Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mady, nu ai pus adresa bine...asa se vede pagina de start ,de logare..

Daca vreti ...si vreti ideei...va arat cum am facut eu invitatiile de botez pe hartie la Ingrid.

Noi botezul o sa-l facem al inceput de mai, atunci pot nasii,si cume i stau in Franta..asta e.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Si noi folosim crema TRIXERA de la AVENT-copila avea pe fata niste bubite ca niste cosulete. De cand o dau cu TRIXERA are fata ca satinul.

Azi facem vaccinul. Si bineinteles, fiindca tot a scris Liuda de copii paralizati de la INFARIX, din asta avem si noi. Acum stau cu sufletul la gura sa vad ce se intampla. Asta imi mai lipsea!!

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Inca ceva despre vaccinuri:

cel de stat are 5 - diftero-tetano-pertusis si hept B care se fac intr-o singura injectie in piciorus si poliomielita care se da sub forma de picaturi oral;

cel cu 6 valente are in plus hemophylus - care e raspunzator de mai multe infectii respiratorii, si cea mai de temut - meningita.

daca se face antipolio oral (ca asta uitasem sa va scriu) trebuie ca timp de min o luna sa nu se faca injectie intra-musculara. acest lucru e f important deoarece in acest mod poate sa apara lezarea musculuara si eventualele sechele de poliomielita - nici macar gauri in urechi la fetite nu e voie.

ei, teoretic acets lucru e valabil si pt polio injectabil, insa noi suntem patite - la 16 zile dupa vaccinul de un an taisia a facut o enteroviroza urata si am ajuns cu ea la camera de garda in calarasi - eu disperata, ele nu m-au intrebat si m-am trezit ca-i fac copilului metoclopramid in fundulet. acasa realizand ce s-a intamplat a cazut casa pe mine, asa m-am simtit. am fugit efectiv pana la budimex (cred ca intr-o ora eram acolo) si dimineata cand ne-a venit doctorasul uitasem si de viroza si de tot, asta a fost primul lucru intrebat- ce se va intampla...si mi-a zis sa stau linistita, probleme erau doara daca faceam antipolio oral. si asa a fost. m-am felicitat si inca ma felicit pt alegerea facuta. si nu ziceti ca voua nu vi se poate intampla sa uitati cat a trecut de la vaccin. ca se imbolnaveste copilul si nu te mai intereseaza nimic decat sa fie bine, ai face orice numai sa nu verse, tuseasca etc...asa ca...

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetelor si eu ma gandeam la vaccinul acela cel mai scump...si cel mai tare...ca deh...ce-i mai bun pt gupil.
Insa de la pediatra nu am recomandarile cele mai bune in ceea ce-l priveste. Am discutat cu ea si mi-a zis ca prefera sa fie precauta.
Mi-a explicat ca in cazul in care este administrat si da reactii adverse nu se poate deduce de la care din componente sunt rezultate aceste reactii pt a putea fi evitate la urmatoarele vaccinuri. Si ca imi recomanda urmatoarea
schema:

HEPATITA
B (ENGERIX) la 2 si 6 luni

PENTAXIM la 2,4,6 si 14 luni

ROR(PRIORIX) la 13 luni (pe asta nu-l fac decat daca pana la 15 ani nu face pe cale naturala oreion - pt baietzei e imp acest oreion pt ca facut in adolescenta paote cauza sterilitate iar vaccinul da imunitate cam 10-13 ani...asa ca daca-l faci acum in adolescenta nu mai are imunitate. Orice boala facuta pe cale naturala da imunitate pe viata!! Eu as prefera sa faca forme cat mai usoare pe cale naturala de pojar, oreion si alte varicele)

DTCOQ(INFANRIX) la 30 luni

VARICELA(VARILRIX) la 15-18 luni

HEPATITA A(HAVRIX) la 30-36 luni

Concluzie noi la 2 luni facem acest Pentaxim si Engerix

Oana broscutza aceea este tot cadoutz de la buni primita. Insa stiu cat a fost. Mi se apre nerelevant insa pt ca buni a dat 200ron ca nu s-a uitat la bani - vazut, placut, luat - ca cica doar un nepot are... Cred ca la Auchan e mai ieftin

Adinush cu placere...cum era sa uite Teo sa-si tzuce izbitzica??

Beeeiiii multumesc pt uraturile anticipate. Dar bb Teo e nascut pe 10/01/2007 iar azi suntem in 9!!!

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

O zi minunata la toate mamicile!

Cu intarziere va urez si eu "La multi ani!" tuturor femeilor pentru ieri, si de asemeni "La Multi Ani" celor care sarbatoresc astazi zi de nastere a lor sau a bebeicilor lor!

Eu raportez o jumatate de ora de pauza, spre fericirea mea, mai ales ca deasupra mea cineva a cumparat cele 2 apartamente de pe aceasta latura a blocului si le unifica apucandu-se acum sa demoleze blocul, asta ca sa fie bonus in timpul zilei, de imi bubuie mie urechile daramite bebelinei mele, care s-a tot chinuit sa adoarma pana acum dar nu a reusit acest lucru mai mult de 5-10 minute! Asadar, daca cretinii astia nu inceteaza dupa ora 14.00 sa demoleze blocul ma duc sa urlu la ei, ca nu ii mai suport!

Asadar, fiind datoare oarecum la voi cu o mica descriere a ceea s-a intamplat la nastere, va pot spune ca in momentul in care i-au taiat buricutul micutei mele a fost infectata cu stafilococul auriu, care am auzit ca este binecunoscut ca existand ce ceva ani in Neonatoligia din Elias. Drept urmare, in momentul in care i-a cazut buricutul, respectiv intr-a 8-a zi, i s-a declansat si o diaree, insotita de plasete de ti se rupea inima de mila ei. Am rezistat eroic pana a doua azi dimineata cand ne-am prezentat si la Pediatria din Elias unde initial m-a luat doctorita peste picior pic, asta pentru ca fiica-mea, dupa o noapte de nesomn si de plans, scoasa la aer a adormit tun, iar la control mititica zambea si parea ca totul e in regula cu ea, iar madam doctora mi-a tinut o teorie cum ca se pare ca mi-am adus copilul degeaba la spital si cum ca acum ar trebui sa suport consecintele si sa raman internata 24 de ore cu ea. Eu mi-am sustinut ferm punctul de vedere si pana la urma a fost nevoita sa recunoasca ca de multe ori instinctul matern functioneaza mult mai bine decat se vad lucrurile la suprafata, si in timp ce discutam fiica-mea a facut un kkuta care nu parea nici ala ca fiind diaree, doar ca mirosea cam ciudat. In fine, pana la urma i-au fost facute analize amanuntie si s-a confirmat prima data diareea, apoi existenta stafolococului auriu in bontul ombilical si in ochi, motiv pentru care am stat internate in spital si sub tratament antibiotic 9 zile crunte pentru mine si pentru piticuta mea, rugandu-ma sa nu cedez psihic, mai ales ca avem doar cateva zile de cand facusem cezariana si nu apucasem sa ma refac sau sa recuperz din oboseala acumulata.

Cam asta este in mare povestea de dupa nasterea micutei mele, dar cel mai bun lucru de pe lume este ca acum suntem bine si sanatoase si sper ca asta sa fie ultima experienta urata din viata noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

A, si inca ceva, poate ma ajuta cineva sa postez o poza cu "mostra" de cordon obilical, cum arata, vorba mamei mele, si la tara acum 100 de ani taiau mai bine moasele buricul decat "lucratura" facuta copilei mele.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

O Doamne Miciurin
bine ca totul e oki acum..

Si cate de aici am nascut la Elias, nu-mi vine sa cred!?! Bine ca nu am stiut inainte si ...ce sa zic..."am scapat".... ca ma luau depresiile ...

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana ce poza frumoasa , de fiecare data ma minunez ce bine seamana david cu tine ; avem paturica la fel
inel nu am primit inca ptr ca nici verigheta nu am reusit inca sa o bag pe deget m-as mira sa fiu tot umflata cred ca e din cauza celor 30 de kg pe care trebuie sa le dau jos ; abia apoi voi primi si inelul ; nu te pot ajuta cu nasucul ptr ca nu stiu eu ii pun ser di scot cu pompita dar cred ca-i voi lua batista si eu ca aseara de la cat se zbatea i-a curs si sange din nasuc

livia cel mai bine ar fi sa scoateti aerul de fiecare data ; nu prea e normal sa vomite in jet dupa fiecare masa eu zic sa suni totusi doctoru sa vezi ce zice si el ; daca incepi cu vaccinu istet trebuie sa continui tot cu el nu poti sa-l faci apoi pe cel de la stat

alinuk super ideea cu invitatia la botez ma bate gandul sa fac si eu asa mai ales ca toti sunt tineri si au internet

ivona succes la lucru sunt sigura ca te vei descurca foarte bine

cam atat am reusit sa citesc ; ma duc sa-i dau sa pape si mai revin
joia viitoare mergem la oftalmolog totusi sa fiu eu sigura ca totul e ok cu ochisorii ei ( merci de raspunsuri fetele )sper sa nu devin o mamica prea disperata la mine la lucru veneau destule mamici disperate unele veneau in fiecare zi la doctor cu cate ceva ca ma disperau pe mine deja si sper din tot sufletu sa nu devin asa ; daca mergi la doctor e imposibil sa nu-ti gaseasca ceva ca se gandeste sa nu crezi tu ca nu e bun daca zice ca nu ai nimic si din cauza asta evit sa merg la dr mai ales cu copilu

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

alinuk, m-am luat si eu dupa anis cu urarile, hehe.
e interesant punctul de vedere al pediatrei voastre: noua ne-au fost recomandate 2 variante - infanrix hexa si pentaxim + engerix. noi am preferat-o pe prima sa nu intepam copilul de 2 ori; dar pe taisia am intepat-o de 2 ori ca nu era asta cu 6 valente.

miciurin, multa sanatate si sa nu mai ajungeti vreodata prin spitale!!

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Mergi la inceput