Bucurii de sept-oct 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ignatica, multumesc pt parola. Aceeasi parola o bagam si eu, dar nu ma loga. Mai incerc.
Tanima, felicitari pt. somnorici! Hai ca poate isi face un obicei din asta

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ignatica, nu merge si am dat copy/paste la parola trimisa de tine! Sincer, cred ca cineva ne-a spart parola

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Anangel....poate nu mergea yahoo-ul atunci.Eu am incercat acum si am reusit sa ma loghez.Mai incearca....trebuie sa reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lexi - la fel am patit si eu cateva seri cand am incercat sa ma loghez...la MamiLili mergea...la mine nu, pana m-am lasat pagubasa si am rimis asa fotogrfia pe mailul comun, am anuntat lucrul asta pt ca fetele care se ocupa de albume sa ma ajute sa o pun in albumul respectiv.

Mirabela - si de la noi poti decupa ce vrei, cum vrei numai sa iasa bine si sa fie in ton cu celelalte poze ale bucuriilor.

Scumpik - asa mesaj m-a lasat fara glas....superb! Cum te mai simti?

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

La Multi Ani tuturor mamicilor!
Sympa, imi pare rau ca nu m-am facut mai bine inteleasa, am specificat la inceput ca am trimis un album cu poze pe adresa de mail doar pentru vizionare si cum tu mi-ai raspuns ca nu a ajuns nimica, te-am rugat doar sa verifici daca au ajuns a doua oara, nu mi-am permis sa te rog sa le aranjezi pe categorii. Cum am inteles ca albumul cu poze a ajuns, cine vrea sa le vada, le gaseste acolo.
Sa aveti o zi buna, plina de bucurii si cadouri din partea celor dragi.

O mamica fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mirabela, poti face ce vrei cu poza mea, poti sa decupezi ca nu ma deranjeaza.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alina a mers poza de la tine, te-ai uitat pe site? Nu ma apuc de decupat poze ca nu prea am timp, doar cele care nu merg pe formatul paginii. La partea cu greutatile si progresele am bagat datele in calculator la mine urmand sa le pun pe site, mai astept si altele.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Scuze Andra...am inteles eu gresit.Frumoase poze!!!Eu cred ca le-am vizionat prima...Daca nu ai timp nu ma deranjeaza, pot sa le pun eu in albumul comun...doar sa-mi spui numele pozelor si le rezolv eu.Cum vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mirabela- acum am intrat pe paginuta bucuriilor si mi-am vazut grasanu' acolo....am avut asa un sentiment de mandrie, implinire si o emotie puternica....parca ceva din mine ma reprezinta in lume...stiu devin melo-dramatica...dar asta simt...

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am venit si noi din oras. Vremea buna, dar a batut putin vantul.
Mirabelac, ramane pozica pe care ai si asezat-o langa celelalte pozici. Sa stii ca la motz Maria seamana cu David.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput