Piticodromul de sept-oct 2005 (173)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Petra cand vrea si ea sa faca ce facem noi spune "si tu, si tu" (adica si Petra)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, e o faza la varsta asta, cand ei nu sunt in stare sa vorbeasca despre ei la pers. 1. Nu constientizeaza.

Victor ma striga "mama ta" (mama mea, adik)

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Si tu,si tu am vrut sa mulg pasarea pe cand se trezeste Mihnea sa aiba lapte de pasare si-am ratat galustele.Asa esc culinar n-am mai prestat de mult,am dres busuiocul schimband din mers laptele de pasare in budinca de vanilie.Si acuma imi vine sa rad cand imi vad surogatul de galuste in gunoi.Oi pune-o pe mama cand vine pe la noi sa-i mulga pasarea ca io nu ma mai incumet.

Am uitat sa salut revenirea Ioanei si a Anyei simpla(vb lui Jadi).

Oare o fi patit ceva Mary de nu mai scrie nimic?Irina,nu stii nimic de ei?
Da Olguta de ce nu mai scrie?Diana lui Petrut,stii ce-i cu ele?

Mergi la inceput

Olgutza scrie, da nu la noi (parca am citit ceva bloguri scrise).
Mai Diana, deci asa cu paserile astea . Nu veniti in Manastur la plimbare?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna tuturor,

suntem si noi pe aici cu ceva raspunsuri...

Codruta, referitor la faptul ca Petra nu vrea lapticul seara, sa stii ca si Andrei a avut cateva etape de genul asta, mai intai asta vara cand ii dadeam laptele dupa baita si nu l-a mai vrut cu nici un chip pana am realizat ca e fff obosit si am inceput sa-i dau lapticul inainte de baita (asa cum fac si in prezent). Seara la noi e musai sa isi bea laptele cu Baby Einstein la televizor...altfel nu-i chip, ca sa nu mai zic ccc ca trebuie sa ii tin eu beaker-ul, ca lui ii e lene mare...
Am vazut si eu filmuletele cu Petra si am decretat: nooooooi mai avem cale luuuunga pana sa ajungem la performantele Petrei....

Alina, cu intarziere La Multi Ani si sa ai parte doar de bucurii!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Diplodocus, bafta multa si tinem pumnii sa fie totul bine!

Ramona, ce bine papa Maria!!!!

Mihaela_e, bafta multa cu bebe doi, sa vina cand va doriti voi!

Ioana, ce super cu Miruna ca se duce singurica la culcare...si Andrei stie ca dupa ce isi termina lapticul mergem sus la etaj pentru baita si se agata de poarta imediat ce 'scapa' din scaunelul de masa....

Ina, sanatate Ilincai! Super ca ati gasit apartament!

Diana, sanatate multa, sa treaca repede raceala!!

Sofia, eu il culc pe Andrei in jur de 8.30-9. Isi bea lapticul pe la 8 dar pana terminam cu baitele, se face aproape 9 seara.

Azi am inceput operatiunea dezvat de suzeta...mai intai am incercat sa il las sa adoarma fara suzeta acum la pranz, dar n=a vrut. Asa ca i-am ciupit un pic cu foarfeca din varf si a adormit cu ea asa...sa vedem cum o face diseara...

Gata va pup ca m-am intins iar la vorba,

Ma apropii si eu 'vertiginos' de 500 mesaje...

Pupici,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Meme, acuma iar bea laptele, clar eu ei perioade. Referitor la suzeta eu am hotarat sa i-o las pana ii ies toti dintii si apoi incep manevrele

asa crestem noi

Mergi la inceput

Codruta, asa aveam si eu de gand...dar am citit ca ultimul set de masele poate sa iasa intre 2 si 3 ani...mi se pare cam mult totusi...andrei mai are un canin sa ii iasa si gata pana la ultimul set de masele.
Eu am mai incercat cam acum o luna sa il fac sa renunte la suzeta, dar n=a fost chip...

Sa va zic faza, Andrei a inceput sa asocieze changing mat-ul cu kk....nu cu olita...in fine, e bine si asa, a inceput sa constientizeze inseamna...Bineinteles ca sotul s-a laudat la servici ieri, iar secretara i=a spus ca baietelul ei la 3 ani nu are nici un gand sa foloseasca olita....clar, aici nu se streseaza nimeni cu olita....
Vecinii (ca am discutat cu ei de olita, ii intrebam daca au inceput sa il puna pe cel mic, care are aproape doi ani) au alte prioritati...vor sa il invete sa doarma in pat normal (au nevoie de patut pentru bebe care soseste cam in doua luni) si vor sa il dezvete de suzeta....olita nu e pe lista de prioritati...
Mi se pare ca v-am mai spus, pe olite aici la magazin scrie 18 luni plus....

Pupici

Mergi la inceput

Meme, atunci macar caninii, ca noi nu-i avem inca afara. La noi e dependenta de suzeta. Daca se foieste si ii pun suzeta adoarme la loc. Ma gandesc cu groaza la zilele alea. Bravo pentru kk. Petra a fost constipata putin si n-a vrut sa faca kk ca stia ca o sa o doara fundul (ca a patit-o o data asa, si abia a facut kk). Cu voi pot discuta, zic eu, face asa gros kk ca nu stiu cum iese prin fundicul ei. si la voi e asa?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Andrei are noaptea in patut doua suzete, cateodata si trei...

Cat despre kk, Andrei e in extrema cealalta, nu prea e constipat niciodata...
Poate daca i-ai da Petrei sa pape mai multe fructe???nu stiu ce sa zic...dar imi dau seama ca saracuta se chinuie sa faca daca se constipa...

Andrei toata ziua ar papa struguri...ieri i-am dat porumb boabe si a abandonat cascavalul pt porumb...
mai papa stafide bine de tot, si mar taiat bucatele...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, sucul de portocale, mierea sunt laxative.
A, friuctele cu p: porto, piersici, prune.

Exista si un sirop pe baza de plante de la ErbaVita Lass Baby(eu ii dadeam lui Victor), intreaba la farmacie.
Si carnea ii constipa, nu e prea ok sa le dam carne la toate mesele. Zic si eu, depinde si de copil.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput