Bucurii de sept-oct 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mamalili...votez pentru albume...(mai putin pentru pozicile pe burtica ca e mare si nu mi-o expun)
Da mai fetelor..am baiat mare, se deplaseaza dar numai el stie cum...cand de-a busilea, cand se taraste pe burtica, cand pe cap...important e ca se deplaseaza....Oricum..in pat nu-l mai las ca imi e tare frica.Are o plapuma pe jos dar vad ca nu mai sta nici pe ea.De-acum trebuie sa am mare grija cu Andrea ca-si imprastie toate jucarelele prin casa si daca prinde asta micu vreuna de-aia mica si-o baga in gurita am pus-o.
Am o problema mareeee.....am mai pus poze in albume azi din mail dar poza de la Ignatica cu degetelele delicioase a lui David n-am reusit nicicum.Nu stiu de ce.Cine mai intra pe mailul comum e vorba de mesajul "Poze pentru albume2".Nu stiu daca poza e alt format sau de ce n-am reusit.

Mergi la inceput

Fetele...daca aveti chef si timp am trimis ceva interesant despre viitor pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Eloise, La Multi Ani si de la mine cu intirziere!
Itzy, frumoase pozele de la intilnire, regret ca nu am fost atenta, ca as fi venit si eu, ca tot m-am plimbat ieri vreo 2-3 ore prin Tineretului, poate cu urmatoarea ocazie, semnez si eu condica.
Am trimis un album cu poze pe adresa noastra de mail, inca nu stiu sa le pun cum trebuie aici si mi-a fost mai usor sa le trimit pe adresa, sper sa fii ajuns, asa ca cine are curiozitatea si placerea sa le vada, go for it!

O mamica fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Poze de la intalnirea de ieri cu fetele in parc

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

ah....ce ma oftic
am fost si eu ieri in parc si le-am vazut pe fetele astea
da' n-am stiut ca sunt cine sunt

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

AndraPG nu ai fost neatenta...pt ca noi nu am stabilit o intalnire...s-a intamplat sa ne vedem toate 4. Suntem cateva fete care intamplator suntem vecine de bloc Eu , Adriana mica , Lilina, Monique...si ne-am gasit aici pe forum...Cu Monique sunt prietena din 1995, Roxana si Putzuruca stau tot in zona Titan.... Noi locuim la policlinica Titan, vis-a- vis adik ...unde este si un parc ...si in fiecare zi aproape ne intalnim...locuind in cartier...Cand vrei sa vii ne anunti sa stim...in general noi suntem intre 12-2 jumate -3...depinde de programul fiecarui bb desigur...dar chiar si o jumatate de ora tot se nimereste sa stam una cu alta. Este valabil si pt alte mamici desigur...

Ma duc sa citesc ce ati scris ca am deschis numai ultima pagina

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lilina lasa ca de acum tot o sa fie cald...vreau sa iti spun ca nici una din noi nu avea aparatul foto...nestiind ca ne intalnim...avea o prietena a lui Monique...noroc cu ea...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Lasa Lilina nu fii suparata, ca data viitoare va intalniti.
Si eu de-abia astept sa se intoarca Usorlili din Romania sa facem si noi intalneala la Montreal.

Mergi la inceput

Andra..nu stiu ce s-a intamplat ca n-au ajuns pozicile tale pe mailul comun....Am intrat acum si nu e niciun mesaj de la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sympa bine ai revenit!Ce bine seamana copilasii tai intre ei!.Felicitari pentru plimbaret!

Lili!Mi-ai facut pofta cu mucenicii tai!La noi in zona nu se fac...de nici un fel!

Cristina tu ai intrat la topicul fetelor din Cluj??????Ca ele se intalnesc destul de des....sunt fete tare de treaba , toate!

Am vazut si pozele de la intalnirea ad-hoc a bucurestencelor!Frumoase domnisorici, frumoase mamici!

Noapte somnoroasa bucurii!!!!!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pufy - am intrat, dar ele sau se intalnesc in ceva local, si eu nu ma pot duce acolo cu bebiciul meu plangacios, sau merg la plimbare in parcuri din alte cartiere, care-s cam departe de mine. Am intrebat de ele, dar nici una nu iese in zona in care ies eu la plimbare

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput