Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
lilina spune:
Itzy - da, o stiam pe Monique, ne-am vazut tot prin parc
pe roxana si putzuruca nu le stiam
insa ma avut o vaga impresie ca o recunosc pe putzuruca
dar, ca si in cazul tau, credeam ca am mai vazut-o prin parc
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Ignatica spune:
Multumesc mult sympa pentru ca te-ai ocupat de pozele noastre, am reusit eu sa adaug alta poza la Degetzele delicioase, poza trimisa intr-adevar intra in album, era prea grasana
.
Noi nu avem poze de stat in fund, pentru ca suntem repetentzi la capitolul asta, nu mai vrea deloc sa stea asa, se ridica in picioare. Problema e ca se plictiseste si in carutz afara, azi o buna bucata de drum am impins carutzul cu David in bratze. Nu mai vrea culcat si nu mai vrea in fundic nici la plimbare, nu stiu ce sa ma fac.
itzy frumoasa intalneala cu mamici multe, invidiez si Iasiul si capitala si Aradul ca se intalnesc des.
Imi place si ideea de a face album cu bebei plangand si cu poze de dragoste in bratze la mami sau tati.
Noptica buna si pregatiti-va sa fiti cele mai frumoase mamici maine.
din partea mea si al lui David pentru toate mamicile de Bucurii.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
microbu spune:
Buna seara!
Nu am citit cap asta, nu am avut net.
Am intrat doar sa spun
LA MULTI ANI, Eloise !!!

Sandra
gargaritza
MamiLili spune:
Lullabay, eu simt un fel de "gelozie fata de biberon", cred ca de asta ma tot codesc sa nu-i dau, dar n-am incotro. Ma tem c-o sa ma deprime inutilitatea mea atunci cand il voi vedea ca papa cu bibe. Maine incerc. Anunt rezultatele.
Pufy, ma durea tare spatele de la atatea bice, dar cu pupicul tau mi-a trecut. Din pacate acum se implinesc 4 ani de cand n-am mai mancat mucenici adevarati, facuti de bunica...care mi-a fost ca o mama, chiar asa o strigam, "mama".Credeam c-o sa mor si eu in ziua in care-o sa moara ea, dar DD a facut in asa fel incat sa mi-o ia incetul cu incetul, ca sa ma obisuiesc cu gandul despartirii.
Ramane lista deschisa pentru cine vrea sa ofere cele 40 de pahare...mai sunt 2 zile. Eu mi-am facut datoria fata de comunitate si v-am dat mucenici. Dar stiti voi oare ce sete mi-au produs? 
Noapte buna, BUCURII!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
lilina spune:
gagici, am intrat in mail-ul comun si am facut 2 albume
-bucuriile la masa
si
-bucuriile si mamicile lor
puteti sa le denumiti cum vreti voi - daca aveti mai multa imaginatie
m-am distrat super tare la albumul "Si bucuriile plang"
super tare ideea....felicitari !!!!
am o propunere - "Bucuriile fac baie"
insa pozele sa nu fie cu bebei dezbracati,
adik sa nu li se vada cucii si gargaritele
ex. - cum erau pozele papusicii lui Itzy - cu rate si broscutze
de asemenea - BUCURII Miss & Mister - cu cele mai reusite poze
care se pricepe sa puna link-urile pe prima pagina
spor la umplut albumele cu fotografii
va pup dulce
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
flavia ramona spune:
Elenia ce tot smotruiesti?
Mirabela, de la ce e alerigia?
Roamomar, sanatate Patriciei. Sa-i treaca mucii.
Itzy, superbe pozele de la intalnirea voastra. putzuruca de ce nu mai intra pe la noi.
Monique a reusit sa-si opreasca lactatia?
Lexi, mi se potriveste de minune chestia cu floarea - iris. Stai linistita ca nu ne plictisesti cu reusitele Mariei.
Uite eu am tot uita sa ma laud ca de pe la 5 luni copilul meu se cere in brate. E mare smecher cum intinde el mainutzele.
Sympa, ce fain se plimbaaaaaaaa. Si eu vreau.
Legat de poze, din pacate, sau din fericire eu nu am nicio poza cu Bogdan plangand. O sa caut in pozele cu baita sa vad una fara ... si mai vad si pt restul albumelor.
Oh, mi-am amintit ca are una cand s-a marait acum la ultima intalnire a Aradencelor numai sa o dau jos.
Vad ca iar sunt cam singura pe aici, da nu am somn si Bogdi doarme de pe la 9:20. Probabil cand imi va fi mie somn se va trezi el sa pape.
Cele care ati inceput diversificarea spuneti-mi se mai trezesc asa des copilasii noaptea?
Problema cu tantarii o avem si noi, de azi noapte. Are 3 bubite rosii pe fata saracutzul. Avem niste tantari de zici ca-s altoiti, mama lor de tantari.
Cri, Msl, Laliq, Alipiticot, Tasia, Mini, Scumpik, Festina, Danip, Danidani???
AndraPG spune:
Sympa, le-am mai trimis inca o data, poate esti tu draguta si-mi spui daca au ajuns, ca eu nu am parola si nu pot sa verific.
Noapte buna mamici si bebici!
O mamica fericita si implinita!
sympa spune:
Andra mama....a ajuns, dar e tot albumul.Eu nu stiu ce poze sa pun pe albumele noastre.Spune-mi numele la pozele care vrei sa le adaugam.
sympa spune:
Flavia...lasa ca va vine si voua randul...azi maine se plimba si feciorasul tau prin casa dupa tine.
Elenia..pe unde esti????
Am plecat ca urla asta micu....