Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumim tuturor de aprecieri

Madutza, sanatate lui Orlando!

Noki, si pe mine ma intereseaza freze, dar eu vreau sa ma tund in tara. "Problema" mea cea mai mare e ca am parul cret si ma enerveaza la culme!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

La multi ani, mamicilor!!!

Noi nu vom merge nicaieri maine, pentru ca Mihai nu se poate incalta decat in slapi de plaja ca sunt mai largi si sunt singurii care il incap acum, dar drept cadou dau maine o comanda pe "laredoute", asa de ziua mea

Noki , si eu vreau sa-mi schimb freza, sper sa ajung saptamana viitoare. Vreau breton ca nu am avut niciodata si sa-mi mai ia din lungime ca e prea lung si atenteaza Bianca la el. Si as mai vrea niste suvite....dar sa vad ca dureaza si nu stiu daca o pot lasa pe Bianca atat de mult cu Mihai care nu poate alerga dupa ea acum.

Multa sanatate copilasilor bonlaviori,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Proadelina, nu stii nimic de Miha2006? E cumva la Petrosani? I-am lasat mesaje pe mess si nu a raspuns... Nu mai stiu nimic de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

CristinaH , eu am cautat poza sa o votez, dar nu am avut rabdare sa o caut, asa ca abia acum am votat.

Ripley , cum te mai simti? Au mai trecut greturile? Nu pui si tu link la poza Anei sa o votam si noi?

Noki , eu inca nu i-am dat mezeluri deloc Biancai. O singura data cand am fost la nasi a mancat sunca de pui si i-a placut mult, dar acasa nu a pupat inca.Eu incerc sa aman cat mai mult mezelurile si cred ca voi reusi (am renuntat si noi la ele de o luna si ne e mai bine fara).

Edit: Meems, Miha am vazut ca era in seara asta pe mess, acum o ora si ceva, dar nu am vb cu ea.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI FERICITI, SA FITI IUBITE SI RESPECTATE!
o floare virtuala tuturor, si cele mai calde ganduri! sa petreceti o zi minunata!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

LA MULTI ANI, FETELOR!
Meems de ce vrei tu sa-ti strici bunatate de par? Eu te invidiez ptr parul acela frumos si bogat.
Ilenutza mama, e mortala poza in care doarme Vic in spatele lui taica-su
Noki nici eu nu i-am dat mezeluri Ilincai. Vorba unui prieten de-al nostru - lasa, ca suntem noi destul de intoxicati de E-uri, cola, macar ei sa mai scape....
Catutza wow, ce cadou misto

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

LA MULTI ANI!

tuturor mamicilor si va doresc sa aveti o primavara plina de flori.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI !!!

Fie ca aceasta primavara sa va umple sufletul de bucurii si fericire!! Sa aveti parte de soare, flori si de multaaaa iubire !

Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.
Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
(mesajul asta l-am primit si eu si m-a impresionat pana la lacrimi)

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput