Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 11
codruta_grg spune:
Si eu sunt la cafea.
Si eu ridic mana pentru Ioana
BiuMil nu am vazut pe net ferma fix ca a noastra, a noastra e de la firma Adele.
Diplo, deci in Cora ![]()
Foarte frumoase dedicatiile, poeziile, cuvintele care le-ati spus de 8 martie 
Petra se tot ridica in picioare in pat si eu ii spun ca ii dau na-na si atunci se ridica doar cand "nu o vad eu" mooooor de frica sa nu cada din pat.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
locca spune:
Neata
Si eu mana sus ca mi-e dor de Ioana.
Am lucrat eu din parti azi noapte ca tanarul meu creste canini si s-a trezit de tzashpe mii de ori. Asa ca acum simt tone de moloz in creier.
Jadi, sanatos sa fie pisoiul, lasa ca pune carnita pe el afara. Ma bucur ca toate sunt bune. Mai vroiai si pe al treilea? Eu l-am amenintat pe sot ca daca al doilea e tot baiat nu ma mai prinde. Daca e fata mai negociem ![]()
Meme, ma minunez intruna cum poti sa faci atatea cu 2 copii mici pe cap. Toata stima!
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
andreeeea spune:
Si eu, mana sus pt Ioana. Daca ccchiar nu ne mai citeste, o rugam pe Cristina sa ne mai spuna ce mai face Miruna si cum se mai joaca ea cu Anca.
Teo, o dulce!
Mihnea de Gabi, un baietel scump care stie cum sa-si emotioneze mama cu surprize frumoase!
Vladut de Irina, m-ai dat gata cu vocabularul!
Iaris, sanatate multa!
Irina81, multumim de urare, dar nu ne spui nimic de voi?
Jadi, felicitari pt pisoias (desi la 3 kg si ceva nu prea e slab...)! Si sa fie sanatos!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
codruta_grg spune:
De 2-3 zile petra face propozitii de genu': tata bratze, bebe nani, Petra aiu (=merge Petra cu tranvaiul)..:)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Meme1 spune:
Haideti pe prima pagina!!!!
Noi tocmai am servit mucenici din cei cu zeama, sotul are la el la serviciu din cei la cuptor!!!
Sunt super buni!!!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
gabiarama spune:
Felicitari copilasilor supervorbareti ! Noi mai avem mult pina va ajungem din urma ![]()
In schimb ne laudam si noi ca de luni am renuntat la biberon fara nici un fel de probleme .
Pur si simplu m-am enervat si le-am aruncat pe toate la gunoi .Acum nu mai bea asa de mult laptic ca inainte , dar compensam noi prin iaurt ,brinza,lapte cu cereale dat cu lingurita .Nici lichide(ceai ,suc) nu mai bea in cantitatile industriale dinainte .Nici pampersi prea multi nu mai uda intr-o singura zi .Poate asa ne va fi si mai usor sa incepem si operatiunea olita in forta
Sa va povestesc cum a fost prima iesire a lui Tudu afara fara pampers ?
Era la mama si il schimba pentru ca tocmai facuse treaba mare .Suna telefonul ,copilul incepe sa alerge prin casa , isi trage singur strampii pe el .Mama termina convorbirea , il imbraca mai departe pe Tudu cu pantaloni ,iese afara unde stam cam o ora jumate ,dupa care observam ca e ud pe pantaloni .Am zis ca o fi cazut unde era un pic de apa
sau o fi prea plin pampersul .Mergem acasa ,dezbracam copilul ...surpriza ... nu avea pampers 
GABI
28+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Meme1 spune:
Am revenit...
Jadi,felicitari pentru pisoias!!!Mie nu mi se pare mic deloc, ai mei au fost amandoi pisoi asa mici...Are el timp sa recupereze si sa creasca mare mare!!!
Irina din Constanta, mai scrie-ne si tu ce faci!!!
Si eu si eu si eu cu mana pe sus ca sa vina Ioana!! Dar nu cred ca are timp sa ne citeasca.....
Mary, multa sanatate lui Iaris!!!
Nanadana, bravo pentru mucenici!!!
Gabi, super faza cu pampers-ul!!!
Pupici
b_irina_c spune:
neatza,
[ala care ridica mana] sa apara Ioana!!!
Si Vladut s-a trezit de vreo 3 ori azi noapte
. Sunt oarecum chiauna... si in plus am mult de munca azi
, dar compensez diseara printr-o sedinta de sofat
.
turor ca l-ati admirat pe vorbaretul de Vladutz.
De curand a descoperit un nou joc. Se baga in sifoner si trage usile dupa el. Apoi striga "aooo, mami" (alo) sau "aooo cachi" si apelatul trebuie sa-i raspunda prin "alooo". Apoi deschide usa la dulap si face "bau!". E haios rau
.
Marinela sanatate multa lui Iaris
! Si multa putere si rabdare tie
!
Meme saru'mana de mesaj 
! Cum se fac mucenicii cu zeama? Ca mie astia imi plac de mor 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Meme1 spune:
Irina, cel mai simplu se cumpara mucenicii gata facuti de la magazinul de paine....se pun la fiert intr-o oala cu apa cand clocoteste apa, se fierb vreo juma de ora (eu pe ai mei cred ca i-am fiert mai mult insa...), se adauga zahar (cat de dulce depinde de fiecare), nuca macinata si scortisoara si se mai fierb vreo 10 minute...
Sunt retete si pe 'la bucatarie'. Eu m-am inspirat insa din cartea lui Radu Anton Roman.
Pupici
Meme1 spune:
Cat despre sms, cu multa placere....ai fost haioasa....si eu am gresit ca n-am mai lasat spatii pentru semnatura....am avut si aici amici care n-au stiut de la cine e mesajul...data viitoare stiu, o sa pun si semnatura.
Pe unde sunteti fetelor?????
Pupici