Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia e foooarte tare oana, ii cam place la parada...ne am adus aminte de ce am iubit o din prima...
si ca sa nu mai avem discutii......roxanica, alexandra pe unde umblati?

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza la mamici si bebei,
L-am pacalit pe Luca sa adoarma un pic la mine in patutz si sa apuc sa vad si eu ce se mai intampla pe aici.
Dandusa, e super "baietelu'" tau... e dulce foc, foc, foc
Anateo, bafta la vaccin... sa fie cuminte dulceatza ta
Adinazot, citesc cu interes ce scrii tu despre diversificare sa fiu si eu pregatita pe la 4 luni.. mai ales ca atunci sint si la job.. cred ca asa vom incepe si noi
Legat de intretinere.. eu nu l-am trecut inca.. la mine ar fi doar lumina de scara si gunoiul de platit.. ca in rest totul e platit de mine ca am centrala.. tot blocu' stie de bebe dar daca ei nu zic nimic si eu tac malc...
oana,eu vin la cafea...
bebinuta, poate e de la luna .. asa mi-a facut si mie acum 2 nopti.. dormea ca un ingeras si dintr-o data s-a trezit crizat...
chris, m-ai dat pe spate.. esti inginer cumva??? esti tare buna la sistematizare
a_deju... esti bestiala.... stiam eu ce stiam cand te-am ales personal assistent... asa sint un boss tot timpul bine dispus... de catre tine
dianocica, si mie imi este groaza sa ma intorc la job; dar, din pacate, eu nu prea am loc de intors... poate la anul ne fac astia day care center la locul de munca.. macar exista propunerea.. cica trebuie sa fie 5 copii.. pana acuma sint 2 plus nasa lui luca care va naste in septembrie... poate mai ramane vreo colega gravida.. sau fac eu repede la anu' bebe nr 2
Lamurire: ce efect glow? nu pricep nimica.. ca eu sint mao blonda cand e vorba de de astea..... aha.. intre timp m-o luminat personal assisentu'...
Si gata... a dormit Luca cele 30 de minute regulamentare.. si eu nu am apucat sa fac dush, sa pap, NIMICA..
Pupici ca ne pregatim sa mergem la primarie sa ne luam bonusul

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

deci am ramas singura care n-a vazut poze cu "cantareata cheala" :) ma apuc sa dau in urma, pagina cu pagina, desi nu pot sa cred ca am ratat asa ceva.... si m-am uitat la pozele crinutei pt luna 4, n-am vazut nika suspect..... revin :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

gata, gasit poze, admirat fata... cre'ca eram beata, nush cum de-am ratat ditamai mesaju'.... e frumoasa mai, se vede ca e fetita, sau poate sunt eu obisnuita cu ideea :) oricum, este extraordinar de expresiva cu ochisorii ei, draga de tunsulica :) offf, mai ca m-apuca si pe mine de-o fetita, noroc ca-mi revin repede :)))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Dia ce mult par are Oana, ii faci codite?
Mi-a placut parada

Noi stam la curte si platim la gramada apa si gazele, gunoi, dar pot sa va spun ca luna trecuta ne-a rupt...nu se mai satura astia.....

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by mayaione

Am primit un mesaj de la Angi in care ma ruga sa trecem pagina cu fulguletii pe serverul sotului meu pana apare noul site. Am pus pagina aici.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Super.
Acum trebuie sa modificam linkurile de la semnaturi

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Yagmur poftim

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

Buna, fetele...
Am intrat mai tarziu pt ca am fost la pediatru...vizita de rutina!
Am avut mari emotii, pt ca ieri bebe s-a purtat tare ciudat: tipa tot timpul (nu plangea) oridecateori imi mutam privirea de la el...a trebuit sa stau doar in preajma lui...nu a inchis un ochi de dimineatza pana la 5 seara, cand am iesit afara (ultima solutie pt a adormi!!!) Afara, dupa 20 de min a adormit!!! si a tot dormit...l-am adus in casa si nu a inceput sa tipa, ca de obicei, la dezbracat, dormea dus...m-am speriat ca e bolnav...i-am bagat termometrul ca mi se parea caldutz...nimic, adica 37,3 rectal...i-am dat sa pape pe la 8 si a papat cu ochii inchisi...eram convinsa ca dupa se trezeste (cand dam aerul...asa face de obicei) dar nu s-a trezit..a dormit pana de dimineatza, la 6!!!

habar nu am ce a fost cu el!!!

La vizita medicala a fost ok...nu are nici un semn demn de alarmat mamica strasata!!!

cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

nu stiu cum am facut...ca sunt"priceputa" rau de mi-am sters pozele din albumul de pe yahoo...

cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by a_deju

mda... fascinant... si-acu' cum mai scap de el???

POZE
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

mda.si eu as vrea sa cam stiu cum sa scap de orange-ul asta diareic..m-a mancat undeva si nu imi place deloc

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;varsta Octavian;url="http://desiree7000.slide.com/p/5/Mamica+fericitawww.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Ploaie de stele

Mergi la inceput