Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 15
miflore spune:
Zanelor, dragelor, help, faceti o vraja si salvati-ma!
Astia vor sa ma tina pana luni la servici!!!

Adica si noaptea daca se poate. Si inca o saptamana!!!

Va dau adresa?

Cred ca omor pe cineva....![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
country girl spune:
Ioana, salutari burticii si
domnisoara Miruna. Ce frumos ca Miruna va avea o sora!
Desi eu sunt disperata, daca nu mai fac repede un copil, parca n-am copil. Ilinca e toata-toata fata lui taica-sau. Daca-i spun sa-mi dea un pupic imi da repede unul dupa care un sfert de ora e lipita toata de taica-sau si se lasa pupacita.
BiuMil spune:
Mifloricikoo...zi-ne unde sa venim! ne-om strange noi o gasca sa te salvam...o intrebare numai... sunt multi aia de te tin acolo???!!![]()
Ioana,
bine ai revenit!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
country girl spune:
Mifloricico, mai lasa-i fro doua ceasuri si dupa aia simuleaza un lesin si cheama salvarea.
Zi-le ca ai o cadere de calciu, ceva si ai nevoie de odihna.
Meme1 spune:
Miflore, vin si eu 'to the rescue'!!!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Simo74 spune:
N-am timp nici sa mor...da venisem sa ridic mainile pentru revenirea Ioanei dar vad ca intre timp a aparut ![]()
Si va rog io frumos, fetele care faceti parte din comando-ul "Mamicile ucigase" dupa ce ii exterminati pe ai lui Mifloricica veniti si pe la mine la scarbilici, pleaseeeee ![]()
country girl spune:
Simo, la tine la scarbilici vin eu cu bazoookaaa
ca mi-ar face chiar placere sa extermin pe stii tu cine
.
N-am mai auzit de un veac de tine, Luca si Jimi...
Atentie maxima: Sofia a postat vesti despre Nuka in Jurnal! raspunde la toate poll-urile!![]()
Meme1 spune:
Gata Simo...am notat...venim si la tine...
Pupici si spor la lucru,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
b_irina_c spune:
Am ramas in urma rau cu cititul... Am apucat sa vad doar ca Meme mi-a zis de mucenici. Multumesc
. Am incercat anul trecut cu aia luati din comert si dupa ce m-am plictisit de atata fiert tot tari erau
. Categoric nu ma pricep :(... Cu sms-ul nu m-am prins ca eram convinsa ca e numar de luxemburg
si nu pricepem ce coleg strainez scrie asa bine in romaneste
.
Alinam felicitari ca te-ai apucat de sofat
. Si tu acuma... vrei sa le stii pe toate din prima
, experta vorbeste
. E normal sa nu stii vitezele, pedalele sau cum sa tii covrigul. La inceput eu stiam ca trebuie sa schimb cu a 3 a dar cine naiba stia unde a ramas a 2
. In primele sedinte instructorul tinea mana lui peste a mea pe schimbator si mai tot timpul tinea si el o mana pe volan. Imi zicea ce viteza trebuie sa schimb si schimba odata cu mine. Eu am azi a 9 a sedinta si in intersectii (viraj stanga) tot nu stiu cum naiba sa le fac pe toate asa repede. Le fac, dar nu asa repede cum ar trebui. Daca instructorul tau te lasa singura sa schimbi zi-i sa faca asa ca al meu daca iti e mai usor... In rest exercitiul e mama invatarii. Eu una abia astept fiecare sedinta
. Wrrrmmmm.....
Acum mai scriu un mai... si poate mai apuc sa recuperez cele 2 pagini 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)