Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Pai daca Mathias e papacios si setos! Lasa n-are nimic, sanatosi sa fiti
Wow, ce bine arata mucenicii!
Eu azi ma apuc de curatat nuca, maine seara fac mucenicii. Noi facem din aia cu zeama ca astia moldovenesti sunt greu de facut si n-o sa am timp.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
na'seara!
MamiLili - vrei sa mor de pofta????
nu iti e putin mila de noi astia care nu mancam asa bunatati???Bunica mea facea din astia, dar ii facea asa cu zeama (sirop)....hmmm,tare buni, deocamdata anu' asta ne vm multumi cu astia cu zeama (muntenesti)...Si apropos de epilat..te-ai dus cu baiatul la cosmetica, vrei sa-l initiezi, sa se obisnuiasca cu de-ale fetelor???de-acum???
Lexi - felicitari pt Ba-ba!!!Foarte frumos si de acum fii sigura ca tot asa o s-o tina!!!!..cate ceva nou in fiecare zi!!!Si stai linistita ca nu deranjezi pe nimeni!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
MamiLili - vrei sa mor de pofta????nu iti e putin mila de noi astia care nu mancam asa bunatati???Bunica mea facea din astia, dar ii facea asa cu zeama (sirop)....hmmm,tare buni, deocamdata anu' asta ne vm multumi cu astia cu zeama (muntenesti)...Si apropos de epilat..te-ai dus cu baiatul la cosmetica, vrei sa-l initiezi, sa se obisnuiasca cu de-ale fetelor???de-acum???
Pai daca suntem singurei...ce sa fac cu baiatu? Ma insoteste la coafor, cosmetica, peste tot.
Sa scot linku' cu mucenicii?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
alexutza_26 spune:
MamiLili - nuuuuu, nu-l scoate....cum sa-l scoti...arata asa bine..ca si acum mi-a venit apa-n gura....
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
mephala30 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti, Eloise!
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
eloise spune:
quote:
Originally posted by sympa
.am mai deschis un album ..."si bucuriile plang", daca sunteti de acord sa facem si un album de asta, daca nu se poate deleta repede.
Sympa
ce idee faina...si ce haios suna titlul albumului...O sa pun si eu poze cu fiu-miu la plimbare...ca atunci plange din plin...Multumesc inca o data tuturor pt urari.

Multumesc si lui Lili& Vauvei care ne-au lasat niste randuri frumoase in guestbook. Lili sa stii ca si Vladutz il considera pe Mathias primul lui kamarad
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
sympa spune:
Haide mai Cristina ca nu umpli tu tot albumul....Gaseste si tu una care e mai reprezentativa!!!Si al meu in primele 2 luni a plans de nu mai stiam de mine..plangeam si eu pe langa el poate poate ma vede si se opreste..si el nu si nu....

Mamalili..m-ai omorat cu mucenicii...eu care am intrat la cura..norocul meu ca esti departe tare si raman cu poftele....
Ia priviti unde m-a intampinat al meu fecior azi vin sa te caut
Revin ca s-a trezit uriasul...
MamiLili spune:
Hai sa facem si-un album "Bucuriile la masa"...in curand vor fi toti bebicii murdarei la botic.
Si, daca vreti, "Dragostea bucuriilor", cu poze in care bebelusii stau lipiti de pieptul mamei, sau dorm la noi in brate...intelegeti voi ideea.
Titlurile albumelor pot suferi schimbari. Eu am zis asa, orientativ.
Daca vreti sa facem si astfel de albume, votati!
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
CristinaGoji spune:
sympa - Felicitari pentru plimbaret!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
Wowwww, Sympa, BUCURIA ta deja se deplaseaza?
Andra, ce i-ai luat lui Vladut de ziua ta? ![]()
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias