Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
canuta-om-sucit spune:
Mey m-am zapacit de tot, am trimis un link la care eu inca lucram
, am editat si acum e cu alta melodie mai alte poze....![]()
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
pischi2003 spune:
Canuta, vazusi filmuletul, suuuper. Grozave pozele de cand era mic-mic.
Si noutatile Ilenutzei le-am vazut. Faine tare.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Madutza10 spune:
Fetelor a facut Orlando febra 39.2 si antibioticul il vomita
am incercat de 3 ori sa i-l dau dar varsa ,ce sa fac ????
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ilenutza spune:
Madutza, poate are enterocolita!!!Ti-a mancat azi ceva?
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
Madutza10 spune:
A mincat ,chiar si dupa ce a varsat ,cascaval si sunca ,asta a vrut ,lapte nici sa nu vada ,nu e ora de asa alimente dar ii era foame rau si altceva n-a vrut dar azi a mincat bine ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ilenutza spune:
Dar cu un dr nu poti vb.?
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
cristinamh spune:
hop si io... rupta de oboseala, incep sa apreciez foarte tare ideea de we!
multumesc de incurajarile pe subiectul "
", sper in curand sa ma aventurez ceva mai mult decat 2 aruncaturi de bat pana la cresa! si tin si eu pumni lu' feli si elei, sa-si faca curaj!
mei, sa nu va suparati pe mine, io am votat pe toata lumea la care am gasit link cand mi-a mers mie netul ok. am tot asteptat sa faceti lista aia de linkuri, dar nu s-a facut (o puteam face ca pe "cabina de vot", intra fiecare si se trecea)
asa ca im dau si eu poza, mai mult de moft, "www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=9" target="_blank">DCmamici" se cheama... si nu ca am vrea sa-mi votati plozii, da' acolo e poza cu gasca noastra, cred ca meritam un vot!
esi cam gata, ma duc sa fac un dus si sa ma culc.... ca e 10 si gainile s-au culcat deja, nu ca mine!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
camelia_daniela spune:
Aura, super montaj!
Asa tare ma impresioneaza cand vad evolutia copilasilor nostrii!
Iar tu arati fff bine !
Feli
...
Noapte buna ... ma duc la nani (si eu precum Cristina!)
!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
dordia2000 spune:
Am intrat si eu sa expun niste lamuriri. Imi pare rau dar eu chiar o ziceam in gluma...se pare ca una nu prea buna. Ultimul lucru pe care il vroiam era sa creez tensiuni sau sa isc vreo disputa. Sryyyy!!!
Meems
printzesa din poze!!!
Madutza sanatate muulta puiului mic!
Catutza ma bucur ca e mai bine sotul tau. Sanatate muuulta!
Eu maine de 8 martie ies cu colegele de birou toate la un restaurant. Ne-am facut deja rezervare si ne-am si invoit de la sefu al mare! Asa ca...ma recreez nitzel.
Feli eu am mai vazut asa ceva la fi'miu dar...nu face decat foarte rar. Si in public......de imi vine sa mor.
Ilenutza, Canutza mi-au placut tare mult filmuletele voastre!!!
Gata ca m-am intins.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Noki_Lara spune:
Asa..fusera si se dusera musafirii, dupa-amiaza in parc, toate cele...
Gandacel- suuuuper mesaj explicativ. Ai uitat numai unde e situata cu exactitate, pleeease. Cunosc zona cat decat, asa ca ma descurc daca explici putin. Oricum, o pajiste de 

! Am sa merg si io sa o vizitez!
Maduza- asa e cu dr ta care nu e proasta deloc. Ti-am zis ca si Sarah a luat doza de 4 ml la 8 ore. Deci per total e mai mult decat cat i-a dat lui Orlando. Iar eu am suuuper incredere in dr meu care niciodata nu se arunca la antibiotice fara a fi nevoie.
Negara- ia nu ne da idei de meniu!
Ca amu citeste Sarah si se apuca de papat pamant si carbuni...
Ilenutza- Doamne, ce s-a mai schimbat Victorasul de cand nu l-am mai vazut! E ditai flacaul!
Canutza- foarte frumos montaj.
Io inca nu m-am invrednicit sa-l pun cap la cap, sa aleg melodia..ehehe, pana de Craciun poate termin si io..
Diversificare alimentatie- voi dati la copilasi SUNCA??? De care? Io inca nu am inceput cu mezelurile. Singura noutate din meniu din ultima vreme e Danette - orez cu fructe, pe care si pe ala a trebuit sa-l combin cu iaurt, ca era prea dulce in viziunea lui Titi.![]()
Lavi- ce m-am distrat la faza cu QED-ul tau, doamna profesoara!
Si amu intrebare off-topic: ce "coifuri" se mai poarta????
Vreau sa-mi fac ceva la par si nu stiu ce..da' stiu ca vreau. Adica m-am hotarat clar. Ceea ce e un maaare inceput.
Ma duc sa surfuiesc netul poate gasesc ceva...
Noapte buna la toata gasca!
EDIT: gata! Am aflat tot: par foarte scurt, stilul anilor 70-90, clasicul bross sau pentru parul lung onduleuri sibucle care mai de care...
Asa ca stimata vecina Mihaela, poti economisi banii de coafor, ca tu ai parul cretz, iar placa nu se mai poarta.
Da-i pe masaj!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!