Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 25
anis spune:
Meniul e in italiana...
tartine con salmone (tartine cu somon)
prosciutto di parma
carpaccio di vitello
consome di vitello(un fel de supa)
tagliatele cu cozi de raci
pastrav
saltimbocca alla romana con insalata verde (muschi de vita intre foi de salvie)
formaggi misti con frutta
Acum la Iarina..nu stiu..da cred ca tot pe italieneste o sa merg..o sa i-au chiar unele din meniul de botez de la Ingrid ca tare bune sunt..muschiul de vita in foi de salvie.hmm.Eu merg pe ideea la meniul de botez cateva lucruri, desi sunt destul de multe da rafinate..nu mult si prost..gen sarmai, mamiligi etc..
Astea au fost la botezul lui Ingrid, si au fost multe...feluri..acum o sa pun 6 si desertul..
Aaa..am scris doar meniul de mancare..fara ala d e bauturi..daca va intereseaza il scriu si pe ala
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
alinuk ff frumoasa invitatie. si eu chiar acum bananaiam pe net dupa invitatii. in we, ad maine sper sa mergem si sa comandam ceva, as vrea sa fie personalizate cu poza bebelinei. ce sa fac daca nu toti prietenii au net
adinush la multi ani pt printzesica ayleen.
monu sanatate maxima!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
La multi ani sarbatoritilor si la cit mai multe lunisoare!
Monu,sanatate multa la bb!
Marybell,nu stiu ce sa zic cu lecitina asta...in prospectul meu scrie ca nu e recomandata la gravide si lauze,deci am lasat-o balta,desi am cumparat-o.
Livia,si Lucas vomita destul de mult...mai ales daca-l tin prea mult sa ragaie.Cind ragaie,mai scoate si laptic,dar nu e asa jet cum spui tu.Mai are si branzica citeodata.
Ca si la Oana,la al meu se intampla asta cind il misc prea mult sau daca il schimb dupa ce a mancat.
Eu am intrebat moasa si cica nu se inchide nu stiu ce clapa la stomacel si cu timpul ii va trece.Cica multi bb-ii vomita asa,din aelasi motiv.Daca in rest e copilul vioi si nu mai are alte simptome,eu zic sa stai linistita ca e nomal.
Fetele ce fel de bouncer aveti voi?As vrea sa-i iau si eu unul la bb dar nu stiu la ce sa fiu atenta ca e important.
Sraluca,Oana si Anis parca voi am retinut ca aveti?Ce firma si cum sa fie,sa-i placa la bb?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
gio spune:
Adinush, ca vroiam sa-ti scriu - act-hib daca-l faci dupa un an trebuie o singura doza, fara rapel, asa ca n-are sens sa-l faci la 6 luni.
Mariana, la noi BCG se face pe umar, oare la voi de ce il fac in picior? ca intr-adevar se mareste cu timpul si devine tare inestetic..hmmm. F palpitant viata de mamica X 4, din ce descrii tu. Eu cred ca ma opresc la 2, totusi...
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
Ivona1977 spune:
Multumesc Cristiana70, Adela2006 pentru incurajari! Din pacate pacienta mea nu a venit la programare asa ca nu am tradus nimic. Macar m-au platit o ora, ca de, am pierdut timpul sa merg la spital…Si dimineata m-am grabit si nu am tinut-o pe Ella suficient la verticala dupa ce a papat (ca hamesita) si a boraaaaat la tati de a trebuit sa schimbe asternuturile. Nu pot sa zic, era casa pe dos cand am ajuns, si bietul barbat speriat ca ii e rau fetii vomita! Fata n-are nicio treaba in schimb, o hlizita ca de obicei…
Adela si eu am probleme cu inelele, doar unul imi mai intra pe deget, tot din motiv de kg. Cat despre verigheta, o port pe a sotului, prima (ne-am cumparat alt set mai tarziu, mai frumoase, dar nu ma incape).
Miciurin sanatate multa iti urez, si tie si bebelinei! Mare ghinion cu stafilococul, si tu ne-refacuta complet… 
Alinuk e faina tare invitatia, aratati super toti trei! Si aveti si trei nasi! De curiozitate, cine mai are botezul pe 14 aprilie? Ca si pe Ella o crestinam tot pe 14 aprilie.
Monu, Anis imi pare rau de bebelusii vostri cu rosu in gat…
Frumusele tare invitatiile Anis, si meniul! Cred ca tre sa fac si eu, nu sunt multumita de ce am cumparat. Cat despre meniu, noi rezervam o masa la un restaurant in apropierea bisericii, o sa fim 12 persoane, si o sa mancam ce ne-or da, fara fason.
Dana eu am un bouncer Mothercare, e dragut si vibreaza (incet), se misca cand se misca Ella si e destul de lasat pe spare sa nu o deranjeze la coloana. Problema e ca nu sta mai mult de o jumatate de ora in el, se plictiseste…
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JEG4D4/sr=1-3/qid=1173450139/ref=sr_1_3/202-8077135-7259857?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44388031&mcb=core
Va rog frumos cine imi mai explica inca o data cum sa fac sa scriu cuvantul si cand dai clic sa se deschida un link? Am ratat lectia asta, parca Alinuk era profesoara…
Adinush, vroiam de mult sa te intreb, cum te simti? Ca am fost colege (virtuale) de suferinta, la fel nasteri cu probleme. Te mai supara taieturile?
Pup la fete! 
Ivona si Ella 12 ian 07
Daconst spune:
Ivona,mersi de link.Acum studiez si eu problema,dar parca tot de asta mi-e frica ca nu sta bb prea mult in el.In scoica de masina sta tot cam 30min...Asta in casa,ca afara nu are treaba.
Si noi o sa avem botezul pe 14aprilie...adica asa as vrea ca atunci a fost conceput bb.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
LIUDA, si eu am facut vaccinul de la stat, doctora a avut sute de copii in ingrijire si niciunul nu a avut probleme, dar ii purica serios inainte pe pitici, sa vada daca nu au infectii.
ALINUK, mie la magazin mi-au pus sa ascult si niste caruseluri de la Primii Pasi, au un sunet mai strident. Si asa cum am mai spus, sun incantata ca jucaria poate fi utila pana dupa un an. E interesanta casuta, cu ferestrele (butoanele) ei, se activeaza si la plansetul copilului, are doua niveluri de volum.
IVONA, al patrulea buton (luat din dreapta, seamana cu butonul de Outlook), pe randul cu bolduri, italice samd. Apesi pe el, scrie EXPLORER USER PROMPT, scrii textul sub care vrei sa ascunzi link-ul, dai OK, apoi dai paste la linkul cu pricina.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
ADELA, multumesc, si eu am uneori impresia ca ma vad micuta in bratele mele!
ANIS, ai gasit faimoasa punga cu gel? Ca al meu se insoara cu ea...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Shine spune:
alinuk. 150 ron infanrix?
Doamna asta doctor nu isi face pomana sa comande mai multe?
eu l-am gasit cel mai ieftin cu 257.
o sa verific si la help, unde a zis gioparca 230 ron
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru