Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 23
alinuk spune:
aaaaaaa
Oana locul de joaca este acea broscuta intr'adevar, cu oglindutza (chiar se uita in ea..e asa amuzant), omidutza cu pui, glob cu bilutze si inca doua bazbuzuceli de ros si de zonganit si e cumparata de la Piciul
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
anis spune:
mady numai tu poti vedea..noi restul nu...vezi cand te uiti daca apari logata
noi mai facem un vaccin prevenar se cheama , e pt stafolococul de grup b pneumonic.Trebuie adus din Franta.Orice vaccin in plus e o sansa in minus..la o boala.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
aha si pedi ne-a mai zis ceva vis a vis de vaccinuri!!
Atentie de unde si cum le luati!!
Sunt imp conditiile in care a fost transportat si pastrat!
Noi preferam sa il comande ea direct de la depozit. Probabil ca are o filiera si a zis ca garanteaza din acest punct de vedere pt ce i se aduce la comanda.
Spre ex asta de la 2 luni ne costa 150ron!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
anis spune:
da alinuk asa e...pai daca e asa ..ia vezi poate sa-mi aduca si mie 6 doze de prevenar???
Mie mi l-ar aduce peste vreo 2 luni...nasa lor..care e dr...si stii ce si cum..dar daca se poate sa aduca ea ,de ce nu..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marybell spune:
oana vaccinul de la stat are in compozitie virusul anti poilio VIU, comparativ cu cel de la infanrix hexa care are virusul mort, cele mai multe paralizii si reactii adverse urate s-au facut de la virusul viu. exista o multime de studii facute in directia asta. uite cateva link-uri sa citesti.
http://www.nccn.net/~wwithin/mendelsohn.htm
http://www.nccn.net/~wwithin/vaccinariromania.htm
http://www.alternative-doctor.com/vaccination/16reasons.htm
personal sunt total contra vaccinurilor, insa daca tot sunt obligatorii si nu avem ce face si dupa ce am citit si m-am documentat timp de 3 saptamani, am hotarat asa: mai bine dau 2 mil jum pe cel care are virusul mort dar sa stiu eu ca nu ii face rau copilului. adica chiar daca exista un risc minor de ce sa mi-l asum? mai bine sa nu aiba nici un efect decat sa aiba reactii adverse urate.
dana eu una citesc prospectele medicamentelor din principiu, fiindca personal sunt impotriva medicamentelor luate asa aiurea fara nici un rost, insa la lecitina pe care o i-au are numai indicatii, nu scrie nimic la contraindicatii.
uite prospectul pentru: Lecitina de la Harmony Line (30caps)
Producator IVAX - Harmony Line
Lecitina este o substanta bogata in fosfolipide a carei importanta pentru organism este evidenta: intra in structura membranelor celulare. Sursa cea mai buna de lecitina este uleiul de soia. Se cunoaste de multa vreme rolul lecitinei in activitatea nervoasa; de altfel 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina. De aceea este recomandat un consum suplimentar de lecitina persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare, deoarece stimuleaza metabolismul neuronului si accelereaza transmiterea impulsului nervos. Dar din ce in ce mai frecvent este recomandata suplimentarea lecitinei in dieta pentru rolul pe care aceasta il are in metabolismul lipidelor. Lecitina are o mare capacitate de a emulsiona grasimile, in special colesterolul si de a le expune mai eficient actiunii sucurilor digestive. Lecitina este o foarte importanta componenta a secretiei biliare, rolul ei fiind acela de a solubiliza sarurile biliare si de a emulsiona colesterolul, prevenind astfel formarea calculilor (a pietrelor) biliari. Concentratia scazuta de lecitina in bila este principala cauza a formarii calculilor biliari. Prin emulsionarea colesterolului din sange lecitina il impiedica sa se depuna pe peretii vasculari si previne aparitia aterosclerozei, deci indeparteaza pericolul atacului cardiac sau cerebral. Lecitina stimuleaza reactivarea celulelor si formarea de celule rosii (hematii) in sange. Cine are nevoie: Persoanele care depun activitate intelectuala intensa. Persoanele care au nivelul colesterolului sanguin la limita superioara a normalului. Persoanele care au probleme biliare. Persoanele obeze. Cei ce consuma in exces grasimi de origine animala.
Compozitie
Lecitina din extract de soia 1200 mg/caps.
Prezentare 30 capsule
Administrare
Adulti: 2 capsule/zi
Indicatii
Are efect benefic asupra memoriei si a altor functii cerebrale. Ajuta la mentinerea nivelului optim de colesterol in sange. Ajuta la prevenirea depunerilor de grasimi in peretii vasculari. Previne formarea calculilor biliari. Protejeaza ficatul de depunerile de grasime.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
adela2006 spune:
anis unde ai pus invitatia de la botez ca nu reusesc sa o vad
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
adela2006 spune:
ca sa puteti vedea pozele noastre trebuie sa fiti logate imi spune si mie careva cum pot face sa se vada si fara logare ? sa-mi spuna pe PM ( lilica
)
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
anis spune:
n-am facut-o publica...e poza..ca eu am munict-o pe pc si le-m pus pe hartie..am facut si meniuri de restaurant
le fac publice in 5 min...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
alinuk spune:
io sunt canutza om sucit
Tot oscilez intre cele doua caruseluri de patutz
Despre cel de la chicco - casutza, http://www.be belusultau.ro/detalii.php?cod=CH946 - stiti cum e cu pauzele, mi-a pove Anis
Nu stiu cine zicea ca are gascanul asta... ca am si intrebat la mom respectiv
uite am gasit Laura te-am prins tu ai gasculitza.
Spune-mi pls cate melodii are si daca dupa 6 luni se pot demonta jucarele si cutia aia sa se mai poata juca cu ele. La Miniblu mi-au zis ca nu dau garantie la dihanie. Si m-au niervat ca eram chitita sa-l iau.
Isi mai da cineva cu parerea? Ca pana la ora 16 tb sa ma hotarasc. Margelutza tb sa primeasca un cadoutz la cele doua lunishoare, nu???
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
marybell spune:
alinuk uitam sa iti multumesc pentru invitatia facuta de a iesi in parc, insa nu am mai intrat de 2 zile pe forum, nici nu stiu ati iesit pana la urma sau nu?
aaaa si pentru "foricica" de la Teo. pupici multi pentru amandoi. 
catalina nu vreau decat sa te felicit pentru hotararea luata de a ramane acasa cu Matei, chiar daca exista riscul sa nu va "lafaiti" in bani. ai sa vezi cat de bine va fi. eu am vazut la noi ce s-a intamplat. sincer noi nu o duceam prea rau nici inainte de a veni pe lume Erik, avem apatramentul nostru cu 3 camere cu tot ceea ce ne trebuie, un venit pe luna destul de bun fata de salariile obisnuite existente pe piata Ro, insa parca de cand a venit Erik totul se leaga mult mai bine si la noi sincer parca banii curg. noua ne-a adus mult noroc. sunt convinsa ca si la voi la fel va fi. 
laura ionescu nu stiu daca ti-a mai raspuns si altcineva, insa cu riscul de a repeta, iti spun ca dupa terminarea celor 126 de zile de concediu pre si post natal, trebuie sa faci la servici cererea de intrare in concediu crestere copil de pana la 2 ani, care trebuie sa fie aprobata de director, stampilata si cu nr de inregistrare. daca pot sa te mai ajut cu vreo alta lamurire nu ezita sa intrebi.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik