Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Adela te loghezi tu in album si intri in Permsission si dai Share / Public

faci bifa pe Public in loc de Privat cum e bydefault

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marybell m-am vazut cu fetele in parc...da' las ca vine ea caldurica si termin si io sesiuneabestiunea si iesim si stam cu burticicile la soare in parc juma de zi...

Noi am mai discutat despre sub vaccin acum o luna.
Cam de atunci ma sucesc ma invartesc. Am citit mai multe lucuri contra lor decat pro si daca ar fi sa fie numai dupa mine nu as face decat cateva - cele realmente necesare. Insa societatea asta te constrange ... mi se pare cam nedrept, dar ma voi supune ce sa zic.
Daca bb nu are vaccinuri am inteles ca poate avea probleme la gradi, la scoala samd. Si apoi cred ca m-ar arata cu degetu' multe mamici...ma rog nu mi-e mie de asta, dar or'shcat..

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Fetelor,

Multumesc mult pentru raspunsuri. Cred ca m-am hotarat: intrucat doctorita pediatra nu are surse proprii de achizitie iar cu farmaciile din ziua de azi nu mai stii, plus tinand cont ca se aduna de o gramada de bani, raman la cele gratuite ca sunt sigura macar ca le tin bine la policlinica unde suntem noi.

Singura problema ramane aia cu varsatul, dar o sa mai investigez: poate sun pediatra. Lui Alex nu ii scoteam aerul dar nici nu era cazul. Nu stiu cum sugea, dar frate era ventuza: se lipea de nu trecea picior de aer. Asta mica nu stiu cum suge, ca nu casca ca lumea gurita. Si trage si lacom.

Voi ati iesit azi afara? Ca vad ca este innorat si nu ma trage ata.

Livia, mami de Alex(10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messa pai ce faci tu dragutza? auzi eu obisnuita sa intru pe forum si sa ma mai amuz cu postarile tale mereu, ce vad eu acum cand intru dupa 2 zile de absenta? citesc poezioara ta si....ma apuca un plans de mama, mama, si stii de ce? fiindca multe din intrebarile inserate printre versurile tale, mi le-am pus si eu de fiecare data cand il privesc cum doarme, cum mananca, cum respira...esti extraordinara...mi-a placut mult, mult de tot.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, avem vesti proaste. bb mic are rosu in gat si febra. e pe nurofen si sumetrolin. mor de ciuda ca nu stiu de unde a luat mai ales ca a stat mai mult in casa. si acum stau cu frica sa nu faca febra mare, sa nu se imbolnaveasca si Alexia. si sper sa nu ii fie afectat apetitul din cauza ca are rosu in gat. ca la masa de acum vad ca a plans si a dat laptele afara.

anis la ce meniu te-ai gandit? ca noi aem botez sapt viitoare (sper sa ii treaca pana atunci) si tre sa fac ceva platouri si acasa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

deci fetelor eu fac vaccin de stat - sant hotarat
si eu am fosr cu vaccin general si fata mea o sa fie, nu risc, rara cine a facut din asta cumparat, am sunat toti cunoscutii, si mai ales pe cei cu bani... ca cei saraci clar ca fac de stat din lipsa de bani si toti au mers pe de stat ca au auzit multe altele negative si au vrut sa riste. De la astea de stat nu se aude atatea tampenii, sant de ani de zile, sant verificate... astea cumparate - eu stiu pe unde a stat? cum verific? mai bine mai modest si inainte

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

monu...meniul e de la botezul lui Ingrid.Daca vrei ti-l scriu.E specific italinesc.

Si Iarina are rosu in gat un pic si tuseste dar fara febra.A luat de la Ingrid.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Anis, te rog frumos daca ai timp as vrea meniul. sa ma mai inspir si eu.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Anis pune si invitatiile please...ca m-ar interesa si pe mine

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Invitatii botez

http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762392854324

Pt Iarina tot eiu am sa le fac si asa pe hartie si electronic...am acum niste ideiiii

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput