Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

LA MULTI ANI!!

Catutza, eu n-am mai vazut-o de mult pe Miha pe mess, poate n-o prind eu. Dar i-am lasat iarasi un mesaj azi, sa vad daca raspunde.

Feli, nu stii ca intotdeauna iti doresti ce nu ai? Asa si eu cu parul... Ma tot chinui sa mi-l intind, dar degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

LA MUUUULTI ANI, MAMICI DRAGE! SA FITI SANATOASE, VOIOASE, VESELE, IUBITE SI PLINE DE ENRGIE, ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!

Io-s happy: azi la 15 merg sa ma rerganizez dpdv look-onist!Sa-mi tineti pumnii, ca am niste emotii...Asa ca draga vecina Mitzi, ne vedem acolo, daca zici ca tu esti de la 16, io-s de la 15, sigur ne vedem!

Catutza- cam astea vreau si io. Amu, sa vedem ce se aproba si ce iese!

Gaca...fug la treaba!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Meems, perfect de acord cu Feli. Totusi, iacata link de clatit ochii: www.beautycenter.ro/coafuri/view_coafuri.aspx?catg=C:2-2&p=1&sortfield=ID&sortorder=DESC" target="_blank">Link poze coafuri!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, saru-mana Sa faci bine sa pui poze dupa ce te intorci de la coafor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

LA MULTI ANI! FRUMOSI-SANATOSI SI BUCUROSI!
LA TOATE MAMICILE SI FETITELE LOR FRUMOASE!!!!

Noki: ai mult curaj sa faci o schimbare majora! Cu siguranta vei arata super!
Eu pe vremea cand ma tundeam la cluj aveam niste frizuri fffffffffff faine! Acum, de cand cu parul scurt ( pe care/l astept cu nerabdare sa creasca) nu mai e nimic interesant la look! Dar nici nu mai dau 800.000 doar pe un tuns. Daramite daca m/as si vopsi?

Meems: eu atata visez la par cret! My brother are. Asa frumusel e cu el, ioi!

Canutza: superb filmuletul! FF frumosi sunteti! Bravo! Dimitrie e un scump.

Legat de mezeluri: No mezeluri la noi!

Hilde: auzi, eu ar trebui sa/ti fac o urare frumoasa de 8 Martie si in loc de ea pot sa te rog fffffffffffffffffffffff frumos ceva? Nu imi dai si mie reteta ta de diplomat. Dar eu n/am fructe de padure, in schimb as face cu banane, portocale si kiwi. Ar merge? Sa/i fac surpriza la cumnatu de la Bucuresti???
Plizzzzzz!! Daca ai vreme! Pusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna dimineata si La multi ani!

Ma pregatesc sa ma duc la serbare, unde sigur voi avea o surpriza placuta, dar pana atunci va fac un dar:

Darul vina mai tarziu ca trebuie impachetat....

Uite a venit:
8 Martie, neziua barbatilor

Mai întâi ne sunt mame. Se chinuiesc sa; ne poarte în pântece si sa ne dea viata. Nu de putine ori, pretul platit este propria lor viata. Alt chin, sa ne creasca si sa ne învete cum sa ne purtam prin lume. Drumul le este presarat cu suferinta, lacrimi si renuntari. Noptile de veghe le sapa; primele riduri. O zecime de Celsius peste „treizeci si sapte" le arunca în spaima si le macina; linistea. Primul zâmbet, primul pas sau primul cuvânt pe care îl rostim este rasplata tineretii ofilite. Alta rasplata, o litera bine caligrafiata sau poate vreun premiu la scoala. Apoi, încep de-a dreptul sa ne agaseze cu grjile si cu sfaturile si le repezim atotstiutori. Când parasim casa parinteasca, uitam de ele cu saptamânile, cu lunile sau cu anii. O facem, de regula, atunci când ne legam viata de o alta.
Vine vremea si ne devin iubite... Ce nu le promitem? „Cerul cu stelele", vorba poetului. Aparem eleganti, fermecatori, sensibili si devotati. Personaje fara directa legatura; cu adevarata noastra fire, ci doar creatii ale tornadelor hormonale. Unele dintre ele au noroc sau ghinion si ne cred.
Acestea ne devin sotii. Zicem ca le iubim. Ne fac din neispraviti tati, mândri capi de familie. Sforaim linistiti atunci când ele retraiesc calvarul prin care pruncii nostri devin oameni. Altfel, cu noi suntem grijulii. Spaimosi, neîntelesi, ipohondri si gelosi daca trecem în urma copiilor. Cu berea în bot, cu ochii pe meciul de la televizor, nu auzim nimic din zgomotele unei case în care se gateste, se face curat, se cearta; copii, se spala rufe si ni se calca pantaloni. Asta daca sunt norocoase. Daca nu, suntem direct pe stadioane, la pescuit, la sprit cu baietii sau chiar la amanta. Amanta, tot femeie si ea, doar ca „alta".
Ne sunt si colege. Corecte, serioase, punctuale, îngrijite si zâmbitoare. Daca uneori sunt necajite si lasa sa se vada, facem bancuri nesarate în spatele lor. În ochii nostri, pantalonul bine mulat le vine mai bine decât orice realizare profesionala. Le este teama sa devina mame. În lipsa, risca sa ramâna fara slujbe. La bancurile noastre cu dublu sens râd fortat. Altfel, sunt tratate drept acrituri. Cu mai-marii... o adevarata echilibristica a mortii. Cum sa faca sa fie doar profesional amabile cu „seful", fara sa para emotionate erotic de o chelie seboreica si de o burta revarsata peste curea, dar si fara riscul de a ramâne pe drumuri? Cum de ne-or suporta? Poate pentru ca n-au încotro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

