Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
cristiana70 spune:
IVONA, multa bafta, sigur-sigur te descurci!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
oana, deci alergia a aparut la 3 saptamani, am descoperit fata rosie si besicata ca de urzici si pe tot corpul inclusiv talpi si fata, am ajuns la urgenta atunci.
Atunci fata deja manca Milumil de o saptamana si cateva zile.
Apoi am facut ai cu musetel si a trecut exema aia puternica in 2-3 zile, si pe corp nu are nimic insa pe fata avea pete rosii, sau doar bubita, ca muscatura de tantar dar mica. Pe partea pe care dormea cu fata se trezea cu ea rosie. Acum nu mai este asa... pe fata nu are pete insa e pielea foarte dura, besicata insa tenul e alb, nu se inroseste. pe spate are - e rosie sus la gat, insa eu ziceam ca e din cauza ca doarme pe spate si se roade de la haine(ca da mata din cap cu viteza - bine ca a prins sa simta ca poate sa foiasca cu el), ca e exact la gat.. iar dr. a zis ca nu este asa, este alergie si eaxact asta deminstreaza ca e de la mancare, ca doar de la lapte face chestia aia pe spete mai jos de gat.
acum ce sa zic, o spal - in apa pun lapic din ala de la trixera, o spal cu gel SeBamed, dupa baie o dadeam cu crema la fel de la trixera (de la aven).a ameliorat - insa peste 2 saptamani iar apare rosata, apoi iar ii trece dupa care iar apare rosata,... asa ca am hotarat sa caut cauza... a zis dr. ca e de la lapte... fac cum zice el, numai sa-i treaca, ziceam si eu ca sa las ca poate lupta organismul si ii trece de la sine dar am vazut ca nu e asa, asa ca incerc sa cred....in doctor! 5-7 zile trebuie s-o dau cu crema, o luna sa-i dau 5 picaturi de 2 ori pe zi de KETOF, incerc s-o tin macar 2 saptamani pe Humana din asta speciala pentru copii alergici, dupa care o sa trecem la Humana 1 normal si renunt la Milumil, ca ar fi prea mult s-o tot schimb cu mancarea!!!
sa vedem - daca o sa inceapa sa-i treaca pe spate roseata, inseamna ca e buna treaba
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
gio spune:
aelita, ca am ramas datoare cu un raspuns: bona am filmat-o cu camera digitala "uitata" pe mobila. oricum o banuiam, idioata...
livia, nu prea are rost sa revii la vaccinurile de la stat. si oricun printre cele 6 valente e si cea pt hemophylus, iar pt asta trebuie rapel ia 4, 6 si un an. asa ca...
ma bucur ca v-a placut poza 
revenim ca urla maimutzica si ma duc s-o iau in brate
(mie una chiar imi place sa stau cu ea atarnata guler
)
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
anis spune:
neata la mine e...
da, Cristiana asa e, am scaun Polly, cel cu husa galbena...sunt nu multumita, super multumita.Nu vreau sa fac vreo reclama la chico, da la jucarii cel putin la cat le arunca Ingrid nu mi s-a spart nici macar una, nici ciobit macar.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
cristiana eri am trecut prin toate sensibu-urile, mai ales pe Brailei, si acel nr. 5 este primul - dar nu au pe stoc, aveau 2 bucati insa erau expirate, iar din cauza lor calculatorul arata ca au... si zic ca da, dar cand cauta, afli ca nu este... deci... ideea este ca daca tot m-am apucat sa-i fac tratamentul de eri, trebuia sa-i schimb si mancarea, si abia dupa asta am aflat ca nu o gasesc asa ca hotararea cu Humana a fost spontana, oricum vroiam sa fac cumva sa trec pe Humana, pentru ca toti repete ca e mai buna, nu stiu de ce, toate cunostintele au folosit doar humana si numai eu sant cu milumil. asa ca asta a fost un prilej bun sa fac mai multe treburi odata>
Va pupic pe buric.
anis spune:
Pentru implinirea celor doua lunisoare :

La multe luni Teodor Ioan (alinuk)

La multe luni Amon Mateus (bits)

*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
gio ce ai descoperit filmand bona cu camera lasata din greseala !!!! ca tot caut si nu gasesc , zi-mi si mie care e treaba, ca eu sant atat de suparata pe a mea ca ma apuca dracii... ce banuiai si ce ai descoperit?
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
fetelor eu m-am dus la dr. de familie a fetei si i-am zis ca vreau cei mai bun pentru copilul meu, asa ca la vaccin ar fi bine sa vin cu al meu "meserias" raspunsul ei a fost "nu recomand" A zis ca daca am placerea si ma simt mai bine din ideea ca am bagat un pumn de bani in vaccin - nu am decat s-o fac, insa sant cazuri cand dupa vaccinul meserias copiii au ramas cu paralizie pe loc. Am inlemnit! A zis ca sant deja 2 doctori care au patit chestia asta in galati, - au venit parintii cu vaccin cumparat, dr. nu s-a opus, a facut dupa placul parintilor si acum copiii nu se misca, inca nu s-a explicat de ce, la ce a reactionat... deci nu mai scriu nimic insa va zic ce a zis dr. noastra asa ca ea a zis ca noi hotaram, e treaba noastra, numai ca trebuie sa cunoastem si reactiile adverse si la un fel de vaccin si la al doilea, parintilor li se para ca daca au dau bani multi - au si luat ceva bun! dar nu e tot timpul asa, poti sa dai o groaza de bani si pe ceva aiurea, cica vaccinul de stat e verificat trece prin nu stiu ce controale de protectie la copii, vine un reprezentant de la sanatate (ei aduc vaccinul sigilat) si asista la vaccinarea copiiilor.
Va pupic pe buric.
oana_bucur spune:
Liuda, multumesc. Ma tot holbez la al meu...si parca nu-mi pot da seama. Sunt ca niste cosulete mici mici care se usuca in timp si le simt cand ii ating fata, ca asperitati. In rest pe corp nu avem. Pete rosii ...nici de astea. Eu aveam tendinta sa cred ca sunt de la mancare...ce sa zic?! Mai astept pana luni caci vad ca nu reprezinta o urgenta si o sa chem alt pediatru acasa si vedem ce zice ...
Sper sa o scoteti la capat repede....daca e de la mancare imi imaginez ca mai devreme sau mai tarziu organismul ei se va adapta. Ai incercat vreun doctor homeopat? Noi vrem sa ajungem undeva in timp la unul din buc caci nu am gasit inca unul in bv. Apreciez faptul ca in homeopatie se lucreaza nu asupra virusilor sau bacterilor care afecteaza ci asupra propriului organism astfel incat sa-l stabilizeze si sa poata reactiona singur la agresiuni din afara.
Trixera de la avene chiar voiam sa iau si ptr putza si ptr mine...zici ca functioneaza la voi?!
Livia, Gio...asadar Infanrix Hexa ca vaccin ptr 2 luni?
Eu sunt putin in ceata inca cu vaccinurile...si evident as prefera cele mai bune variante chiar daca asta costa...numai sa le stiu. Multumesc.
Livia,Gio
cu scandalagiul Teodor 6 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
gio spune:
liuda, asta era o bona mai veche - vb la tel in lipsa noastra. incearca si tu s-o filmezi. si n-o mai plati mey daca tot te-a usurat de atatia bani...
la multi ani theodor!!!!!
oana eu asta fac - cat despre ce zice liuda, poate vaccinul n-a fost pastrat corespunzator. trebuie transportat numai la rece, chiar si cand mergi la vaccin. eu il tin pe doza frigorifica si il scot cu 5 minute inainte de intepat.
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie