Bucurii de sept-oct 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nasol....!Hai la Arad ca noi ne tot intalnim....acasa la fiecare dintre noi, pe rand!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pufy, chiar de la tine nu ma asteptam sa-mi iau bice. Eram sigura ca faci mucenici si ne imbii cu ei.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna seara!!!!
Raspund repece ,repede pana unde am citit ca nu se stie cand se trezeste buzuka si plange dupa mine..
Andra la multi ani fericiti alaturi de baietii tai!!!!!!!!!
Legat de piscaturile de tantari si eu zic ca pasta de apa e buna mai ales ca racoreste putin...Aparatul de la Chicco pt tantari se numeste zanza-no parca eu am din timpul sarcinii dar e cam ineficient zic eu..in sensul ca nu omoara tantarii care sunt deja in camera..nu lasa sa intre nici un tantar deci conditia esentiala este sa nu ai tantari in camera inainte de a-l pune..lucru cam greu de realizat..
MamLili vin si eu cu o parere...personal cred ca la aceasta varsta este foarte greu sa se mai intarce de la un bibe in care pui apa sau ceai..eu i-am dat lui Stefan bibe de la 4 sapt cu ceiut si papa de amandoua acum..la san chiuie de bucurie...apa plata nu-i place ca nu-i dulce..avand in vedere ca va fi din ce in ce mai frumos afara si vei vrea sa stai cat mai mult eu una nu cred ca daca ii iei un bibe cu apa afara o sa fie vreo problema...evident ca trebuie sa testezi in casa daca vrea...dar sa se intarce la aproape 5 luni de la bibe nu cred.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lilina...dar pe Monique o stiai...iar eu probabil nu ajunsesem ca doar ma stii

Sympa ce tareeeee e plimbaretul tau. Bravo. Cred ca el si cu David al lui Ignatica fac asta....A mea papusica numai in pat...pe jos inca nu...

Lexi felcitari. Cum sa plictisesti? Esti culmea!!!! Mie imi vine sa strig cat pot si sa spun la toata lumea ce silabe a mai scos ce miscare si ce mai face ea....e normal. Numai cine nu are un copil nu intelege ....sau i se pare plictisitor...

Gabitica felicitari pt dintucul no. 2

Susa felicitari si lui Lucas pt dintucul no.1

Alexuta sa stii ca la asta ma gandeam si eu...nici daca ne vorbeam nu erau toate 4 bebelinele rozalinde

Mamilili oaaaaaaaaaa sunt deliciosi sfintisorii astia ai vostri...Anul trecut eram la birou si aveam o colega gravi la fel ca mine ...la diferenta de 2 saptamani. Tipa era din Iasi...Inutil sa iti spun ca am pus-o sa imi aduca de la mama ei un mucenic din ala cu miere, sirop si nuca... sa imi fac pofta de gravida....anul asta voi face comanda de cativa la o patiserie

AncaMT este superba poza...iat bubulina adorabila

Ma duc sa mai citesc...asta e prima runda

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Itzy super pozele cu fetele rozioarele.
Lexi si mie mi se potriveste...sunt un bujor!!Ce imi plac bujorii ..si lalelele..visez sa ajung in Olanda la o expozitie de lalele.

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Cristina parca mai era o mamica de-a noastra din Cluj...cine era fetelor? Crisnemes cumva? sau ma insel eu? daca o sa revina printre noi....te poti vedea cu ea

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lullabay, merci de raspuns. I-am scris si doctoritei mail sa-i cer parerea, ea a zis la fel, sa-i dau ceiut sau apa in biberon sau canita, depinde ce accepta. I-am dat mai inainte 3 gurite de ceai cu lingurita...a mers.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Lili ma bucur ca a papacit!!!!
Eu cand i-am dat prima oara biberonul m-am simtit tradata...dar acum e cel mai bun prieten al lui..si al meu....de multe ori nici nu bea roade tetina si se linisteste...cred ca o sa ii iau si eu canita de la Avent ca din ea nu curge si pot sa il las sa o roada pe toate partile asa din bibe curge...a si in cursul unei zile Stefan papa intre 20 si 120 ml de ceai..depinde.
Ma duc la nani ca mi-e un somn!!!!!!!!!!

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lili !Ca prea rau te-am biciuit!Las' ca-mi scot eu parleala cu restul prajiturilor pe care le fac........da' nu va mai zic...sa nu va fac pofta!

Cristina are Itzy dreptate: Crisnemes e tot din Cluj.....asa ca poate va intalniti cand revine (parca s-a mutat acum la parinti...nu mai stiu exact).

Lullabay si eu sunt topita dupa lalele....erau si florile preferate ale mamei mele......
Voi ce mai faceti?e cuminte Stefan?

Noapte buna bucurii!

Eu

Mergi la inceput

Am cautat in odisee ...in lista de mamici despre Crisnemes...asa e... este din Cluj...

Ce credeti...am deschis un capitol la intamplare si pe prima pagina m-am gasit cu mesajul asta....rad intr-una si il recitesc...Daca aveti chef ....sa va distrati un pic poate va amintiti peripetia mea...

Hei burtici!!!

Hai sa va spun ce am patit ieri...ca am plans de credeam ca...gata cu bebe. Acum rad sunt bine dar ieri...

Am plecat de la serviciu, tocmai plouase si la metrou treptele fiind umede si prafuite erau ff alunecoase. Chiar mi-am spus sa fiu atenta cum pasesc sa nu fac vreo boroboatza. Ei bine nu imi termin gandul ca am si cazut pe spate alunecand pe ultima sau penultima treapta. Desi eu port de obicei incaltaminte cu toc, culmea ieri eram in papuci plati fara pic de toc si cred ca de aia am si alunecat asa.
Nu va spun ...ca am inceput sa plang, m-au ajutat cateva persoane, ma tot intrebau de coloana si d epicior si eu le tot ziceam ca nu conteaza, ca eu sunt insarcinata in 7 luni si asta ma preocupa.

In final am iesit de la gura de metrou si am gasit imediat un taxi. Plangand si suspinand ii spun ca am cazut ca sunt insarcinata si ca sa ma duca repede acasa in Titan. L-am sunat pe sotul meu, pe dr ginecolog, pe mama si pe kinetoteraputa la care ma duc pt gym pt gravi.
L-am intrebat pe dr daca e cazul sa fac o echo ceva si mi-a spus ca atata timp cat am cazut pe spate si nu pe burtik bebe este bine si sa stau linistita. Insa voia sa ma duc sa imi fac o radiografie ceva la coloana...I-am spus ca nu e cazul, eu nu mai simteam nici o durere, ori chiar nu ma durea nu stiu...M-a intrebat daca misca bebe. Nu misca, cum sa miste daca eu plangeam intr-una si eram speriata.

Kinetoterapeuta mi-a spus ca bebeii sunt bine protejati in lichid, si tot asa daca nu ma lovisem la burtik e bine. Ea cazuse in cada de era sa isi sparga capul, o alta tipa de la gym a alunecat pe gresie in baie si a cazut tot pe spate, ma rog mi-a mai dat exemple si m-am linistit. Daca nu sangerez si nu am contractii este ok. Nu am avut nici una nici alta Slava Domnului.

Intr-un final ajung acasa, venise si mama si sotul meu, m-am asezat in pat si dupa 10 minute bebelina a inceput sa imi traga la sutuletze...in semn de revolta cred ca o zdruncinasem. Dar eu eram in culmea fericirii ca e bine si miscareatza.

Eu mai am antecedente din astea, ca nu stau locului deloc. Am alunecat de pe scaun si am cazut in fund pe la 3 luni, m-am inecat cu mar de am ajuns la ORL si mi-a spus dr ca numai eu si cu Alba-ca-zapada au mai patit asa...si alte peripetii...

Dupa ce ne-am calmat sotul meu vine si ma pupa pe buritk si sa vedeti ce-i spune bubulinei: Mai fetita, mami asta a ta nu are astampar deloc, cade cu tine, se ineaca,umbla cu tine pana te oboseste...dar lasa mai ai rabdare 2 luni si iesi tu de acolo din burtik ca apoi intri pe mana mea si am eu grija de tine ...vad ca ea...nu are deloc
Va dati seama ca am ras de am murit cand l-am auzit vorbind asa...cu atat mai mult cu cat bebelina ii dadea intr-una din picioruse parca in semn de aprobare cu tot ce spunea.

Asta a fost aventura...Maine ne ducem la nunta ca deh suntem nasi. Sa vedem ce peripetii mai am si pe acolo. Cred ca ma leaga de scaun sotul meu sa stau potolita.

P.S. Sa vedeti telenovela cu taximetristul. Ulterior, in taxi am aflat ca bietul taximetrist luase inaintea mea 2 indivizi, unul ii vindea celuilalt un telefon de 10 milioane. Pana la urma unul din cei doi fugise cu telefonul si cu cartela taximetristului pe care i-o daduse sa probeze telefonul. Acum erau pagubiti si el si individul ala...Cand am urcat eu de la metrou tipul cu telefonul furat venise si ii cerea socoteala taximetristului...zicandu-i ca e complice cu hotul. Eu nestiind despre ce e vorba, tipam din spate ca sunt insarcinata ca am cazut si ca am prioritate sa ma duca acasa.

Va dati seama ce circ.Daca ma filma cineva era film de comedie. Ala tocmai scapase de cei doi,era si pagubit de o cartela si ii ies eu in cale, insarcinata, cazuta pe scari, plangand si suspinand, julita la mana, muradara de apa si praf si zicandu-i printre sughituri ca vreau sa ma duca repede acasa. Bietul de el a avut o zi....
Cand a coborat din masina sa imi schimbe banii de frica si-a luat si cheile de la masina cu el. Si eu nici macar nu am carnet de conducere. Credea ca ii fur masina.

Va pup si aveti grija de voi cum pasiti si pe unde pasiti

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput