Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Ce scump e Victoras!
Si dodoloc!
Pupic pe obrajori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Frumoase ,,noutati'' Ilenutza ,ce mare s-a facut Victorasu':)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie-aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ile, superb Victoras! E un scumpel dragalas ! Sa vezi ce frumos o sa fie cu 2 drgalashi nazdravani !!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Merci Lavi uite ca la asta nu m-am gandit

L-am vazut pe Victoras :) Foarte scump!!!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Oare ne bantuie astenia de primavara? sincer am senzatia ca toate discutiile in contradictoriu se 'umfla" prea mult si trec din zona ideilor in cea personala.E minunat ca suntem atat de diferiti si totusi avem atatea in comun si e trist cand devenim deficitari la capitolul cominicare.
ultimele pagini citite nu mi-au placut deloc si la cat eram de suparata m-am intristat si mai rau...
o concluzie: Nu spera si nu ai teama
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamna ,de te cheama
Tu ramai la toate rece.

Am iesit ieri afara in doua reprize ,si cred ca am imbracat-o pe piti prea subtire ,de dimineata stranuta intruna si ii curge nasu (muci aposi) ,nu are febra si nici rosu in gat ,dr.ne-a zis ca daca nu face febra sa nu-i dau nimic dar io stiu...oare sa nu-i dau ceva preventiv.Cine vrea si poate va rog sa-mi dea un sfat.

M-a mai enervat si sotul care vine obosit de la servici ...de parca eu stau toata ziua la plaja,asa ca dispozitia mea e una de plans.

Eu va doresc numai bine si cred ca sanatatea copiilor e lucrul cel mai important pentru o mama.

Sorana Miruna 20 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Soanso noi suntem o mare familie, si ca in orice familie, ne mai din cand in cand, ca sa mai eliberam energiile negative. Ei, lasa, important e ca ne iubim Si chiar ne iubim, de asta m-am lamurit.
De sot - vrei unul care e in concediu medical si sta numai la pc? Deja ma mir ca nu intepeneste...

Gata, ma duc sa scot negresa din cuptor.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=24a03795440cfe9e63d130&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url
In sfarsit am reusit si eu ceva, ceva.... sper sa va placa

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Canutza, suuupperb!!

Felicia, faci pofta la gravide!mai ales la cea care toata sapt a mancat sarmale scoase din congelator si oua( in toate formele)

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Canutza-om-sucit, eu nu i-am facut analizele ca nu am avut motive. Sper sa nu fie nici o carenta. Ea baga mai tot ce gaseste in gura.
Ile, Canutza frumoase filmuletele.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput