Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
Vauva spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Eu nu dormmm.Dar nu din cauza de copil ci cred ca am ramas eu setata aiurea.Multumim de aprecieri.you all.
Hai sa va spun ce am descoperit despre apa plata Bucovina.
Atunci cand s-a dat tabelul era singura despre care scria ca are in compozitie nitrati.Eu ii dadeam Rebeccai Izvorul alb dar daca am vazut ca unele folosesc Bucovina am zis sa incerc si eu.
Dar chestia cu nitratii nu-mi dadea pace,pana intr-o seara cand m-am apucat de scotocit printre caiete.
Nitratii in organism se transforma in nitriti care ,chiar si in cantitate mica sunt de evitat la sugar.Oxidand hemoglobina,care este responsabila de transportul oxigenului in sange,poate provoca meternoglobinemie{albastrirea buzelor/mainilor/picioarelor,dificultati in respiratie...}.Nitratii sunt si cancerigeni.
Zilele trecute Reby a avut brusc mainile reci si putin vinete.De la asta sau nu cert este ca am renuntat la ac apa si ii voi da Izvorul alb chiar daca are mai mult Ca.
Am calculat cantitatea de Ca din Izv alb la 100ml/apa care impreuna cu Ca din lapte nu depaseste zilnic doza max. admisa deci este ok.Sper sa va fie de folos.
O NOAPTE BUNA!
Roxde Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
Roxanae multumim mult de info! Excelenta treaba ai facut ca si eu m-am gandit la nitratii astia si bine am facut ca i-am zis la mama sa-mi ia stoc de Izvorul Alb.

Stai sa vezi ce mi-au spus mie aici ca si eu am intrebat cum e cu apa minerala. Nu prea este recomandata la bebelusi dar totusi daca vrem e bine sa alegem pe cea cu sare cat mai putina. Se pare ca defapt calciul nu este o problema asa mare mai ales ca noi dam si vitD bebelusilor. Problema mare este sarea din apele minerale, asa ca e bine sa fie cat mai putina.
Nu v-am mai citit
Va pup pe toate,
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
sympa spune:
"La multi ani !"Andra, multa sanatate, fericire si tot ce e mai bun....Daca mergi la cumparaturi fa-ti si tie un cadou...chiar daca e micut....Asa patesc si eu...zic ccc ca merg sa-mi cumpar cate ceva si cand vin acasa numai jucarii si hainute pentru copii am in plase.
"La multi ani!!!!" bucuriilor nascute intr-o zi de 7....
Itzy...vazut pozele de la intalneala voastra....mamici si bebeline frumusele foc.Da' ce mancati mai fetelor de sunteti asa de slabe????? Ca eu am o gramada in plus...si nu cred ca mai scap de ele.
Acum am inceput un tratament cu minerale si masaj..15 sedinte, sa vedem daca mai scade ceva.Mi-am facut abonament si la sala si sunt foarte incantata.Au si gradinita unde-ti poti lasa bebelinii(numai o ora intre 9-12) sau copiii mai mari (o ora jumate de la 5.30-8.30).Sa vedem cat ma tine!!!
Am intrat ieri pe mail-ul comun si am mai pus niste poze in albume....le-am pus si pe alea cu bebelinul meu...am mai deschis un album ..."si bucuriile plang", daca sunteti de acord sa facem si un album de asta, daca nu se poate deleta repede.
Va pupic ccc ca s-a trezit Andrea...Teo se trezeste pe la 6-30. -7 si cam pe cand se trezeste Andrea adoarme el.Si la pranz fac exact la fel...parca se vorbesc sa nu doarma amandoi in acelasi timp sa MA PLICITISESC EU CUMVA!!!
Vauva spune:
LA MULTI ANI ELOISE!
LA MULTI ANI BUCURII DE 7!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
anangel_lexi spune:
Off, m-am uitat iarasi pe listuta de pe prima pagina si...
O
pentru sufletelul Alexandrei Sonia, aflat printre ingeri!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Am uitat sa va spun ca ieri seara Maria a spus Ba-ba! Poate ca nu inseamna nimic pentru cineva din afara dar faptul ca face progrese, ca spune silabe, ca sta in fundulet, ca-si muta jucariile dintr-o manuta in alta, etc, mie toate astea imi dau sperante ca Maria e bine si nu are nimic grav. Scuze daca plictisesc pe cineva!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
CristinaGoji spune:
Xandrutza - multumim de martisor!
Sympa - pai eu daca ma apuc sa pun poze in albumul "si Bucuriile plang" n-o sa mai fie loc pentru alte Bucurii, ca pe Vladut in prima luna doar in ipostaze din astea-l puteam poza![]()
Roxanae -
. Stii tu de ce![]()
Itzy - faine sunteti, mai mamicilor!
Gety - eu ii iau ceai sau din farmacii sau din Cora.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Io mai ies imediat inca o data afara (a 3 iesire azi), ca-i prea fain si-i pacat sa stau in casa.
Poze
MamiLili spune:
Poftiti la sfintisori (mucenici) moldovenesti!
Cine da cele 40 de pahare? ![]()
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliPoftiti la sfintisori (mucenici) moldovenesti!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
[/teal]
Poftesc

Poze
MamiLili spune:
Ce frumoase-s mamicutele si bucuriile de la Bucuresti!
Sa va povestesc? Eu azi m-am epilat alaptand
. Daa, iar ne-a luat setea in oras.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias