Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ei, lasa ma vorbitul la telefon e o nimica toata pe langa sa-i faca ceva rau copilului , eu asta credeam

oana sa stii ca chiar daca am dat o caruta de bani pe solutiile alea de la avene trixera si sebamed dar s-a simtit inediat rezultatul, roseata din jurul cosuletelor cum descrii tu a disparut si a ramas doar cosuletul care se simte la atingere. Si dr. a zis ca sant bune si acceptate si chiar le recomanda, adica a zis ca sant f. bune si se poate de folosit cat vrem ca nu dauneaza pielii copilului,

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

fetelor ma frichiniti cu vaccinurile astea...
Gio...ce atribute in plus are vaccinul asta fata de cel de la stat? Si de unde stiu ca o pana la farmacie si acolo a fost tinut corespunzator?...caci inteleg ca in permanenta tre tinut la rece.

cu scandalagiul Teodor 6 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am intrebat si eu pediatra si a zis ca infarix-ul are in plus nush ce boala...care da majoritatea bolilor respiratorii in primii 3 ani.
Dar vaccin impotriva acestei boli se poate face separat dupa 6 luni(cand termini ciclul de 2,4,6 luni de vaccinuri standard)
Si daca faci o data infarix dupa aia trebuie sa le cumperi tot pe alea pt ca se face rapel si degeaba l-ai facut o data daca nu continui tot cu el.
Si ca a avut multe probleme cu el dar majoritatea erau din cauza conditiilor proaste de depozitare..fie in farmacii,fie de parinti de cand le-au cumparat si pana le-au adus la dr.Trebuie pastrate la o anumita temperatura,bla,bla.
Ea mi-a zis ca daca ma hotarasc la cel platt ea face comanda pt pacientii ei direct de la furnizor si le pastreaza ea ca sa stie exact ce injecteaza copiilor,sa nu aiba surprize.
Eu m-am hotarat la cel de stat pt ca nush pe unde o sa ma poarte valurile si poate peste 4 luni nu o sa am infarix la indemana dar daca va hotarati sa-l faceti pe cel platit aveti mare grija de unde-l cumparati.Si dupa ce-l cumparati in maxim o ora il bagati in frigider.
Si,Alinuk multumim de urari,sunt primele pe ziua de azi
FATA MEA ARE AZI 2 LUNI!!!!

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hahahaha..eu am facut urarile pentru data de 10, deja...va dati si voi seama ce multe ore dormite am si eu...

Adinush sa-ti traiasca fata

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani Ayleen!!! Sa te faci mare ca frumoasa esti deja!!!

Oana , eu il iau de la o farmacie de incredere - de aici le-am cumparat si pt taisia.
acum pediatrul nostru este impotriva vaccinului antipolio oral, am mai scris. el e medic la sectia de reanimare din budimex si are o gramada de experienta, asa ca noi mergem pe mana lui si il credem pe cuvant. ne-a spus ca pot ramane sechele din cauza vaccinului anti-polio oral si ca a vazut multe cazuri in experienta lui. tipul de virus din vaccinul de la stat poate da diaree; vaccinul e oral poate fi varsat; si asta poate fi tinut in conditii improprii sau chiar expirat (a fost un caz la TV, medicul l-a facut expirat pt a nu fi sanctionat de sanepid ca nu le-a facut la timp si de aici...). mai ales ca polio e eradicata de mult si la noi in tara inca sunt noi cazuri, atata timp cat toti copiii sunt vaccinati gratis - de aici concluzia...

cam asta ni s-a explicat

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Mergi la inceput

mda...tre sa ma decid ca un-doi facem 2 luni si tre sa ne vaccinam... ce fac daca nu sunt sigura pe transportul si depozitarea in farmacie!?

Liuda de trixera stiu ca e 600 mii insa de sebamed stiu doar ca firma...e tot crema sau?! E posibil sa-mi fi spus in mesaj anterior dar nu-l pot vizualiza chiar acum...
La baitza noi folosim deocamdata gama Klorane de care suntem multumiti. Hehe...ce amuzant o sa fie sa-i dau pe scalp cu crema...o sa fie gata frezat-gelat ...

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

adinush,LA MULTI ANI!Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Liuda, si noi tot vaccinul de stat l-am facut ,la recomandarea medicului.

Fetele, daca aveti timp aruncati-va o privire si pe aici http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2410402&autoplay

Mergi la inceput

asa ca RECTIFIC

Pentru implinirea celor doua lunisoare pe data de 9 :

La multe luni Serban (ralu74)

La multe luni Ayleen-Alexandra (adinush)

Pentru implinirea primei lunisoare pe data de 9 :

La multe luni Eva-Florina (mihacarm2002)

La multe luni Matei (megbeng)

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Iarina a facut Infarix Hexa alaltaieri.Diferenta dintre vaccinul gratis si asta e de valente.Asta are 6 valente,deci acopera mai bine, celalalt are parca doar 3.

*** AniS ***

Mergi la inceput

ufffa...ma faceti sa-mi fie greu sa ma decid cu vaccinul...mai sondam... mersi, Gio, Anis

La multi ani, bebelinilor care rotunjesc astazi cifra!

Noi ne pregatim de masa si iesit afara...de alltaieri mai stam pe afara si cu scafarlia goala cate o juma de ora/ o ora de ma intrebam la un moment dat daca sunt tocmai sanatoasa caci toti copilasii de ii vedeam (evident mai mari) erau dotati cu caciuli si haine de iarna...iar noi cu cheliutza si manecutza scurta pe sub geaca destul de grosutza. Bine...in landou nu sufla asa de mult vant...dar l-am mai tinut si pe brate ca sa-l bata soarele...
Mi se parea aiurea daca mie imi este foarte cald iar el se vanjoleste sa il las infofolit mai ales ca in casa noi traim la 20 gr caci asa agreeaza si "shefu".

Eu si Mandrul

Mergi la inceput