Piticodromul de sept-oct 2005 (173)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Anya20 , m-ai mai luminat un pic . Multam!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Alina, sa traiesti!
M-a luat astenia de primavara, mi-e lene si as vegeta non-stop.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pazea ca iese Sofia cu Loganul!

Si eu uit sa ii dau Vigantolui zilnic, cred ca i-l dau maxim o data- de doua ori pe saptamana, acum de ex, am uitat unde am pus sticlutza.. dar fontanela mi se pare ca s-a inchis.
Ma mai duc la madam calapod o data sa ii iau fisa Alexutei si sa ii fac revizia tehnica (imi place acolo ca o si masoara) si apoi adio medicover, intr-adevar schema asta idioata cu programarile pentru abonati ma innebuneste.
Acu am un card la Euroclinic de la serviciu, cica pot sa o duc acolo, dar tre sa ma interesez si mi-e o leneee de ma doareee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Sofia si lui Mihnea ii curg lacrimi din ochiul drept cand afara e frig,vant sau cand e cu ochii-n soare.Nu cred ca-i vreo problema,dar,daca tot intrebi medicul,da-ne si noua de stire ce-a zis.

Eu am cules ceva virus si duminica si ieri m-am simtit rau,cu gat dureros,nas mucos si ochi injectati.Generoasa cum sunt am datr la toata casa,prin urmare acu Mihnea si taica-so is la fel.Mie mi-a trecut aproape de tot,sper sa nu-i tina mult nici pe ei.
Asa ca azi am stat in casa sa nu impartim virusi si altor copii(ca am impresia ca virusul l-am cules din parc de la mamicile si copiii care ies intre copii chiar daca-s bolnavi).
Stand in casa am avut timp sa vizionam filmuletele cu Petra.Mihnea s-a uitat foarte atent la toate si pe mine m-a dat pe spate cu nucile si casul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Ioana, de cand cu noul Cod fiscal, firmele nu mai sunt obligate sa emita facturi in formele tipizate. Facturile pot fi facute de firme si pe calculator, dar strebuie respectate prevederile Codului Fiscal care reglementeaza elementele obligatorii de trecut pe orice factura.

Deci, am sunat la mama sa vad daca a mancat copilul. Copilul a mancat super bine. Doua castroane de supa de vacuta cu multe legume si taitei si o pulpa mare de pui la cuptor. Dimineata a mancat un baton , doua felii de paine cu branza topita si sunca de praga si 5 masuri de lapte (150 ml). Motiv pentru care am ajuns la conluzia ca eu il stresez foarte tare cu mancarea si nu mananca prea bine cand e cu mine. . Voi ce credeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, multumesc.

Rugaminte mare: va rog sa-mi dati nr de telefon al Verei (godzilla). Nr meu il gasiti pe mailul comun. Multumesc frumos.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mihaela, in aceeasi situatie suntem si noi. De 2 zile incerc sa ii dau mancare la pranz la Petra si nu vrea. In schimb la mama mananca tot, tot. De maine va manca pranzul doar acolo....pana cand, nu stiu
Diana, am stiut ca ii atrage pe copii sa vada alti copii cum povestesc.
Sofia si eu am vazut la Petra ca se uita cu ochiul stang mai in interior. O prietena din Germania (care e medic pediatru acolo) mi-a zis ca la ei se face la 9 luni un consult oftalmologic iar dr. de aici mi-a zis ca nu avem oricum ce face pana la 2-3 ani si se poate corecta.

Eu inca ii dau Vigantol si pot spune ca am uitat doar 1 zi sa ii dau (poate am uitat ca am uitat si in alte zile , dar noi (eu cu sotul) ne intrebam unul pe altul: "i-ai dat vigantol?" Si nu stiu sa verific fontanela.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mihaela, cum e cu facturile? Adica pot sa dau eu din world o factura? Si chitanta tot asa? Si numar de factura noi dam?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Codruta, anya, multumesc pt. raspunsuri .eu ii dau mai rar UTH rosu, pt., ca se constipa, asa ca am ramas la cel albastru.Azi insa am zis sa mai incerc cu cel rosu, apoi cateva zile de albastru..., si tot asa...

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua la fete.
IOANA<ma bucur ca esti iarasi printre noi.
ALINA LA MULTI ANI<cu intarziere dar sper sa fie primit,sa fii sanatoasa,ca restul se rezolva.
DIPLODOCUS,tinem pumnii stransi,sa fie bine.
SOFIA bafta la sofat si pupici multi pt NUKA si pt ochisorul plangacios.
CODRUTA<nu am reusit sa o vedem pe PETRA din lipsa de timp,dar sunt convinsa ca diseara ne vom face timp,promitem chiar
MA bucur sa aud ca pe aici lumea e bine si va doresc numai copii sanatosi.Cat despre cei superisteti bravo lor,noi numaram cand vrem"DO_TE",adica doi trei si atat,litere zice si el,dar nu le cunoaste.
Noi cautam un medic ORL bun,sa vedem ce si cum.Pana una alta vom trece pe RIBOMUNYL de maine probabil, m-a linistit o dr ,alta decat a lui Iaris ca e doar ceva viral si ca in rest este bine,sa nu ii mai dau antibiotic ca de la asta a iesit TGO mai mare.Acum fug afara ca plange,va pup.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput