Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
GETY spune:
Mirabelac, ce mai face Davidutzu? Cred ca-i ies si lui dintisorii, nu?
Maria tot se trezeste la 00,oo, la 3,oo si la 6,oo pentru mancare. Parca are ceas desteptator.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
wow, mirabela, foarte frumoasa ideea ta! cum pot sa-ti trimit si eu o poza?
eric, la multe lunite!

multumesc de cafea, elenia si cristina (parca si gety facuse
)
mamilili, eu ma limitez la mucenicii tai, care arata super, sar cele 40 de pahare... sau, hai ca le dau eu, dar cu apa... da`s virtuale paharele mele...
alina, frumoase pozele adelinei, felicitari pentru 
elenia, conopida cu maioneza... yummy... spor la treaba!
am vazut poza de la intalnirea din parc, cu cele trei rozioare; foarte frumoasa!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Mirabelac, ce faci tu acolo, mamico? Eu scrisesem randurile in care te intrebam de Davidutzu, dar nu le trimisesem pt. ca am plecat pana la bucatarie. Cand ma intorc si am apasat "trimite", am recunoscut scrisul tau.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Am citit ce a scris Itzy de patania ei, mi-aduc aminte de niste cazaturi din perioada respectiva, dar toate s-au terminat cu bine.
Plec, ca mi s-a trezit printzesa!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Susa spune:
"neata si multumim de cafea.
Gety sa stii ca Lucas nu mai vrea sa traga din san de cand i-am dat seara biberon cu cereale..si ne luptam din greu dar nu mai vrea si pace....poate sa fie ca-i place mai mult din bibe....oricum totul coincide si cu iesirea dintisorului(care acum zgarie) si cu menstra la mine(prima)...nici nu stiu pe cine sa dau vina...dar tare ma oftic ca ma refuza categoric...am ajuns la pompa si e groaznic si binenteles laptic praf la greu....mai incercam oricum zilnic il pun la san trage un minut si apoi gata...Cu lingurita papa bine ...
Intrebare...m-am apucat sa iau si eu Exluton ca peste 10 zile i-mi apare si mie sotul acasa...vad ca folia asta contine 28 de pastile adica nu se face pauza de 7 zile ca la anticonceptionalele normale...menstruatia mai vine daca nu faci pauza? doar daca stiti va rog.
Ieri am fost la chef la ziua lui tati meu ..si a fost tare fain, copilul super cuminte...a dormit o buna bucata in carucior si apoi a socializat cu toata lumea..ne-am simtit tare bine si am www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070307&ctime=225113" target="_blank">dansat cu buni
va pupacim
CristinaGoji spune:
Mirabela, draga, esti tare de tot! Super ideea!
Alina Morostes - felicitari pentru dintzuc!
LA MULTI ANI MAMICILOR DE BUCURII SI FETITELE BUCURII SI SURIOARELE BUCURIILOR!!!
La multe luni si ani pentru Eric!
Flavia - cum asa sa nu ai tu nici o poza cu Bucuria Bogdan plangacios? Ii tot timpul bucuros?![]()
Itzy - Crisnemes e din Cluj, intradevar si Floricel e tot din CLuj. Dar Crisnemes a disparut nu stiu unde, iar Floricel sta prea depate de mine. Poate la vara ne intalnim cu Florice, ca de obicei vara mergem in zona aia cu cainele la Somes.
Am mai vrut sa zic ceva, dar imi scapa acum.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Mirabelac spune:
Am uitat sa va spun ca as vrea sa punem linkul pe prima pagina, asta daca sunteti de acord si cand va fi gata pagina.
Fug sa hranesc copilu'.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
xandrutza_76 spune:
susa, eu folosesc exluton, intr-adevar se ia fara pauza; eu am avut o singura data menstruatie, prin noiembrie, si in rest pauza; iau din octombrie... nu m-am ingrasat, ma simt bine...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
pufymic spune:

La multi ani mamicilor!!!!!!!!

Mirabela super paginuta bucuriilor!
Felicitari pentru idee....si realizare!
Eu
Mirabelac spune:
In semnatura mea apar acum informatiile care trebuie trimise pt. site.
Cine doreste sa trimita datele necesare astept cu mare placere. Veti vedea pe site ca daca dati click pe poza cu bebelul de pe prima pagina, se va deschide un link, veti hotara voi care va fi acel link, ori site-ul bebelui sau linkul cu poze, de altfel se poate sa nu fie nici unul, cum doriti fiecare.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?