Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
oana_bucur spune:
Cristiana imi faci si mie o poza la carusel?...desi ce sa fac!? sa-l mai schimb pe ala de la fischer price parca nu merge...
Alinuk e mai simpatica invitatia asta la botez decat cea clasica. Ce falcutze ...ce falcutze...esti sigura ca nu i le-ai lipit tu?!
Broasca pe care sta e cea de care zicea si catalina...cu bondarei si floare cu oglindutza? Zi-mi tu un pret ptr ea caci Catalina nu stia (era primita cadou)...de la Auchan?
cu scandalagiul Teodor 6 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
furnicusa spune:
Buna fetelor,
revin tot cu obsesia mea cu alaptarea + completare, va rog spuneti-mi si mie cum este mai bine, sa ii dau la o masa dintr-un singur san mai mult timp sau din ambii sani cate 20 de minute? Daca ii dau din ambii sani si dupa aia mai si pompez mi-e teama ca pt masa viitoare nu se aduna prea multa cantitate in sani.
Va pup.
oana_bucur spune:
Furnicusa doctorii zic 10-15 minute/ fiecare san...15 minute maxim. Cat despre mai mult sau mai putin la un san...incearca sa-i stimulezi la fel. L a mine tragea mai mult dintr-unul la care aveam sfarcul iesit si bineinteles ca celalalt a inceput sa produca mai putin.
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
Liuda spune:
neata !
fetelor sincere felicitari cu ziua de eri!
noi eri am stat acasa, adica eu, la 16 am fost la dr. pediatru ca sa ne vada cu vesnica noastra alergie care nu ne mai trece, adica mai trece dar nu de tot si apoi iar apare,
si ca concluzie sa vedeti ca alergia este de la lapte, e sensibila la nu stiu ce component, asa ca trebuie sa trecem la Milumil 1HA sau Humana 1 HA. avand in vedere ca noi eram cu Milumil, am cautat in prostie dar nu am gasit din gama respectiva, asa ca am fost nevoita sa trec la Humana. Ei, si ca sa vezi ca laptele nu este la fel de dulce, si are alt gust si mata cam da din cap cand e vorba de mancare, nu esre de acord cu noi in privinta asta! Dar muncim in acest sens! Sper ca schimbul asta de lapte sa nu o afecteze si mai ales sa nu ii dea colici, si din cate vad el nici nu e la fel de satos ca celalat ca asta noapte cauta de mancare.... brrr. nu sant multumita, dar asta e, mai avem si o crema de la medic, LUCOIL si picaturi KETOF sa vedem daca scapam de panarama asta dar asi vrea sa nu o tin mult pe Humana din asta speciala, ci sa incerc s-o trec pe HUMANA 1 (norala) in cateva saptamani ca cu asta speciala nu cred ca mai ia fata in greutate, mai ales daca nici nu e satoasa cum era Milumilul. Deci sant in dilema.
bai si cu dadaca asta.... of ce vreu s-o schimb dar nu gasesc nimic, am o varianta ... dar mai asteptam. Pe asta nu o mai suport neam, plus ca nu stau linistita cand plec de acasa, si in 2 ore ma duc acasa, deci nu e buna treaba...
tac
ma apuc de treaba, poate va mai scriu
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
livia72 spune:
Buna,
Am si eu 2 intrebari:
- Irina varsa cam mult si cam dupa fiecare masa si chiar la distanta de o ora, o ora jumatate dupa masa. Culoarea este normala, dar de cateva zile jetul este destul de puternic. Voua vi se intampla la fel? Incerc sa o tin sa scoatem aerul dar nu prea imi reuseste.
- daca facem la 2 luni vaccin din ala mai istet, la urmatoarele nu ne putem intoarce la cele de stat?
In rest suntem bine, crestem, ne cam chinuim cu KK. Desi face, se stramba rau inainte.
O zi buna,
Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
oana_bucur spune:
Liuda...cum se manifesta alergia la Maria? La capitolul kk se vedea ceva sau e doar parte cu bubitze? ...pe ce zone si cum arata?
Al meu avea ceva pe fata l-am trecut de la milumil pe humana 1 ha dar i-au aparut pe scalp si pediatra a zis ca daca nu se vede la kk ceva atunci nu are cum sa fie de la mancare ci eventual de la transpiratie.
Ce-i drept...ii trec fara sa-i dau cu nimic...sa vad daca mai apar...pe corp insa, nu avem nimic.
Eu si Mandrul
oana_bucur spune:
clar am lipsit mult pe aici...
Livia...ce vaccine smechere???
De dat afara dam si noi destul de des si uneori cam multisor...concluzia noastra a fost ca se intampla atunci cand il miscam (din diverse motive) mai multisor, chiar daca nu brusc...sau se agita el mai mult.
Eu si Mandrul
cristiana70 spune:
LIUDA, io-s bagacioasa ca de obicei, MILUMIL HA1 au in Galati la Sensiblu 5, pe strada Brailei. Unde-o fi, stii tu mai bine. Uite si un numar de telefon, 0236-313132.
Pupici si sanatate.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Catalina spune:
Neata fetele, hop si noi, la apelul de dimineata. Dar asa, mai tarzior ca asha le shade bine la pashe cum e Matei. Noi suntem bine, decat ca mancam mai putin, io stiu, o fi vreo faza, asta e. Acum nu o sa il inop ca doar are 6 kile jumate aproape la 2 luni jumate. El e ok asa deci nu imi fac probleme.
Slava Domnului doarme f bine singurel, asa ca bagam un somn noaptea de nu avem aer. Mare minune!
A, si face caca de cand ii pun ceai de musetel in lapte. Traiasca!
Monykk, pt acte mergi la primaria ta de sector, sa iti spuna de acolo. Eu asa am facut. E cel mai bine, ca sa nu te intoarca din drum cand mergi cu dosarul ca nu ai ce le trebuie.
Fug ca a venit ora de masa. Pupam fetele!
livia72 spune:
Oana,
Ma gandeam la Infanrix Hexa. Una ca zic fetele ca ra fi mai bun decat cele gratuite, dar ma gandesc si ca cel gratuit are o parte orala pe care daca mi-o vomita... Asa ma gandesc ca la 6 luni n-o mai vomita...
Livia