Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

noi la inceput de mai cu botezul...dar se prea poate si dupa paste, daca pot nasii.

Si eu tot 257 am dat pe vaccin..de la dona, ca acolo l-am gasit,sensi blu si help netul nu-l aveau.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Serban (Ralu74), Ayleen-Alexandra, (adinush), Matei, (Megbeng)!
Multumim frumos pentru urari!
Ivona, succes! Ce frumos: ai ajuns translator al limbii materne in tara adoptiva!
furnicusa, asa alaptam eu: la o masa doar un singur san. Ieri am descoperit ca unul e plin cu lapte, insa celalalt aproape gol. Asa ca acum mai intai ii dau din cel gol (ce se mai enerveaza) apoi din celalalt. Tare mi-e ca voi ramane cu un san mai mare.
miciurin, saracuta de tine ce sa patesti! Si dr. te mai ia si la misto!

Catalina, si eu am diluat babydrink in ceai de musetel (asa ne-a recomandat pediatra pentru constipatie. Acum a avut scaun singura si sunt tare multumita (dupa ce azi noapte am plans amandoua: ea de colici, eu de mila ei). Insa mama mi-a spus sa nu mai dau musetel la copil. Am vazut ca ceaiurile baby calm/ drink au in compozitie si musetel.

Cu vaccinurile, m-ati bagat in ceata. Pediatra din spital ne recomandase pe cel cumparat pentru ca e mai complet. Acum, dupa ce a spus Liuda, parca as merge pe cel de stat. Oricum, o sa iau in considerare si parerea dr. nostru.

oana, bravo tie ca ai curaj sa ti bebelusul fara caciulita afara. Eu am incercat sa o tin o zi/2 fara in casa, dar pana la urma m-am speriat si tot i-am pus una subtirica. Uite cum m-am speriat: ma echipasem de culcare (o pijama pe care in trecut o purtam doar primavara spre vara), m-am invelit (cu o patura destul de groasa) si asteptam sa imi vina somnul. Stand asa, parca am inceput sa simt rece pe la cap si de frica, m-am sculat repede si i-am pus fetei caciula in cap. Eu de fire sunt mai friguroasa.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze

Mergi la inceput

cu caciulita in casa?

Pai de cand mi-a venit peditra o tin in maneca scurta in casa

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Cu vaccinurile eu la primul copil le-am facut pe cele cumparate.Nu a avut nici o reactie de la ele.si asta conteaza, pt ca la cele de stat te poti astepta si la reactii, gen febra

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Alinuk - mii de scuze ca nu am raspuns mai devreme, dar azi am facut vaccinul si am avut o zi cumplita. Despre gasca-
- are 3 moduri diferite: muzica, sunete din natura si cantece de leagan
- are 3 module de timp - 3,5 si 10 min
- are 4 module de miscare- proiectare in tavan stelute si se si invarte, carusel cu 3 gashte mici care se invart deasupra patutului, lampa de veghe si niste puiuti de gasca care se leagana si lumineaza
- are mod nursery- cand plange bebe se declanseaza automat. in plus, cand copilul mai creste, poate sa traga gasca de picioare si incepe sa spuna fraze sau sa scoata sunete din natura
- are 12 melodii si multe sunete din natura- greieri, valurile marii, fosnet de copaci si chiar batai de inima la care EVa se linisteste imediat
Marybell -

Pt mine experienta cu vaccinul a fost extrem de traumatizanta. M-am albit la fata si m-au trecut toate apele cand a intepat dr copilul. Nu stiu ce naiba e cu mine!! Mi se pare copilul asta prea mic ca sa fie chinuit asa si nu ma pot controla. Nici supozitor cu paracetamol nu am putut sa-i pun (nu i-am pus niciodata pana acum) si rugat dr sa ma ajute. Acum fetita, probabil fiindca m-a simtit pe mine panicata, este foarte agitata, nu poate sa adoarma si vrea nu mai in brate.

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

intrebare tampita ( dar vreau si raspuns )
punga cu gel se baga cu material sau fara in microunde ?
da mi-am luat si eu punga si iau microundele de la socrela cu imprumut

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aelita, pana la volum, stai sa le scriu, dac-o veni inspiratia... ca asta vine cand vrea ea, e ca ciclul!

marybell, pai e simplu, radem de necazuri si plangem... de bucurie!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

acu se vad pozele ?

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am imbatranit si eu..vroiam sa raspund la mai multa lume dar nu mai stiu ce si cui.
Asa ca din memorie:
Ivona amandoua taieturile s-au vindecat nesperat de bine.Am fost si la control si am facut o echo pt taietura de pe uter si s-a cicatrizat si aia.Ridic fata,o car in marsupiu,carutul care e destul de greu,sacose cu diverse,cate un bax de apa...si inca sunt intreaga.In schimb am o problema cu resursele din organism,zici ca n-am mai mancat de o saptamana asa ma simt de slabita.Si asta in conditiile in care iau fier si magneziu zilnic
Cu caciulita sau fara..eu zic ca e foarte important cum il obisnuiesti din prima zi acasa.Eu de fel sunt mai friguroasa dar mi-am impus sa nu invat copilul la fel si acum stam mai in racoare,eu cu pulover pe mine,ea doar in body cu maneca lunga si pantalonasi,noapte o invelesc si cu o paturica dar nu foarte groasa.
De ex ieri am fost in vizita la banderas al nostru(baiatul aventurei) cu aceleasi haine si am gasit-o transpirata.
Dar daca deja i-ati tinut mai infofoliti pana acum deja cred ca e o cauza pierduta..ca daca schimbati temperatura cu care sunt invatati normal ca o sa raceasca.
Botezul noi il facem peste 2 saptamani,pe 25.Lili tu parca il aveai tot atunci.
Dana vreau si eu sa ma apuc de WW,poate ma adaugi si pe mine in lista ta de YM ca sa-mi dai idei de meniuri
In alta ordine de idei eu sunt supi ca bebelina mea n-a facut kk de 2 zile,exact de cand am inceput sa-i dau completare.Ofi din cauza asta? Si cum eu nu m-am mai confruntat cu problema asta nush ce sa-i dau ca sa aiba efect.Nu as vrea sa incepem cu supozitor/termometru ca poate se regleaza singura si nici nu vreau sa fac prea multe experimente pe ea cu diverse ceaiuri,pastile homeopate sau mai stiu eu ce pana gasesc ceva care sa mearga la ea.Inca nu o deranjeaza dar mi-e groaza de clipa in care o sa inceapa sa o doara burtica.

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

adinush, a mea fiind cu completare de la 6 zile numai la 2-3 zile a facut. am observat ca daca n-o ajut face singura cand se "umple" rezervorul. eu zic ca poti s-o lasi in anumite limite (eu daca nu face nici in a 3-a zi o ajut).

caciulita nu am pus nici taisiei nici evei si n-au racit "la cap" cum zicea soacra-mea cand le-a vazut asa. ma rog, i-as [unea daca ar fi f frig in casa. apropo, pai eu o scot afara cu caciulite din acelea subtirele care in mod normal se pun in casa.

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Mergi la inceput