Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 22
GETY spune:
BRAVO! tuturor mamicilor harnicutze, care fac forumul nostru din ce in ce mai frumos!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Multumesc tuturor pt. felicitari!
Lexi acum 2 sapt. nu stiam nik despre site-uri, am invatat repede.![]()
Ma bucur mult ca va place, aveam emotii daca nu v-o placea. Vreau sa va spun ca mi-ar fi foarte greu sa urmaresc de pe forum si sa trec datele pe site, eu am urmatoarea propunere: toate datele de pe site sa fie trimise pe mail-ul bucurii2006@yahoo.com (la semnatura mea gasiti si alte detalii), asta pt. ca mi-ar fi mie foarte greu sa urmaresc aici pe forum, sunt multe si nu as reusi. Si sa nu va speriati daca n-o sa apara datele foarte repede ca intre timp trebuie sa mai hranesc, schimb, plimb , etc. copilu'
Oricum, pe prima pagina il vom pune dupa ce reusim sa trecem ceva date acolo.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
matahut spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliPoftiti la sfintisori (mucenici) moldovenesti!
Cine da cele 40 de pahare?
Liliiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
Uite aici 40 de

Lasa ca va pun eu maine poze cu

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by sympa
Ia priviti unde m-a intampinat al meu fecior azi vin sa te caut
VAIIIIIIIIII, Sympa, dar Teo e precoce tare!!! Bravo, ce frumos

A mea....nici nu se intoarce pe o parte
Nu ma alarmez prea tare fiindca si sora-sa a fost la fel de lenesa. De fapt nu ma alarmez deloc, dar nu pot nega ca mi-ar fi placut si mie sa o ia de-a busilea inainte de 1 an
festina spune:
ceau mamici si bebici
Flavia
daca ne-ai strigat spunem si noi PREZENT!!!!
La Timisoara e fff cald 18-19 grade si deci stam afara cate 7-8 ore deci ... mai putin timp pentru internet, dar va citesc de cum am cateva minute libere.
MamiLili Raducu nu accepta biberonul si ma gandeam sa-i cumpar si eu canuta de la Avent pentru 3+. Sa-mi spui te rog cum a acceptat Matti canuta ... sau te-ai hotarat la biberon? de care?
De cateva zile si Raducu vrea tzitzi mai des de 4 ore in timpul zilei dar eu il alaptez de cate ori cere. Oare doar de sete???? Cum stim daca le este sete sau foame?
matahut spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Hai sa facem si-un album "Bucuriile la masa"...in curand vor fi toti bebicii murdarei la botic.
Si, daca vreti, "Dragostea bucuriilor", cu poze in care bebelusii stau lipiti de pieptul mamei, sau dorm la noi in brate...intelegeti voi ideea.
Titlurile albumelor pot suferi schimbari. Eu am zis asa, orientativ.
Daca vreti sa facem si astfel de albume, votati!
DA, eu vreau!
festina spune:
Mirabela felicitari pentru ideea cu paginuta!! Noi nu ne regasim in listuta
... trece-ne si pe noi te rog 
GETY spune:
Cucuoancea, lasa ca Maruca ta o sa faca pereche cu Maria mea, care e la fel de "harnica".
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Festina eu am copiat listuta de pe forum si probabil la momentul respectiv nu erai trecuta, te trec sigur, dar nu uita sa trimiti si datele necesare pt. site.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?