Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Merci de raspuns Desiree, in cazul asta are rost sa ma agit...sunt aprox.120 Ron!
Vad ca ati discutat de trecut bebeii la intretinere...sa va zic ce-am patit.
In decembrie, cand am venit de la maternitate, am vazut ca suntem trecuti la intretinere 3...il trimit pe tati sa vada ce si cum (nu de alta, dar in decembrie se plateau cheltuielile din octombrie) si minune mare...administratora ii zice : pai nu aveti copil? Pai da, zice tati, dar abia acum s-a nascut, adika de cateva zile, dar abia acum l-am adus de la maternitate. Pai in cazul asta sunteti trei, zice administratora, pai da, zice tati, dar in octombrie nu eram 3...
In fine, era ca in filmele cu prosti...pana la urma s-au dumirit...ma confundasera cu vecina de sub mine, care nascuse in iulie si s-a trezit sa-si declare copilul la intretinere in octombrie (adica s-a trezit administratora sa o puna sa declare) numai ca in loc sa-l treaca la ap.ei l-au trecut la mine...Si uite asa din decembrie ne chinuim sa-i facem pe astia sa refaca calculele, nici acum nu au reusit sa recalculeze...Am facut scandal luna trecuta, le-am zis ca nu mai platesc nimik pana nu recalculeaza...ce o fi asa de greu nu inteleg. In bloc la noi, la intretinere, se pune gunoiul, liftul, femeia de servici, lumina pe scara si cheltuielile cu caldura pe scara si gazele. Adica suma e consistenta. Cu apa, la fel patim si noi, tre sa lasi sa curga juma de ora sa se incalzeasca, timp in care acul de la apometru se invarte nene cu o vitezaaaaaaa...eu nu inteleg, ceilalti nu se spala??? Asteapta sa dau eu drumu' la apa calda???
Fara comentarii...

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Si cine-mi spune si mie ce-i cu lista aia lunga pe care v-ati trecut???
Banuiesc ca scrie pe undeva, dar nu stiu daca am timp si nervi sa stau sa caut!!!
Please...si nu va suparati pe mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

trimit eu pm

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Chiar imi place efectul de glow...,bine ca am nimerit...

Poze calde cuMotanul Eric de A-deju,ca sa vedeti ce a crescut...,pooopam tare,baiatul si pe mama motana...

Vrem si noi la munte...cu voi,daca nu ni se mai strica masina curind...,noi chiar aveam in plan sa mergem luna asta...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa luna asta? hai baga...cand unde? ti se potriveste de minune aia cu stralucesc de fericire...tari pozele mai ales aia cu amandoi

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa ...ia spune tu ce-a astia, strampi? ca arata demential

...ciorapei de printesita ...,ii maninci nu alta...,pacat ca au cam ramas mici...,da' las' ca-i ia mama altii...Oooo,lui D ,ii plac fetele tunsulica...,stiam eu de ce o tund pe Crinutza...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Merci Chris de PM, treceti-ma si pe mine la listuta, pls!
Apucai sa mai cetesc din urma...
Madaluta, horror povestea cu medicul din Constanta. Cu chestia ca avea tipa lapte...de asta am mai auzit, e pe fond nervos si tine si de autosugestie, dar sa nu se duca ea si la un alt doctor?!!! pentru o eco 3D macar!!! Mai ales ca cica se chinuia sa faca copil de 14ani!!!
A_deju, buna ideea cu vacanta...subscriu!
Flore, hai ca m-am speriat cu lenjeria ta...crezusem a-i lenjerie intima...si cand colo?!
Se pare ca bebele meu azi are chef de dormit...si eu care voiam sa stau afara mult mult...sa vedem cand se trezeste...

Mergi la inceput

ANATEO,
bafta muuulta la vaccin,sa nu ai parte de nici un concert...
AURAS,
si eu cred acelasi lucru,dar nu pot sa nu termin ce am inceput,ca doamne fereste de-ar fi ceva...,n-am sa mi-o iert...Trebie sa merg sa o vada si la 6 luni,ce sa faci...,doctorii lu' peste...,sintem la mina lor,nu?
DONIA,
nu te mai lasa copii la calculator deloc?Offf,nu vreau sa stiu cum este...,deocamdata este doar al meu...,doar cind este Claudiu liber este al nostru...
LAVINIA,
am vazut si eu mamica frumoasa ,siliconata,Mihaita are zimbetul lui tati si restul este al lui mami,frumos focccc.M-a cucerit
ALEX,
n-ai venit acasa?Sau ati prelungit vizita?
RUXANDRA,
ti-am trimis PM.
AELITA,
mai tu chiar esti suparata pe noi...,sa stii ca se vede...,dar oare de ce???Chiar nu ti-e dor sa ne mai povestesti cite ceva despre voi?Noua ,da...
CHINOCO,
shefa,nu-ti da pace?Ce mai faceti?
MAYAIONE,
eu accesez site-ul,dar nu-mi apar decit doua rinduri de bebelusi...,este ceva in neregula?Sau doar in partea asta de tara?
ATUDOR,
a trecut 10 si nu ne-ai spus cum a fost...,sau nu v-ati oprit din beut suc?

Poze Dandusa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa luna asta? hai baga...cand unde? ti se potriveste de minune aia cu stralucesc de fericire...tari pozele mai ales aia cu amandoi

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Pai ,nu stiu data exact,penru ca tre' sa calculez cu soatza liberul lui...si nici locul nu stiu,pentru ca noi am merge oriunde...,ramine sa mai vorbim...mai intreb in stinga ,in dreapta ,care pe unde au mai fost...A-deju,zicea ca au fost la Lepsa(nu stiu exact unde este),dar zie ca este super...,Nasii Crinutezi au fost in Sinaia si ca au stat la o pensiune super cu bucatarie...Daca ne hotarim sa mergem mai multe familii,ideal ar fi sa inchiriem o vila,cu mai multe camere,care are bucatarie comuna...,cred ca ar fi super...Hai sa intram pe net sa cautam care,cine vrea sa mearga si vorbim pe urma ce am gasit...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

fetele si baietii!
Azi am facut 1/4 de an , asa ca la sfarsitul lunii mergem la munte!!!!!!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput