Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 28
p_onu spune:
Angi_m scuze daca te stresez, la tine se trimit poze pt fulguletzi? Imi dai si mie adresa, please!!!!

Dandusa...frumoasa rau ochioasa ta...cu si fara coditze..e foarte expresiva si dulcica...I-am aratat-o lui Tavi..incerc sa-i educ gusturile de pe acum "uite mama o fetitza frumoasa...asa sa-i aduci mamei tale acasa..." hei, voi, mamicilor de baietzi, voi realizati ca o sa fim soacre?
Eu am un stres legat de asta...cum sa ma pregatesc sa nu fiu o mama de baiat cum stim noi...
posesiva, geloasa, autoritara, carcotasa.... Cand omul nu are de ce se stresa, isi gaseste singur motiv, nu?!!
cu
Octavian
Poze.
OanaCat spune:
Fetelor am nevoie de putin ajutor
Ce tetine Bfree ati cumparat in afara de cele cu care vin biberoanele?
Vreau sa-i inlocuiesc tetina ca cea pe care o are biberonul curge prea incet si adoarme in timp ce mananca, si nu stiu ce sa cumpar.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
a_deju spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by a_deju
mda... fascinant... si-acu' cum mai scap de el???
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
mda.si eu as vrea sa cam stiu cum sa scap de orange-ul asta diareic..m-a mancat undeva si nu imi place deloc
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;varsta Octavian;url="http://desiree7000.slide.com/p/5/Mamica+fericitawww.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Ploaie de stele

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
Ma asteptam sa ma certe tasu',ca am tuns fata ,nicidecum voi...,dar n-a fost asa...,i-a placut tare noul look,pe cind voi ati pus nuielusa pe mine...

,aaa,stiu de ce...,ca face concurenta la baietii frumosi...
Ma bucur ca v-a placut baietelul meu,cel nou...
Am tuns-o cu foartfeca...si a fost mai usor decit am crezut...,cum meseria de frizerita o am in singe
...,am bagat pieptenele si foarfeca...si in 10 minute,a fost gata...,pe burtica ca s-o tund la spate,intr-o parte ,pacalita cu un papitoi ,apoi pe cealalta parte cu alt papitoi...si gata fata...
Aseara ,fiindca n-aveam ce face...,mi-am dat si eu punctele pentru un nou ID...,glowul meu cel nou...,nu stiu cum va arata...,da' trimit mesajul asta si fug sa ma minunez...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
madaluta spune:
a_deju; super ideea cu muntele, der un pic mai greu de realizat...Chiar ieri vorbeam cu niste prieteni (cu ceare facem noi concediile in fiecare an si care au si ei un bb de 6 luni)cum vom proceda anul asta.Noi, multi ani am mers cu cortul, dar anul asta ieses din discutie..La hotel dc ne cazam , nu avem unde sa gatim pt bebei...Varianta era cu pensiunea..dar tb sa mancam noi pe unde gasim...
Oricum noi de mers la munte , mergem si cred k ar fi foarte frumos sa facem o gasca mai mare.Cand mergeam cu corturile in spate ne adunam si 20-25 de pers...Ce focuri de tabara!!!! ce trasee faceam...Of...acum gata cu toate astea...In ultimii 10 ani e prima iarna in care ratam muntele. speram sa fim bine sanatosi si sa nu ratam si vara...
adinazot: multumesc pt explicatiile legate de diversificare.Sucuri de la cat ai inceput sa ii dai? dupa 3 luni sau dupa 4?
Fetelor, cum fac sa imi apara si mie scris cu rosu "site fulguleti"?
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Fetelor am nevoie de putin ajutor
Ce tetine Bfree ati cumparat in afara de cele cu care vin biberoanele?
Vreau sa-i inlocuiesc tetina ca cea pe care o are biberonul curge prea incet si adoarme in timp ce mananca, si nu stiu ce sa cumpar.
Poze Nicole
eu am luat tetina cu flux variabil si ii dau pe 1 picaturaNicole
Oana Cat
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
desiree spune:
quote:
Originally posted by angi_mquote:
Originally posted by mayaione
Am primit un mesaj de la Angi in care ma ruga sa trecem pagina cu fulguletii pe serverul sotului meu pana apare noul site. Am pus pagina aici.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
angi,mayaione multumim pentru eforturile ci site-ul, acum se incarca super bine si repede pozele
Super.
Acum trebuie sa modificam linkurile de la semnaturi
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;varsta Octavian;slideshow fulguletz;www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Ploaie de stele
desiree spune:
dau copy aci ca nu am citat bine, pesemne ca trebuie sa imi vad culoarea mai des , sa ma obisnuiesc cu ea

angi,mayaione multumim pentru eforturile ci site-ul, acum se incarca super bine si repede pozele
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;varsta Octavian;slideshow fulguletz;www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Ploaie de stele
danutz spune:
Buna fetelor,
Am intrat repede fiindca vreau sa va intreb ceva:
Incepand de cand se i-a alocatia? Concret, eu am terminat concediul post natal pe 5 februarie dar nu am apucat sa depun actele pentru CIC. Daca le depun, sa zicem sapt asta, alocatia se da retroactiv , din 5 feb, sau incepand cu data cand depun actele???
Va rog cele care stiti sa-mi raspundeti, fiindca in functie de asta vreau sa vad daca ma mai agit sa le depun, tinand cont ca pe 1 aprilie ma intorc la munca.
Va pup, ma duc sa citesc din urma si revin!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
desiree spune:
quote:
Originally posted by danutz
Buna fetelor,
Am intrat repede fiindca vreau sa va intreb ceva:
Incepand de cand se i-a alocatia? Concret, eu am terminat concediul post natal pe 5 februarie dar nu am apucat sa depun actele pentru CIC. Daca le depun, sa zicem sapt asta, alocatia se da retroactiv , din 5 feb, sau incepand cu data cand depun actele???
Va rog cele care stiti sa-mi raspundeti, fiindca in functie de asta vreau sa vad daca ma mai agit sa le depun, tinand cont ca pe 1 aprilie ma intorc la munca.
Va pup, ma duc sa citesc din urma si revin!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
danutz. plata concediului maternal se da din ziua imediat urmatoare terminarii postnatalului, retroactiv
pup
desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

- 3 noiembrie 2006 -