Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 26
ramomar spune:
Alina multumim
. Am vazut o Adelina frumoasa foc si tare eleganta.
microbu, am admirat si gargarita ta zambitoare 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Ah, stiam eu ca am omis ceva: Alina, ai o frumusete de fetita si e si super eleganta!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
sympa spune:
Neatza fetelor...........mai aveti cafea ca-s cheauna?M-a trezit Teo din juma-n juma de ora noaptea asta si la 6.30 a fost in picioare.Vreau sa va zic "La multi ani!!!!!"dragi mamicutze, sa fiti iubite si sa va bucurati de cei dragi.
Merg sa citesc din urma ca n-am citit nimic....
"La multi ani!" bucurii de 8....
alinamoro spune:
Multumim Lexi, am admirat-o si eu pe Maria in poze, e dulcica
, poate uneori am omis sa scriu, dar eu vad toate pozele anuntate.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
lilina spune:
lexi, iti faci cont pe la redoute franta
vezi ca la adresa trebuie sa nu pui puncte si virgule, ca nu merge
si iti umpli cosul cu diverse si platesti in avans cu cardul
bine, trebuie sa ai card care sa mearga la platile in afara
visa, mastercard
eu mi-am facut card special de plati on line, si il alimentez
cu suma de care am nevoie, ca sa nu patesc alte alea
cardul e la bcr - visa virtuon, costa 55 ron, il primesti in cateva zile
si faci alimentarea din cardul bcr de debit direct de la bancomat
e super usor
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
scumpik_lui spune:
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani!
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
lilina spune:
wow....scumpik
ce mesaj frumos
la multi ani si sa fii iubita !
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Mirabelac spune:
Multumim fetelor pt. urari, pt. flori, pt. martisoare! La multi ani tuturor femeilor!
Am o rugaminte la voi, cine vrea sa se inscrie pe site, va rog sa trimiteti pozele pt. prima pagina in format landscape, nu stiu cum sa ma exprim altfel, adica poza sa fie "culcata" nu "in picioare", scuzati exprimarea. Ideal ar fi ca pozele sa arate bebelul cat mai de aproape, sa se vada fatzuca lui pt. ca eu le micsorez destul de mult. Multumesc!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
sympa spune:
Mirabela....fara cuvinte...multumim mult.Asta da surpriza!!!Cat despre absente....nici nu se pune problema..esti MOTIVATA.Felicitari inca o data...!!!O intrebare...ce inseamna landscape? Faptul ca poza e facuta "culcata'?Doar asta?
Mirabelac spune:
Sympa asta inseamna, asa am facut programul si se vede f. urat daca nu sunt landscape. Multumesc de apreciere, mi-a facut mare placere.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?