Piticodromul de sept-oct 2005 (173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mey, unde fac un team building de 50-60 de persoane prin zona brasov?!

mi-am luat permisul de la 18 ani, dar de-abia acum conduc.

salut revenirea ioanei. pana la urma nici nu mai tine neaparat de ea, noi ne-am atasat si de miruna... trebuie sa stim, sa comparam, sa discutam, sa punem probleme... orice copil din piticodrom este frate/sora cu copilul propriu din dotare...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

.. orice copil din piticodrom este frate/sora cu copilul propriu din dotare...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
[/quote]

subscriu![ala care-si da jos palaria]

Ina intreab-o si pe mama noastra Omida(kristinutza) poate a visat ceva numere azinoapte

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, bine ai revenit! E tare Miruna cu literele!

Noi suntem bine, dupa cum urmeaza: Sa mananca bine si ia in greutate corespunzator, defectul lui e ca nu doarme ziua in pat, doarme ori in brate ori cand il scot la plimbare, incearca sa rada, e haiosel.
Dinu pare ca s-a obisnuit cu situatia, as zice ca nu mai e gelos deloc dar mi-e sa nu ma hazardez. Stie niste cuvinte, executa comenzi foarte complexe, e vesel, nu le are cu puzzle. A redevenit independent cum era inainte ceea ce ma bucura tare. Culege de afara crengute si alte chestii, cand nu iese cu mine, si zice mama, cand ajunge acasa mi le da precipitat, nu face nimic inainte.
Eu, tot cam obosita, nu-mi vine sa cred ca mi se parea greu cu un singur copil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ina, citeste Libertatea de azi si vezi poate dai de reteta tipului aluia...si nu tii numai pentru tine, ne zici si noua...ca sa castigam si noi, da?

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc.

Daca trebuie sa raspund la intrebari, atunci sa ma grabesc: bea lapte La Dorna 3.6%, poarta body-uri pentru 86-92 de cm, mie imi plac foarte mult pijamalele "cosmonaut" si i-am tot luat, numai ca se dezbraca in mai putin de 1 minut de ele, asa ca acum ramine noaptea cu hainele de dupa amiaza, iar dinti habar nu am, numar weekendul asta.

Kristina, eu am organizat mai multe iesiri din astea. Iti trebuie locatie cu sala de conferinta sau cu "jocuri"? Cu "jocuri" gasesti complexul Bran in Bran, dar e de ~2 stele (depinde cit de fitzosi sint ai tai). Fara jocuri dar cu peisaj ai hotelul de la Cota 1400 Sinaia.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Sa va zic....am trei plozi acum in casa...si toti trei dorm....Am aranjat cu vecina vinerea il tin eu pe al ei 2-3 ore cat face ea curatenie si dupa ce termina il duc si eu pe Andrei la ea si fac si eu curat in toata casa sau ma rog, ce vreau eu sa fac, mancare, calcat,etc...
In felul asta nu mai sacrificam weekend-ul pentru curatenie...

No si cum va spuneam, toti trei copiii dorm bustean si eu bantui pe net...
Asa ca nu e prea greu nici cu trei...mai trist e cand ii apuca pe toti 3 foamea odata si nu stii cui sa dai mai repede sa manance...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Meme, esti tare

Ioana, bine ai revenit, mai ... asa deci Miruna doarme pana la urma pe fotoliu pat fara gratii. Inseamna ca doarme bine si frumos, adica nu se freaca mult in pat. Nu vine noaptea peste voi?

Antonia, atata pot sa zic: uraaa! Bine ca si-a revenit Dinu, imi dai si mie curaj sa ma apuc de treaba , ca zau ca dupa mesajele tale plus experientele unei prietene mi se cam taiase elanul. Chiar vroiam sa te intreb cum faci sa iesi cu amandoi afara, dar inteleg ca ies pe rand?

Ina, bafta!

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra, un carucior dublu e ideal cand vrei sa iesi cu ambii copii afara..Desi in Ro nu cred sa fie o idee prea buna, nu cred ca ar incapea in lift, in magazine, pe trotuar...

Noi avem carucior dublu din cel pe latime..desi am gresit poate ca nu am luat din cel pe lungime. E super cand e spatiu mult, dar la magazine fiind mai lat decat un carucior normal, e destul de greu cu el. Si la fel in unele locuri nu intra pe usa...

Pentru afara e super insa, de-abia astept sa se mai incalzeasca un pic sa ies cu copiii afara la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Meme, eu am vazut pe-aici carucioare duble pe lungime ca sa zic asa. Dar ma interesa cum face cand Dinu vrea pe jos si trebuie sa alergi dupa el

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Mda...nu stiu cum o sa fie atunci, ca si eu cred ca o sa avem de furca, Andrei nu cred sa mai stea mult in carucior.

Mai este o solutie aici, se numeste buggy board si este o placa cu rotile care se ataseaza in spatele caruciorului iar copilul mai mare sta in picioare pe placa dar este plimbat tot cu caruciorul. Ma rog, sper sa intelegeti cum....

Mergi la inceput