Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 26
flore26 spune:
quote:Foarte dragalasa.Ma tot gandesc uitandu/ma pe aici pe la pozele voastre, noi chiar nu avem par!Poate ne mai creste si atunci sa vedeti ce codite ii face mama
Originally posted by Dia1609
ia uitati-va aici la parada modei
si aici avem poze noi
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Poze printesuca marmaluca
a_deju spune:
apropo de integrarea in absolut la munte.... daca sunteti fete de aventura, io zic ca merge si-o poiana mai lata asa, sa ne-ncapa, si-o dam frumos la corturi, cu foc de tabara, si ne diversificam si noi c-o ceafa la gratar....... intotdeauna pe langa gradinita de la mare, merge si-o tabara la munte, nu? :D
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
doradora spune:
la noi la bloc nu are nimeni apometre, asa ca mi se pare cinstit sa o trec pe pisi la intretinere. plus ca mai e o treaba: avem centrala de scara, si apa calda vine, dar nu imediat, asa ca las sa curga robinetul si 20 de minute ca sa se incalzeasca apa, ca doar nu o spal cu apa rece! in concluzie, fiind la comun, mi se falfaie. daca insa eram cu apometre, nu stiu daca pot dovedi legal ca dureaza atata pana se incalzeste apa calda. iar de centrala proprie, nu e posibil, nu am spatiu, sunt apartamente mici, pana si masa din bucatarie o am pe comanda, ca sa intru si eu pe langa ea.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
a_deju spune:
quote:
Originally posted by flore26
Eu de ce nu vad efectul glow? Ma tot uit la mesajele voastre glow, si nici o diferenta...Sau nu vad bine?
daca te uiti cu atentie la id, aici, in partea stanga, o sa vezi asa o nuanta tulburie de roz.... bine c-am avut naibii inspiratia sa-i dau rezolutie 2, ca daca nu, trebuia sa ma inregsitrez din nou acuma... :))) da' de ce-oi fi ales io pink.... asta nu mai stiu :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
doradora spune:
quote:
Originally posted by dianocica
cris pai noi mancam tzitzi- intretinere nop, toate servetelele se baga in pampers inainte de a-l inchide-doar gunoi, apa-o caditza pe zi, oricum mai putina decat inainte ca eu nu am timp de 2 dusuri pe zi, maxim unu in zilele cuminti...iar altceva...nu. mie, sincer, mi se pare o tampenie, plus ca era vorba ca incurajeaza natalitatea...pai, nu mi se pare...
_
diana(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
aveti noroc cu alimentarea pe cai naturale, dar la noi absenta acestei posibilitati implica sterilizator, incalzitor de biberoane, spalat biberoane...si stai sa vezi cand o incepe circul cu diversificarea: spala unde ai ras morcovul, fa o portioara minuscula de supitza...da-i si lui bebe tacamul lui cand mai creste ca sa invete sa il foloseasca, in timpul in care tu il hranesti, spala mixerul cu care ai pasat si vasul in care ai facut-o...viitor luminos ma asteapta, ce sa zic!
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by flore26quote:Foarte dragalasa.Ma tot gandesc uitandu/ma pe aici pe la pozele voastre, noi chiar nu avem par!Poate ne mai creste si atunci sa vedeti ce codite ii face mama
Originally posted by Dia1609
ia uitati-va aici la parada modei
si aici avem poze noi
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
eu ma gandesc ca sigur va mai creste, nu poate

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
a_deju spune:
quote:
Originally posted by chris80
la noi la bloc nu are nimeni apometre, asa ca mi se pare cinstit sa o trec pe pisi la intretinere. plus ca mai e o treaba: avem centrala de scara, si apa calda vine, dar nu imediat, asa ca las sa curga robinetul si 20 de minute ca sa se incalzeasca apa, ca doar nu o spal cu apa rece! in concluzie, fiind la comun, mi se falfaie. daca insa eram cu apometre, nu stiu daca pot dovedi legal ca dureaza atata pana se incalzeste apa calda. iar de centrala proprie, nu e posibil, nu am spatiu, sunt apartamente mici, pana si masa din bucatarie o am pe comanda, ca sa intru si eu pe langa ea.
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
hahaaaa... noi n-avem centrala. da' imi imaginez ce se mai spala lumea pe sub noi, ca stam la patru, si la ora de varf, 8-9 seara, dureaza cel putin un sf de ora pana vine apa calda pe teava... da' oamenii economi, tre' sa-i apreciezi... si normal ca si sf ala de ora de asteptare il platesti ca si cum ar fi apa calda :))
da' cel putin am depasit momentele penibile de anu' trecut, cand, tot economii de pe scara, foloseau apa de la calorifer, ca doar aia era calda direct :))) povestiri din cripta, nu alta :)
POZE
a_deju spune:
am uitat sa precizez, daca ati vedea ce masini au in parcare....... show-room facem, nu alta...
POZE
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by chris80
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
Si eu astept cate 20 de minute sa se incalzeasca....si am apometre! De multe ori prefer sa fierb apa, e si mai ieftin, si mai rapid. Si da, daca sunteti la comun, e corect sa fie si bebelina la numar.
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)luna a treia
mayaione spune:
Am primit un mesaj de la Angi in care ma ruga sa trecem pagina cu fulguletii pe serverul sotului meu pana apare noul site. Am pus pagina aici.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii