Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 8
Madutza10 spune:
Da ,Mada,la Stamate mergem ,ne-a programat acu' 3 saptamini si nu o pot pierde ,deci mergem!
Colac peste pupaza imi zice dr azi ca daca n-au coborat coitzele pina la un an ,va trebui sa-i facem operatie dar asta pe la 7-8 ani zice ea pt ca necesita anestezie totala si e periculoasa daca este prea mic copilul ,nu stiu ce sa cred ,tre' sa mai consult si alti dr de specialitate dar sint data peste cap complet ,am iesit plingind din cabinetul ei ,..ma tot incuraja ,ca-i ceva simplu ,ca nu pot aparea complicatii dar nu ma consoleaza nimic!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Gandacel spune:
Antibiotic ne-a dat numai trei zile pentru rosul din gat si mucii urati!
Afara e f frig, desi au zis la meteo ca va fi cea mai calda zi dintre ultimele! Poate mai tarziu!
Noki, urmare a intrebarii tale de ieri, astazi am intrebat-o special la gradinita pe sefa ce activitati au astia mici, intre 1 an jumate si trei ani, daca au programa. Mi-a zis ca nu au programa, dar ca nu ii poate lasa asa, doar sa se joace aiurea. Si ca sunt cativa dintre ei (cei inspre trei ani) care recita chiar frumos poezii, uneori mai stalcit... Deci ii invata de toate, cam ce iti spuneam ieri, plus poezioare. Cica ieri chiar unii spuneau poezioare, ieseau in fata, restul stateau cuminti pe scaunele si ascultau, apoi venea altul ii fata si recita. Eu intreb: la grupa sub trei ani?! Si mi-a zis "DA!" chiar a asistat si ea cu placere. Gradinita este la 2 minute de mine, asa ca nu stiu daca te ajuta. Little One se numeste. Asigura intr-adevar si transport pentru cine solicita, contra cost. Imi povestea astazi de un copil care dupa doi ani de venit la gradinita tot plangea cand il lasau dimineata mama ori tata... Si mi-a spus secretul: daca venea cu tataia, nu plangea deloc, il lua de mana si-i arata lui tataia desenele de pe pereti! Iar dupa ce o vreme l-a dus numai tataia, cand l-a dus mama la gradi, ii zicea "mami, da-mi bobo, ca daca nu, plang!" Deci e mare smecherie la astia mici!!! Iar acum zice ca pe zapacitul asta mic il ia soferul de acasa si nu mai plange deloc! Adica ii si spune mama-sii "a venit prietenul meu cel mai bun sa ma duca la gradinita, grabeste-te!"
Gandacel
33+ si Bogdanel (14.11.2005)
lavi02 spune:
Hello, m-am intors si eu de la facultate.
Madutza baietelul unei colege a fost operat de asa ceva pe la 2-3 ani, nu stiu exact; fratele Alexiei a facut operatie la rinichi (complicata) la 2 ani jumate... deci se opereaza si mai devreme. Eu zic sa mai consulti si alti dr, sa aduni mai multe pareri.
Multa sanatate lui Orlando!
La baietelul colegei mele n-a fost f grea operatia si nici refacerea.
Noki_Lara spune:
Am scos batrinica de gaina din cuptor..
Serios acuma, nu stiu ce s-a intamplat...am pus la inceput si folie de aluminiu, sa se fiarba bine, apoi peste vreo ora am scos-o sa se remeneasca. Focul a fost la iceput la 1, apoi la 3 din 10. O fi fost prea mic?
Gandacel- 
multumesc de info. Gradi asta mi-a facut si mie cu ochiul, dar scrie ca se fac vizitari cu programare, nu da adresa detaliata, nimik. Cica sa suni la telefon. Asa ca am cam amanat treaba cu ea. Dar mai da-mi niste amanunte, pleeeease. Unde este EXACT? Cat costa pe luna? Cu ce inclus? Tu esti multumita? La ce orar e Bogdanel?Io vreau lung. Salile sunt mari? Dorm separat? Io dupa chestii de-astea diferentiez. De exemplu, nu sufar gradinitele mici unde nu e curte sa se joace copii si unde in aceeasi clasa se joaca, papa si dorm.![]()
Madutza- m-am uitat special in caietul lui Titi si la amigdalita pe care am avut-o in ianuarie dr ne-a dat tot Ospamox de 250, dar am luat doar 4 ml, de 3 ori pe zi: dimineata, pranz si seara.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Nooookiiiiii pai 1 e pentru bezele, nici macar.
Macar pe la 3 puteai sa-l fi pus, la inceput. (Adica la mine asa e, si am scara de la 1 la 8)
Pulpele de pui la cuptor se fac la 6, friptura de porc la fel. Dar daca pui animalul mai mare trebuie sa-l lasi un pic mai incet, sa se patrunda.
Madutza doza la Ospamox - uita-te pe prospect e in functie de kg corp. Se poate imparti in 2-4 prize zilnice. Silvia, la pneumonie, a luat-o in 3.
Madutza10 spune:
Noki ,Lavi ,eu vreau sa-i dau la 12 ore ,asa mi-a recomandat si ea dar pe prospect sint dozele la 8 ore ,nu stiu cum sa fac ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Lavi,
erau copane!
Ups! Deci a fost prea mic focul...
Io inca astept musafirii, dar cred ca in curand renunt si dau iama in mancare!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
Noki, datele le gasesti aici: http://www.gradinitalittleone.ro/
Tarifele le-am gasit pe alt site, parca www.gradinite.ro, insa nu mai stiu exact. Bogdan e la programul lung, care incepe la 8 si se termina la 18. Eu insa il duc la 8:30-8:45 si il iau la 17-17:15. Pentru ca dimineata bea lapticul acasa, face kk si il schimb, il duc curat acolo, iar seara il las sa manance si gustarea, dar il iau pe urma, ca sa avem timp sa ne plimbam putin iniante sa mergem acasa. La programul asta taxa e 200 euro, transportul nu e inclus. Camerele de dormit sunt separate de sala de mese, unde ii baga sa manance pe serii. Dorm separat cei mici de cei mari. Salile de activitati sunt separate si ele, plus ca sunt separate grupele. Cei mici de tot sunt jos, in sala mare, dorm insa sus la ultimul etaj, pentru ca ii mai lasa cateodata sa doarma mai mult, sa nu fie deranjati. Dezavantajul cu sala mare de jos unde stau cei mici este ca la prima ora acolo se strang toti copiii, pana la gustare, abia dupa aceea ii trimite la grupa. Iar seara cand raman cativa (dupa 4:30 incep deja sa plece), ii strange iar gramada jos, ca raman numai doua educatoare sau trei. Dupa gustarea de seara, de la 4, ieri i-a scos in curte la joaca. Curtea este foarte mica, dar exista. Au niste jucarele acolo.
Programare pt. vizitare iti face ca sa nu deranjezi copiii chiar cand ii muta de colo colo, pentru incepului mesei, somnului etc. cand e haos total si un soi de migratia popoarelor pe scari! Cel mai potrivit este sa mergi seara, cand raman putini, pe la 5, ori dimineata pe la 10-10:30. Parerea mea. Eu asa am fost inainte sa-l dau. N-am "vizionat" alta gradinita in fara de asta, doar cresa de stat am vazut-o, care nu suporta comparatie! Cresa era muuuult mai spatioasa, superb aranjata, sali imense, dotari ca lumea... curte mare ca un parculet. Daca era asa aproape ca si gradinita, cred ca bagam ceva spagi in educatoarea care se ocupa personal de Bogdan, in cele 4 ingrijitoare si gata! Tot nu ajungeam la banii de la particulara. Dar imi e si peste mana sa-l duc la cresa... so, ce sa-ti zic? Bafta la alegere. ca avem de unde!
Gandacel
33+ si Bogdanel (14.11.2005)
Madutza10 spune:
Lavi ,te rog ajuta-ma :scrie asa pe prospect doza uzuala este de 50-100 mg /kg/zi ,acu' io ce calculez 50 mg sau 100?El are 11 kg
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007