Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 29
Oanacn spune:
La multi ani mamici, sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri!
O primavara frumoasa!
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Sephora spune:
La multi ani!Mamici de Bucurii
Sa va bucurati din plin de puisorii vostri si de cei ce va iubesc.
VA pupic si imbratisez pe toate si sper ca de acum incolo sa fim unite atat la bine cat si la greu.Multumesc ca mi-ati fos aproape pana acum si sper ca si de acum incolo
M-a duc sa spal si sa culc cupkil si revin sa raspund in forta
A! MIRABELA Multumesc
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Adriana mica spune:
Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"
Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe care am facut-o pentru ea? Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini."
Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."
"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima. Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi."
Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne, ai facut-o atat de moale."
"Da, este moale", a incuviintat Dumnezeu, "dar am facut-o si
puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."
"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul.
Si Dumnezeu a raspuns: "Nu numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."
Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul femeii. "Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el."
"Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a corectat Dumnezeu.
"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul.
"Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea,
dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria."
Ingerul a ramas impresionat.
"Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat uimitoare."
Si asa si este!
Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati.
Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria.
Zambesc cand ar vrea sa tipe.
Canta cand ar vrea sa planga.
Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.
Lupta pentru ideile in care cred.
Se revolta in fata nedreptatii.
Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna.
Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare.
Merg la doctor cu o prietena speriata.
Iubesc neconditionat.
Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand
prietenii obtin premii.
Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta.
Li se frange inima cand le moare un prieten.
Sufera cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari atunci
cand cred ca nu le-a mai ramas putere.
Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta.
Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile.
Ar conduce masina, zbura cu avionul, merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.
Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta.
Aduc bucurie, speranta si iubire.
Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi sustin moral prietenii
si familia.
Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.
SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA UITA CAT DE MULT VALOREAZA.
La Multi Ani, mamici de Bucurii!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
GETY spune:
Adriana mica, multumim!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
lullabay spune:
La multi ani pt toate mamicile!!!!!!Si nu in ultimul rand pt.bucuriile de 8!
Apar si eu la spartul targului..nu am apucat sa citesc tot..cateva paginute..
Pufy multumim de intrebare tu esti asa de dragutza mereu iti aduci aminte de noi..Stefan ca toti copii...zile mai bune ,zile mai plangacioase..inca nu avem dinti,nu stam in fundulet,nu mergem de-a busilea,nu spunem nici mama nici tata :)))...eu vreau sa votez pufisorii..si nu stiu cum..ma poate lamuri cineva?
Mira super surpriza de ziua noastra...de acum esti gata pentru reconversie profesionala :)))
Susa imi pare rau ca nu mai vrea tzitzi..eu nu i-am pus niciodata in biberon lapte doar ceiut..ma bucur ca vine sotzul
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
Sephora spune:
Susa Felicitari ptr dintuc,chiar vroiam sa te dau disparuta,frumoase pozici si sa-ti traiasca tatal sanatos multi ani.
MamiLili eu i-am dat lui Matteo ceai BAbydrink de la 1 saptamana,acum a ajuns sa bea cam 150-200 ml pe zi si nu ar lasa sanul ptr nimic in lume,cand il vede e in culmea fericirii,asa ca nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme,eu ai dau si o masa cu laptic de al meu si cereale,papa din sticulta dar tot sanul e preferatul
Am luat si io aseara niste mucenici dar nu sunt de aia cum ai facea bunicamea,iar eu de astia in zeama mananc doar de la unele persoane care stiu ca-i fac buni,dar tot aia moldovenesti raman pe primul loc.
Si eu votez ptr albume.
Lexi la mine nu prea se potriveste cu Papucul Doamnei,sunt si chestii adevarate dar si multe care sunt paralele
Eloise asa fac si eu de cand s-a nascut baiatul,cumpar numai ptr el si cand m-a intreaba si rudele din Italia ce sa-mi aduca eu totul comand numai ptr el,sincera sa fiu cand nu-l aveam pe el si vedeam ca mama face asa cu noi,eu ziceam ca n-o sa pot face asa,dar uite-ma!
Lakioaia felicitari ce bine sta pitica in fundic.
Itzy sunteti minunate in poze,numai bucati buneeee....
Anca superba poza
Sympa bine ai revenit,ce marfa cum merge piticul,al meu inainteaza doar rostogolindu-se.
Alina scumpica pitica si ce grasuna...,felicitari ptr 
Sandra dulce rau gargarita
-uta.
Ramomar multa sanatate
Gabizica felicitari ptr
+
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Sephora spune:
Adriana foarte dragut si cata dreptate .....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
itzy-bitzy spune:
La multi ani mamicilorrrrr!!! Va doresc sa aveti o primavara frumoasa ....prima noastra primavara de mamici, primul 8 martie in care suntem felicitate in calitate de mamici...sa va bucurati de copii vostrii si sa fiti fericite si iubite
Nu am citit tot decat asa in diagonala...ma intorc acum sa citesc bine
Mirabela bravo!!!

felicitari pt initiativa...este super site-ul. Bine ca iti faci timp si pt asta...eu cred ca nu prea stiu sa imi organizez timpul...
sunt cam ....
Sephora
si multumesc mult
Ignatica 
Ma duc sa citesc dar nu promit ca mai scriu azi...maine sigur...asa ca va urez noapte buna

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA