Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 9
diplodocus spune:
LA MULTI ANI si din partea noastra!
Mai ca nu mi-au dat lacrimile citind poezia de 8 martie sau vazind filmuletul cu serbarea...Abia astept si eu
Noroc k a zis Ruxandra de grupe de virsta
k eu tot mai des am impresia k am gresit subiectul si am intrat la sept-oct 2004![]()
Luca e cu febra dupa ROR..sper sa treaca repede
Luca-Mihnea Cel Voinic
cge spune:
Femeile ..
Mamoase. Copilaroase. Rasfatate. Victimizate. Pregatite (de orice). Orgolioase (pana la Dumnezeu). Sensibile (si inapoi). Cicalitoare (zi si noapte). Spirituale. Barfitoare (mai tot timpul). Discrete (numai cand au interesul). Serioase. Gratioase. Slabe (cu dieta).
Rubensiene (fara dieta). Feminine. Malitioase (zi si noapte). Sufletiste (ziua). Ganditoare (noaptea). Profunde (de sarbatori). Veninoase (arareori). Pline de compasiune. Cu simtul umorului. Cinice (niciodata prea mult). Sarcastice (dupa nunta).
Grijulii (dupa botez). Resemnate (dupa al doilea divort). Implinite (dupa primul sau al doilea copil). Distruse (dupa primul avort). Renascute (dupa prima zi de scoala a copilului). Mature (la datorie). Luminate (dupa primul nepot). Sfarsite (dupa o despartire). Mancacioase (de la un ruj).
Copilaroase (de la un zambet). Timide (de la o privire). Rosii in obrajori (de la un gand ascuns). Perverse (de la te miri ce). Senzuale (de la un sarut). Acre (din nimic). Sarmante (de la cercei). Rapitoare (e de la ei sau de la ea). Fericite (din mai nimic). Misterioase (din copilarie). Mistuite (din dragoste).
Mironosite (din rochite sau fustite). Magulite (din auzite). Nepasatoare (dupa moft). Martire (din fire). Dulci (cu suflet din vata de zahar ars). Razboinice (in filme). Diafane (Primavara si Toamna). Translucide (tot pe atunci). Razvratite (de cate ori au chef). Transparente (de la suferinta). Opace (de la indiferenta). Usoare (de la bijuterii). Grele (de la ele).
Subtiri (de la carte). Avute (de la parte). Sofisticate (din toate cate putin). Alambicate (din curiozitate). Complexate (din nedreptate). Neimpacate (din pacate). Puternice (din credinta). Senine (de la ochi). Fragile (de la glezne).
Vulnerabile (de la sani). Soptite (de la buze). Supuse (de la genunchi). Plutitoare (de la par). Salbatice (de la natura). Fabuloase (pline de dor si dorinta). Icoane (pentru copiii lor). Femeile (ca un joc de cuvinte si de viata).
Femeile…
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Meme1 spune:
Cristina, superb!!!! 

Eu am fost ocupata pana acum, ca daca nu m-a dus mintea sa imi pun sotul sa aduca din tara una doua pungi de mucenici sau macar aparatul pentru taiat mucenicii, am stat si am muncit sa ii fac eu....si nu facutul lor e greu, ci cat m-am muncit sa gasesc cu ce sa ii tai in forma de 8....am incercat nshpe variante, am taiat coca cu pahare cu diametru diferit dar ieseau prea mari, am taiat serpisori dar nu ieseau uniformi, am folosit din cifrele magnetice de pe frigider dar nu ieseau bine ca strica tot aspectul spatiul pentru magneti......intr-un final m-am desteptat si am gasit solutia ideala...tot migaloasa dar macar rezultatul e super....un capacel de la o sticluta de aroma de migdale si tubul de la un pix...si taiate asa ineluse si apoi rasucite in 8....acum sunt in cuptor sa se usuce....
diseara ii fac pe cei la cuptor, cu miere si nuca....
Gata v-am pupat ca m-am aberat destul.
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
tangerine spune:
LA multi Ani de 8 martie!
noi suntem bine; eu foarte ocupata si obosita pt ca MAria mananca in continuare lapte noaptea; in plus trece printr-o faza de separation anxiety -pana acuma nu s-a intamplat; asa ca cere foarte multa atentie; cu toate cele 100 de cuvinte pe care le cunoaste :)fara discriminare de mama sau tata
Sanatate tuturor si o primavara frumoasa!
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Meme1 spune:
Ce faceti fetelor, pe unde sunteti??? Va sarbatoriti sau faceti mucenici???
Sunt sigura ca astazi, 8 Martie:
- sunteti frumoase
- sunteti iubite
- primiti flori
- primiti sarutari
- primiti cadouri
- sunteti fericite
- petreceti
.......................................
Asa si trebuie! Pentru ca azi e ziua noastra.
Eu va urez sa fiti frumoase , sa fiti iubite , sa primiti flori , sa primiti si sa oferiti sarutari , sa primiti cadouri , sa fiti fericite ... in fiecare zi. Bine ... puteti petrece in fiecare zi .
La Multi Ani!!!!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
kristinutza spune:
cine vrea sa aterizeze ioana la piticodrom sa ridice mana sus.
MANA SUS! ![]()
gabi, superb cadoul tau! m-am imotzionat totalmente. 
irina, ce m-am distrat cu vorbele lui vladut! 
cristina, mie chiar mi s-a parut grea poezia lui victor! 
ruxandra, spor la treaba!
vai, meme, dar tu chiar esti cea mai stahanovista mamica pe care o cunosc!
sotul tau stie ce comoara are acasa?
adica ce comori...
ramona, deci nu ne-ai uitat!
radu inca nu s-a culcat. l-am pus in pat, dar s-a intors in sufragerie. sta la picioarele mele si "citeste" cica o carte. doar ca nu v-am explicat ca becul e stins, e numai lumina de la calculator cat de cat sa nu-ti bagi degetele-n ochi.
la multi ani, fetelor!!!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
jadi spune:
A, da, nu am povestit de eco, totul a fost ok, facem un pisoi de data asta adica nu va depasi 3.4 -3.5 kg si a ramas tot baiat! Cica e soiul mai mic, probabil ca o sa semene cu mine albicios cu ochelari sau harry potter cum zice tasu'!
Si sa nu ma mai gandesc la al 3-lea ca nu mai suporta taietura!
Deni &
Vlad & Tudor
alexuta2005 spune:
Si Radu citeste?Mai da ce studiosi sunt copii din zilele astea.
Alexia citeste non stop: ziare, reviste, carti, prospectele lui taica-so de la firma despre te miri ce sisteme de incalzire si mai stiu io ce ventiloconvectoare- astea sunt cele mai interesante.
Ingener de instalati iese sigur!
Partea cea mai interesanta e ca Alexia citeste cu voce tare, da ea stie ce zice acolo.
Pasiunea asta o are de mica, ea la 10 luni stia sa dea pagina.
Jadi felicitari pt. eco.Bine ca e totul ok.Lasa ca nu trebuie sa iasa neaparat la categoria grea.