Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
alinamoro spune:
Mey fetelor, da' aveti un spor la scris ca nu mai pot tine pasul cu voi.
De ieri am observat ca ne iese si noua primul dintisor, a crapat gingia sa iasa dintisorul si avem o perioada mai plangacioasa acum.
Am pus si eu cateva poze care le-am facut azi, AICI. 
La multi ani Eloise!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
sympa spune:
Alina..felicitari pentru iepuras.....Pai avem spor la scris ca avem copii cuminti![]()
.E frumoasa foc Adelina...Si are niste ochi!!!
CristinaGoji spune:
Cafeaua-i gata! Haideti, treziti-va![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
eleñia spune:
buna dimineata
e gata
am facut s pt voi
eu am baut deja c dudu mia dat destèptarea la 4 c deh doarme de la 8 de aseara
de smotruit aproape am terminat c azi vine socrela cu sorusa cu ficasa s cumnatamiu
mai am de facut ceva papa(am facut deja bors de pui s conopida cu maioneza
)sa vedem ce mai fac
de maine concediu 10 zile la facut papica s smotruiala c vin 3 s eu nu mai incap![]()
la multi ani de ziua noastra 
la multi ani s bucuriilor nascutew intr-o zi de 8
va pup am plecat la facut papica
a era sa uit am avut timp sa vad poze asnoapte c nu ma rabdaa inima 

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
GETY spune:
LA MULTI ANI! MAMICI. SA FIM FERICITE SI IUBITE! O ZI PERFECTA SA AVEM.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Elenia, si mie imi place conopida cu maioneza. Mi-ai facut o poftaaa! Dar la kg. pe care le am, mi-e si frica sa-mi gatesc.
Cucuoancea, si Maria mea sta in funduletz, dar incepe sa se clatine, se apleaca cu spatele in fata si se spijina cu mainile.
Anangel, si la mine s-a potrivit horoscopul. Iar Maria este un trandafir ca si fetitza AncaiMT, care ne-a si aratat unul.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, si pe mine m-au sfatuit sa-i dau cu linguritza si cerealele, ca sa nu lase sanul. Dar are acusi o luna de cand papa si cerealele cu biberonul si papa si san. Nu am avut de ce sa o "pedepsesc" si sa-i scot biberonul. Ii dau cu linguritza marul ras si sucul de morcov. Pana la urma noi am fost pana la Palat ieri. Dar am plecat pe la 11,45. Chiar m-am uitat dupa tine in jurul orei 13,oo sa te vad.
Alina, felicitari pentru dintisor! Frumoasa fetitza, imi place si hainutza alba, seamana cu un un pardesiu in miniatura.
Mexxa, Sandra, Tanima, o cafea serviti?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
www.geocities.com/bucurii2006/" target="_blank">SURPRIZA PT. BUCURII
Sper ca v-ati dat seama ca in locul pozelor lui David vor fi celelalte BUCURII, m-am gandit sa intru "prin efractie" in albumele voastre sa iau cate o poza dar n-am vrut sa supar pe nimeni, o sa-mi trimiteti voi pozele.
Asta este cadoul nostru pt. BUCURII, ca imi sunteti tare dragi, v-am zis ca m-am apucat de invatat de creat pagini web si prima pagina am facut-o pt. BUCURIILE noastre dragi. Sper sa va placa si sa o umplem cat mai repede cu pozele si informatiile necesare. Daca sesizati vreo greseala va rog sa-mi spuneti. Iaca de asta am lipsit io de pe forum in ultimul timp, va rog sa-mi motivati absentele.
Mi-ar placea sa ramanem unite in continuare si cat mai mult timp, pe viitor as vrea sa facem o rubrica acolo cu "perlele BUCURIILOR" cand or incepe ele sa vorbeasca. Astept sugestii si reclamatii legat de pagina, nu ma supar.
Va pupez pe toate!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
xandrutza_76 spune:
la multi ani, mamicilor, va oferim cu drag un martisor (desi l-ati mai vazut, dar nu am apucat sa fac poze noi cu martisoare)...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi