 8 martie desi cu ceva intarziere,am pus mai jos pentru voi cateva randuri care sper sa va mearga la inima.Noi femeile, suntem niste fiinte deosebite iar aceaste randuri ne reaminteste aceasta.
De ce plingi?
- Pentru ca sint femeie ! - raspunde mamica.
- Nu inteleg ... - zice micutul.
Mamica il imbratiseaza si spune :
- Si n-ai sa intelegi niciodata ...
Mai tirziu, copilul isi intreaba tatal :
- De ce plinge mamica ?
- Nu stiu nici eu ! Toate femeile pling fara motiv ! - a fost tot ce
i-a putut spune taticul.
Devenit adult, il intreaba pe Dumnezeu :
- Doamne, de ce pling femeile asa de usor ?
- Cind am facut femeia, ea trebuia sa fie o fiinta deosebita.
I-am facut umerii destul de puternici ca sa poarte pe ei toata greutatea acestei lumi si destul de moi ca sa fie confortabili.
I-am dat forta de a da viata si cea de a accepta respingerea cu care o trateaza adesea proprii copii.
Forta de a avea grija de familie in pofida bolilor si oboselii.
I-am dat sensibilitatea de a-si iubi copiii cu o dragoste
neconditionata, chiar si atunci cind ei o ranesc cumplit.
I-am dat forta care-i permite sa continue cind toata lumea abandoneaza
I-am dat forta de a-si suporta barbatul in caderile sale si de a-i ramine alaturi cu aceeasi tarie. Si, in fine, i-am dat lacrimi sa plinga atunci cind simte nevoia.
Vezi, fiule, frumusetea unei femei nu sta in vesmintele pe care le poarta, nici in chipul ei, nici in coafura. Frumusetea unei femei sta in ochii ei. Aceasta e poarta catre inima ei - locul unde se adaposteste dragostea.
Si adesea lacrimile ei sint cele prin care poti sa-i zaresti inima.
Va 
POZE