Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 9
Madutza10 spune:
Mai doctora asta nu-i asa timpita cum o credeam ,facind calculul ,mi-a iesit cum a zis ea 5 ml la 12 ore dar totusi mi se pare mult 5 ml intr-o priza ,ar fi bine din 8 in 8 dar fi'miu cum e predispus la varsaturi daca-l trezesc noaptea sa i-l dau varsa sigur :(((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
canuta-om-sucit spune:
Haide mai, nu imi raspunde si mie cineva?! Chiar nu stie nimeni?!![]()
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Haide mai, nu imi raspunde si mie cineva?! Chiar nu stie nimeni?!Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Eu habar n-am ,nu stiu ce sa-ti zic ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
crissy77 spune:
Madutza, sanatate multa lui Orlando. Si tie putere sa treci si peste hopul asta. 
Feli, Elise isi baga - ocazional - degetele in nas. M-a pufnit rasul cand ti-am citit mesajul pt ca mi-am adus aminte de o ghicitoare: stiti de ce au negrii narile mari?? Pentru ca au degete groase.
Si pentru ca tot veni vb de cine si ce face: ai vostri mananca pamant? Sau carbuni din soba
?
De 8 martie o sa ma plimb daca e frumos afara. Nu am chef de mers la restaurante ci sa stau la aer.
Elise mananca azi carne de vita cu paste. Iar eu mancare de regim
La noi e zi de primavara afara. Am facut deja o tura, urmeaza tura 2 dupa ce ma intorc de la dentist.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
lavi02 spune:
Madutza, acum am in fata reteta dritei de Ospamox pt Nati (in caz ca se agrava, etc etc).
Ospamox de 125, 6 ml la 8 ore. Ar fi 18 ml /zi, cea ce ar fi echivalent cu 9 ml de-al tau. (de 250)
Iar cum tu vrei sa-i dai de 2 ori pe zi ar veni 4.5 ml.
Nati are 10.5 kg, iar drita mea de regula da doze mai mici.
Iti fac imediat calculul si pe kg corp.
Pe kg corp - recomandari uzuale scrie in prospect 30-60 mg amoxicilina/zi.
La 11 kg vine 330 - 660 mk amoxi pe zi.
5 ml de-al tau are 250. Ori doi vine 500 deci e bine, se incadreaza.
QED 
canuta eu cred ca tocmai asta e ideea, sa nu se stie cine a trimis poza, sa se voteze poza nu popularitatea userului.
canuta-om-sucit spune:
Negara, din cate stiu eu, un copil care se apuca de mancat pamant, carbuni, are lipsa de magneziu. Cum ii sunt analizele?
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Madutza10 spune:
Lavi ,merci mult !!La el nu-i foarte grav ,nu-i febra prea mare ,asa ca o sa-i dau decit 4 ml ,e bine nu?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
ilenutza spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati :)
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
ionikka spune:
Buna!
Mah! A venit primavara! E supeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!
MAria: Aron e intzrcat de 3 saptamani. E ff bine! sunt mai relaxata si mai odihnita! El doarme muuult mai bine! Si bea lapte! 3 sticle pe zi! Sper sa nu fie prea mult avand in vedere ca e praf!
Negaracristina: bravo cu plimbarica! Adevarul e ca eu moooooooor de dorul restaurantelor. Ca toata ziua sunt afara. Bine nu chiar toata dar 3 ore, 4 ore pe zi imi ajung!
Asa ca petrecem seara cu fetele( cu niste prietene) la RESTAURANT! Iuhhu!
Ma duc sa balotez, ca asa dor imi e de o papa chinezeasca!
mmmmmm!
Oricum, sper sa fiti toate iubite si sa primiti atentia cuvenita, nu doar maine ci in fiecare zi!
Pupici