LA Multi Ani!
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre.
Am ajuns la birou si ce aflu... Ca azi e zi libera pentru doamne si domnisoare. Intru-cat sunt deja aici si frezata si aranjata, nu mai plec acasa si dau o fuga prin magazine, ca si asa nu aveam nimic planuit pentru azi....
Vecina Noki nu voi renunta la placa pentru nimic in lume, pentru ca " nu-i frumos ce-i frumos ci e frumos ce imi place mie" iar eu sunt absolut si iremediabil indragostita de placa si efectele ei. Doar na avem o relatie de cel putin 7 ani..... Cu siguranta ne vedem la coafor, ca poate ajung mai devreme.
In ceea ce priveste moda tunsorilor eu le-am incercat pe toate; am fost tunsa scurt, foarte scurt, in scari, drept, cu breton, vopsita negru, rosu,galben etc.. Dupa ani de incercari si mai ales esecuri, cauzate de moda si tendintele ei, am ajuns la o tunsoare si culoare care imi plac foarte mult si cred ca ma avantajeaza asa ca ma opresc aici cu mici variatii ca sa scapam de monotonie.
Gata m-am intins
Pupam Orlando si Bogdanel sa se faca bine. daca mai este vreu pitic bolnav si l-am ratat ne cerem iertare si il pupam.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LA MULTI ANI MAMICI, SA FITI SANATOASE, IUBITE SI VOIOASE ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Toata lumea se pare ca a intrat in febra schimbarilor de look, si io ma duc azi la coafeza, numai ca io-s in plin proces de lasat parul sa creasca asa ca mare branza nu-mi fac, doar nitel aranjat si vopsit of corz

Noki bafta si sa-ti iasa cum vrei, la coafura ma refer

Meems + Catutza e greu pana ajungi la coafor, ca apoi sa vezi ce de idei iti vin pe masura ce tunde, si iar tunde coafeza...io cam asa am facut..m-am dus cu parul pana la mijlocul spatelui, cu ideea de a-l mai fila nitel, si am ajuns acasa cu el scurt cum il am acum. Dar nu-mi pare rau deloc, e asa de usor de intretinut si-l aranjezi in mult mai multe feluri.

Gabitaco , superb mesaj

Madutzazi de Orlando, cum e ?

Noki noi nu prea mancam mezeluri, foarte rar cremvusti sau sunca de praga...iar atunci bineinteles ca-i mai "pica" si Mirunei cate o bucatica. In rest..ea e fan cascaval, branza, iaurt si fructe..se vede ca e fata lu' mama

Gradinita particulara ieri in timp ce vorbeati m-a sunat un prieten vechi ca si-a deschis gradinita, undeva pe la Pipera in cartierul rezidential, o vila noua, facuta de el cap-coada, si cum il stiu eu pe el destul de tipicar cred ca arata super. Nu mi-a zis decat in mare detalii, dar vreau sa ma duc zilele viitoare pana acolo sa vad cum e. E misto ca are curte ceea ce ptr mine e foarte important ca Miruna intre 4 pereeti nu sta nici s-o tai

Fug sa ma spal si apoi dau o fuga pana la Mall sa iau niscai cadouri la fete ptr diseara. Revin pe la pranz

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR!SA FITI, SANATOASE SI IUBITE!SA VA PETRECETI FRUMOS DE ZIUA VOASTRA!

pentru ca v-a placut pesonajul principal din"Noutati".Nu degeaba il pupacesc fetele in parc.

Feli, poza aia e facuta cand am urcat noi la cota 2000 si am facut un traseu pe acolo.A dormit de nu a avut treaba in rucsacul ala!!

AMR 2 zile pana vina Vic acasa!

POLL": Ce cadou ati vrea sa primiti de 8 Martie!

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Am pus darul mai sus, poate il vedeti....

Lavi am primit aseara masina de tocat electrica, cred ca tu iti doreai asa ceva; e una super, cu accesorii multe si cu functia de revers - mie imi place f mult si cred ca e si foarte fiabila, am inteles ca e undeva in jur de 150 lei, in oferta , la selgros. Daca te intereseaza intra pe www.selgros.ro la pagina 5 in oferta o sa o vezi, dar e mult mai interesanta daca o vezi live.

Mergi la inceput