Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 27
GETY spune:
Scumpik_lui, ai reaparut in forta. Noi ne pregatim de plecare, ca ne-a invitat tati in oras.
Sandra, eu o mai alimentez la san pentru ca e sanatos si in plus este gratis!
Susa, nu degeaba ii spun eu tzatzel cel mititel, Mariei. Nu o lasa ea cu una cu doua.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
Mirabela am si eu o intrebare: daca iti trimitem poze dar nu landscape, nu le poti prelucra?Eu de ex folosesc Picasa si la crop picture le "tai" cum imi trebuie....nu e ok asa?ai incercat?
Eu
Mirabelac spune:
pufy n-am stiut de softul asta, acum l-am downloadat sa vad ce pot face.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
tanima_i2002 spune:
La multi ani dragi mamici de BUCURII! Sa aveti o parte de cele mai cuminti si mai frumoase BUCURII toata viata.
Dupa mesajul lui scumpik_lui ma simt fara inspiratie asa ca ma opresc aici.
Mirabela felicitari ptr munca ta.
Eu ma simt o mamica fericita, sunt tare bine-dispusa. Azi noapte am dormit f bine. Am fost la sora mea si am dormit acolo. A fost tare tare bine: pun-te masa, ridicate masa... Bebeloi s-a trezit doar de 2 ori toata noaptea. M-am culcat la ora 10.30, ceea ce nu s-a mai intamplat de muuuuuult. Si ne-am trezit la 8. Asta a fost cel mai frumos cadou pe care mi-l putea face Rares.
Dar nu va spun cum am plecat de acasa la sora-mea (sta in blocul de vizavi) cu 2 plasoaie, inclusiv cu vesta cu praf de somn, ca nu ne despartim de ea, cu haine de schimb, cu toate cele de baita, cu borcanele cu siropeluri si uleiuri de corp si nici eu nu mai stiu cu ce. Am facut baita in cada amandoi si a fost suuuuuuper fain. Am ras si am cantat. Am stat aproape 30 de minute in cada amandoi si ne-am balacit. Asa ca vom mai repeta aceasta experienta. Mai rau a fost ca am dormit in acelasi pat si m-a batut rau cu picioarele toata noaptea.
Ptr fetele care au calatorit cu avionul de curand, ce se poate lua in avion, cat bagaj, se plateste loc ptr copil de 3 ani? Cat bagaj poate lua fara sa plateasca si cat costa ce e peste? Sora mea va pleca in Spania la sotul ei si are f f multe de luat (deh, o sa ramana acolo). Poate imi puteti da si mie mai multe informatii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
Mirabelac spune:
pufy merci de pont, am reusit sa decupez pozele cum vreau eu, dar totusi n-as vrea sa se supere fetele ca decupez eu poza cum vreau, mai bine s-o faca ele daca vor. Se supara cineva daca decupez eu pozele care nu au un format care sa mearga pe site?
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Meme1 spune:
Buna fetelor si La Multi Ani de 8 Martie!!!
N-am citit nimic din urma...
Tanima, hai sa-ti zic cum stiu eu cu avionul.
In primul rand, depinde de companie. Mai ales la numarul de kg pe care ai voie sa le transporti....La companiile low cost, cel mai adesea exista limitare la 15 kg de persoana. La companiile normale, limita poate fi 20 chiar 23 kg in unele cazuri.
Copiii peste 2 ani platesc bilet 50% si au locul lor. Mi se pare ca au si ei drept la bagaj ca si adultii.
La companiile non low cost, si copiii sub 2 ani chiar daca nu au loc au dreptul la 10 kg bagaj de cala.
Toate companiile accepta fara cost transportul unui carucior pt copil, se lasa si se ia la urcarea/coborarea din avion.
Cu bagajul de mana iar e cu cantec pentru ca se tot schimba reglementarile asa ca ar trebui sa intrebe exact la compania de unde si-au cumparat bilete ce accepta si ce nu accepta in bagajul de mana. Bagajul de mana e restrictionat la 10 kg.
Sper ca ti-am raspuns cat de cat.
Editez: kg extra variaza la fel de mult ca pret, pot costa 5-6 euro pe kg in plus si urca pana la 8-12 euro....
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Ignatica spune:
Mira poza noastra ( ca o trimit curand) poti sa o decupezi si sa ii faci ce vrei tu, ca sa arate bine si in ton cu celelalte. Noi nu suntem pretentiosi si la cate faci acum pentru noi ca decupezi putin din poza chiar nu conteaza...parerea mea

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
anangel_lexi spune:
Fetelor, a schimbat cineva parola la contul comun? Ca nu reusesc sa ma loghez!
Vroiam s-o trec si eu pe Maria in lista bebeilor care stau in fundulet. Poate se indura cineva de mine sa-mi trimita parola pe PM ca mie vad ca mi-a murit neuronu' de tot!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Multumesc de lamuriri Meme1, mamica de Ana Maria nascuta in aceeasi zi cu Rares.![]()
poze diverse
tanima_i2002 spune:
Copilu' meu doarme de 3 ore de cand am venit de la plimbare din oras (doar a supt in somn asa imbracat cum era) si a mai dormit si in oras 2 ore cu pauze cand intram prin vreun magazin unde era mai galagie. Asta da cadou din partea lui. Stau si stau pe net tot asteptand sa se trezeasca ca nu pot sa bag aspiratorul. El e cacacit de 3 ore, e imbracat ca ptr afara...
poze diverse