Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 24
matahut spune:
quote:
Originally posted by festina
ehhhhhh, azi m-am pus pe scris!
Mamici, voi la cat timp dupa masa cantariti bebeii?
Acum la varsta asta mancand mai mult greutatea poate varia si cu 100-150g, nu-i asa? Eu de ex il cantaresc inainte de baie dar cateodata a mancat cu o ora inainte, alte dati cu 4 ore inainte.
Eeeeeeeeee, asta e o problema de care eu am tot vorbit!
A mea acum papa mai des
cam la 2 ore, 2 ore jumate vrea o gustarica. Daca suntem afara nu cere, contempla peisajul si apoi adoarme )pot trece si 3, 4 ore de la masa), dar in casa....e musai sa guste ceva. Asa ca....mereu are ceva in burtica la cantareala. Din "aceste motive" am hotarat sa o cantaresc la o luna, fiindca altfel mai rau ma incurc. In carti scrie sa il cantaresti la aceeasi ora din zi de fiecare data (dar....si cam in aceleasi circumstante - lucru posibil doar la bebii cu program de masa fix).Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Festina, eu o cantaresc cam la o ora jumate dupa ce a mancat. Si sincer, nici eu nu stiu cat sa scad din greutatea care o arata cantarul, pentru ca, daca ii dau 120 ml. (conform biberon) nu inseamna si 120 gr. Si cat s-a mai digerat intre timp... Si nici dupa baita nu asteapta sa-i dau cerealele, ca face panarama.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
Marina cum ai dormit?
La fel de ...prost
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Sandra, ai aparut? Nu ai sughitat? Ca am pomenit de tine. Mie imi doarme bebelina si ma alint stand la calculator.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
quote:
Originally posted by festina
Pentru multe dintre noi, cele care suntem la primul copil, acesta este primul 8 Martie cand suntem mamici!

EXACT !!! 

Sandra
gargaritza
microbu spune:
quote:
Originally posted by GETY
Sandra, ai aparut? Nu ai sughitat? Ca am pomenit de tine. Mie imi doarme bebelina si ma alint stand la calculator.
Nu am sughitat pt ca va citeam cu gargaritza in brate si descarcam poze noi de pe ap foto sa-i trimit Mirabelei pt site.

Sandra
gargaritza
GETY spune:
Cucuoancea, eu ma trezesc de trei ori pe noapte. La varsta Mariei, alti copii dorm toata noaptea. Maria ori este mai flamangioasa, ori n-o tine lapticul satula. Dar puse cap la cap orele in care dorm, iese un somnic bun.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
quote:Chiar am vrut demult sa te intreb: MAI POTI mamico?
Originally posted by GETY
Cucuoancea, eu ma trezesc de trei ori pe noapte. La varsta Mariei, alti copii dorm toata noaptea. Maria ori este mai flamangioasa, ori n-o tine lapticul satula. Dar puse cap la cap orele in care dorm, iese un somnic bun.
Eu am alaptat-o 2luni pe fimea si ma trezea la 3ore, cu groaza imi aduc aminte ce chiauna eram, nu mai stiam de e zi sau noapte...De cand am trecut exclusiv pe formula doarme toata noaptea dar e si mai durdulica decat restul...la 4luni si 3sapt 8kg cred ca e cam multicel...
Sandra
gargaritza