Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 10
irina81 spune:
La multi ani mamici si fetitze! Sa dea Domnul sa fim sanatoase, frumoase si iubite!

Va pupa o "veche" cunostinta!![]()
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
marinela79 spune:
Kristinutza,eu sunt cu mana sus de multa vreme,dar Ioana nu ne vede
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
norina spune:
LA MULTI ANI TUTUROR
Primiti si o floricica de la Teodora aici(cam tarziu, dar ma-sa a fost la carciuma pana acum
)Teodora Sara (norina)poze
marinela79 spune:
La noi a fost o zi naspa rau,singurul lucru bun a fost intalnirea mea cu fostii mei elevi pe care i-am lasat tzanci si i-am gasit adevarati adoescenti,care sculta rock sau RBD si care sunt superbi.
Mda,zi nashpa ziceam,analizele lui Iaris au iarasi valori anormale si totul indica infectie,nu au iesit valorile de data trecuta dar tot nu e bine.Nici probele hepatice nu arata roz,mai ales TGO,care este marit,cred eu de la atata antibiotic.Inca nu am inceput sa-i dau CEFAKLOR,mi-e frica si nu stiu ce sa fac,sa-i dau sau nu.VSH e mai mare,restul sunt undeva la limita spre bine,mi-e imi indica ca organismul lupta cu virusul care i-a provocat bronsita si nu as vrea sa-l deranjez,ca poate se satura si pleaca.Nu am eu starea cea mai buna din lume,dar ma gandesc ca nu e chiar asa grav cum a fost data trecuta.Maine sunt la dr,se vedem ce mai zice acum
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
nanadana spune:
saluatre fetelor,azi ma invrednicit soacra-mea
,ii dau telefon sa ii spun la multi ani de 8 martie ca tot omul si o mai intreb ce face?! la care ea foarte sadica mucenici 

vedeam in fata ochilor numai opturi......asa ca m_am apucat frumos si am facut si eu pt prima data in viata mea dupa reteta lui soacramea
........si sint asa de buni ca am halit 4
,ia uitati cum arata aici
norina draguta teodora si mersi pt floricica
marilenasananate multa lui Iaris
Ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
stiu ca ne citesti ![]()
si acuma la dus,spalat pe dinti si dodo ca nu mai tine,nopte buna
cge spune:
Norina, multumim ptr cadou.
Pupici lui Teo care este o scumpa.
O zi buna la toata lumea (a mea va fi plina rau.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mihaela_specht spune:
buna dimineata
diplodocus multumim de cafea.
o zi frumoasa va doresc
pupici
mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=4&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">dennis
andreeeea spune:
Si eu la cafea!!
Ieri a fost o zi f agitata si n-am mai avut timp de net, dar daca mai este acceptata, as vrea sa fac azi urarea: La multi ani, doamnelor!

Dupa episoade repetate de cate cca 10 ori pe noapte cu treziri "uni-i?" (unde-i)- suzeta, sotul a decretat - azi incepem operatiunea dezvat. Intoarsa acasa, am gasit copila un rau de lacrimi- cica a dormit la pranz fara si s-a trezit ca n-o gasea, si suparare mare. M-am repezit s-o caut, ca nu erau sanse de linistire, apoi a readormit. Si cum consecventa e cheia educatiei, si dezvatul de suzeta ar insemna, poate, nopti linistite, am zis: hai sa incercam ,in continuare. Am tot distras atentia, iar spre seara, cand se repeta continuu placa, i-am dat-o, taiata la propriu, un sfert. Initial a aruncat-o, dar dupa o seara cu maraieli, agitatie ca un toxicoman fara doza - si nu exagerez!- a adormit ce ea taiata. Apoi i-am taiat-o aproape de tot. Dupa jumatate de ora, "uni-i?". Si plansete de sarea camasa de pe ea. Am rezistat eroic minute in sir, dar mi se rupea inima... Am chemat sotul, iar eu am dat liber unei repreze de bocet adevarat, gandindu-ma si la consecventa
... Cand aud ca incepe raguseala, caut celelalte suzete, se mufeaza, isi umple mainile si adorme brusc, cu muuulte suspine....Deci esec!
In alta ordine de idei, am executat si eu mucenici (moldovenesti, opturi impletite, la cuptor, cu miere si nuca)
, tati ne-a pregatit tort de cioco
si a fost o zi cu multe flori, bomboane, pupaturi...
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)