Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 23
matahut spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
[center]www.geocities.com/bucurii2006/" target="_blank">SURPRIZA PT. BUCURII
Asta este cadoul nostru pt. BUCURII, ca imi sunteti tare dragi, v-am zis ca m-am apucat de invatat de creat pagini web si prima pagina am facut-o pt. BUCURIILE noastre dragi.
Mi-ar placea sa ramanem unite in continuare si cat mai mult timp, pe viitor as vrea sa facem o rubrica acolo cu "perlele BUCURIILOR" cand or incepe ele sa vorbeasca. Astept sugestii si reclamatii legat de pagina, nu ma supar.
MIRABELA,

Multumim mult de tot. E un cadou atat de frumos...
Sper ca darul de la tine sa fie de bun augur, sa ramanem unite si sa ne bucuram impreuna de cele mai de pret comori, de BUCURIILE NOASTRE
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Cucuoancea, lasa ca Maruca ta o sa faca pereche cu Maria mea, care e la fel de "harnica".

festina spune:
LA MULTI ANI mamicilor de bucurii!!!!!
Pentru multe dintre noi, cele care suntem la primul copil, acesta este primul 8 Martie cand suntem mamici!
anangel_lexi spune:
Mirabela, sa nu te sperii, am trimis mail de pe adresa mea de la birou, ca sa stai linistita ca nu e spam!
Hai, pls, vinde-mi si mie pontul, de unde ai invatat sa faci site-uri web, ai fost la niste cursuri sau cum? Te rooog, vreau si eu sa invat! 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
I-am cantat fetei mele si s-a culcat. Asa de incantata a fost, ca la un moment dat si-a scapat si suzeta. Nu, acum serios, fetei mele ii place sa-i cant.
Mirabelac, la 4 luni stiu sigur ca avea 5800 gr., iar maine la baie, la 5 luni, cred ca o sa ajunga la 6800 gr., ca acum 3 zile avea 6760 gr.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
beatrix spune:
La multi ani mamicilor! O primara plina de bucurii va dorim! 
Mirabela, super site-ul! Merci! 
Eric!
O zi minunata!
Beatrix si Eric
festina spune:
As avea o intrebare pentru mamici ... pentru displazie de sold ati facut echografie sau radiografie copilasilor? Noi am fost trimisi de pediatra medic de familie acum la 4 luni jumatate la control la un pediatru ortoped care este si un cunoscut al socrilor mei. Acesta ne-a recomandat radiografie ... cica la echo nu poate vedea ambele solduri deodata ... voi ce spuneti ???? radiografie la un bb asa de mic ... nu e periculoasa ???
Si ar mai fi ceva ... Raducu are sternul infundat ... semn de rahitism la aceasta varsta dar care daca nu se corecteaza pana la 4-5 ani trebuie operat pentru ca afecteaza dezvoltarea organelor interne. Vigantol luam doar 2 pic, fontanela e f bine pt varsta lui, nu are noduli da coaste, deci nu ar fi nici un alt semn de rahitism. Mai are vreun bebelas de sept-oct asa ceva - stern infundat????
matahut spune:
Festina, nu stiu sa iti raspund ![]()
festina spune:
ehhhhhh, azi m-am pus pe scris!
Mamici, voi la cat timp dupa masa cantariti bebeii?
Acum la varsta asta mancand mai mult greutatea poate varia si cu 100-150g, nu-i asa? Eu de ex il cantaresc inainte de baie dar cateodata a mancat cu o ora inainte, alte dati cu 4 ore inainte.
Ignatica spune:
Festina David a facut multe radiografii, in timpul spitalizarii noastre. Si 2 in prima luna de viatza. Cred ca e OK sa o faceti, daca vi se recomanda, mai ales cand e vorba de nabadaioasa displazie de sold.
Despre stern infundat, nu stiu nimic, imi pare rau. Poti pune intrebarea la sectiunea Parintii intreaba. Multa sanatate.
LA MULTI ANI MAMICILOR!
Alina am admirat-o pe Adelina.
Mira multumim pentru site, e foarte frumoasa ideea. 
Marina cum ai dormit?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David