Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by marani

Imi amintesc ce-am patit cand veneam pe la sotul meu ( pe atunci prieten ) pe acasa. Ma vazusera vecinii de cateva ori, ramasesem vreo 2 vichenduri la el si intr-o buna zi vad pe lista trecute 2 persoane. Tare m-am bucurat, mi-am zis ca vrea cu adevarat sa oficializam relatia, sa ma mut la el.....visuri: cand i-am zis, a innebunit! Ca lumea ii poarta de grija! Pana la urma l-am prostit, m-am mutat la el, l-am luat de barbat si i-am facut si copil! Gluemsc..

ff tare...
quote:
Originally posted by marani

Angi, ma tot gandesc la tine...ca te-ai intors la servici. Iti doresc mult noroc! Eu in momentul de fata nu vad cum as putea trai o zi fara pisica mea. Si cand ramane sotul cu ea, dau 20 telefoane sa vad daca e ok, ce face. Nu pt ca n-am incredere in sot sau pt ca vreau s-o creez dependenta de mine, ci pur si simplu e bucatica din mine, ma simt de parca mi-as fi lasat inima acasa si musai sa ma intorc repede la ea! Cum sa merg pe strada cu corpul fara inima?!

si eu la fel, chit as castiga muuult mai mult decat stand acasa pur si simplu nu pot...o sa vad cum ne descurcam cu aia 8mil...daca nu, imi iau de lucru acasa, vad eu...dar nu pot...am plecat de 2 ori de langa el, o data pan' la miniblu si o data pana in h, cate o ora si am dat 100 de telefoane...acum sa nu va inchipuiti ca acasa stau numai cu el in brate dar pur si simplu nu pot sa plec...

mirona buey, lasa mai asa...sefu'-i sef...las' ca avem noi si la clubul scutecelor loc de cinste...ce, s a terminat odiseea si gata? baga-ti domn'le mintile-n cap...foarte simpatic leaganul si se pare ca do'nsoarei ii prieste....

laura da, ia pune-ne si noua o poza sa vedem, ne sperii?

lavinia d a ras in hohte de vreo doua ori luna trecuta si de atunci...nimic...cred ca nu mai e asa binedispus...

madalutza si restul fetelor din constanta.: eu nu as avea curaj sa merg in spital in constanta.punct.la cate am auzit....si veronici, si jojo miha, si alte sute de povesti, si articolul de azi...sper din suflet ca voi, forumistele dragi, sa fi dat peste unii mult mai breji... diversificarea se refera la orice in afara de lapte. hrana solida e o parte a doua a diversificarii, de cele mai multe ori...

dandusa ce te-a apucat sa tunzi fata?adevarul e ca e scumpica tare tunsa si e mai pe placul lui d, mai punkeritza un pic...noi mai nou schimbam finetul in fiecare zi ca e plin de par dimineata...da' nu-l tunde mama...ia spune tu ce-a astia, strampi? ca arata demential. mai ce scumpete de copchil...si poza cu amandoua e super. vad si ea are urechi de elf....alex a zis ca la cat m-a auzit d (cand era in burtica) vorbind de orlando bloom si-a facut si el urechi de elf, sa-l iubeasca mama mai mult....

anateo ia partea buna, macar scapi de tot scandalul o data... tinem pumnii la dublu

auraso fi aceeasi mama ,o fi mai facut un bb..

adeju daca sef'ta yagmur zice.... si eu m a s baga. e cam f utopic...dar in cantitati mici s ar putea...adica cateva forumiste...daca o sa ne chinuim sa nestrangem 50 odata...mai greu... dar se poate incerca.parerea mea.. mda... fascinant... si-acu' cum mai scap de el??? chiar ieri am citit o discutie despre glow...si care cum se chinuiau sa scape...si nu se poate... asa ma manca si pe mine...pana mi am dat seama de ce nu vedeam glowul...ca folosesc mozilla...asa ca iti recomand cu incredere...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by OanaCat

A_deju scumpic foc Eric si ce mare este.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

multumim, multumim
e lung dragu' de el, ca are cu cine semana :) si inca alea-s poze vechi, da' am ramas fara camera, asa ca pana la urmatoarele probe vizuale, tre' sa ma credeti pe cuvant ;)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

cris pai noi mancam tzitzi- intretinere nop, toate servetelele se baga in pampers inainte de a-l inchide-doar gunoi, apa-o caditza pe zi, oricum mai putina decat inainte ca eu nu am timp de 2 dusuri pe zi, maxim unu in zilele cuminti...iar altceva...nu. mie, sincer, mi se pare o tampenie, plus ca era vorba ca incurajeaza natalitatea...pai, nu mi se pare...

dia noi il iubim pe base asa ca...nici o problema...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

woooooow ce de lume are glow....bambo ce nebunie de glow ti-ai tras...mama, cate fete stralucitoare...a dejual tau e super finutz, care i problema...nu stiu altii cum sunt dar eu raman la mozilla hai ca m am lungit ca dupa un mic show de dimi l am adormit...dar ma duc sa mi fac si prin casa ceva ca...si-s grabita si-s grabita....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by flore26

Mai fetelor, cica un copil sub un an , consuma mai mult curent si apa, produce mult gunoi .Ce/i in tara asta............

Poze printesuca marmaluca

pai ia sa ne gandim cat consuma bebelina mea zilnic:
-curent: 4 sau 5 x incalzitor biberoane
1 sau 2 x sterilizator
-apa: biberoane spalate
apa 210 ml x 4 sau 5 ori
spalat fundulet vreo 4 ori
baita de seara
masina de spalat x 1 pt clatit si stors prosopul mare pe care il pun in cadita (asta intra si la curent)
-gunoi: cat cuprinde, nu ne vine sa credem ca cele 2 cosuri mici plus cel mare nu fac fata zilnic

in conditiile astea, eu cred ca e corect sa fie trecuta la intretinere, spre deosebire de iepure, care nu consuma apa decat 300 ml la vreo 2-3 zile si din an in pasti vede cate o spalare a custii sau a lui personale cand are vreo problema de sanatate; e drept insa ca o data la 2 zile i se face curat in cusca si se produce gunoi. asa ca, din punctul meu de vedere, daca pt copil mi se pare corect, la animal cred ca e discutabil, sau ar trebui diferentiat dupa greutatea animalului, ca nu se compara un papagal cu un caine de talie mare, sa zicem, sau cu motanul de la maica-mea, de vreo 7 kile.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

io inteleg ce zici tu, dar: curentul il platesti oricum, da? ca nu se plateste la intretinere... se citeste indexul, si cat s-a consumat, se plateste, nu prea conteaza ca e doar 1 utilizator sau 70... apa, la fel, banuiesc ca mai toata lumea are apometre, deci iarasi numarul de locatari este irelevant... caldura se plateste in functie de cat citeste gigacalorimetrul pe scara de bloc, pt cine are, dar in general toate blocurile au, si in fct de repartitoare si/sau nr de elementi raportat la suprafata incalzita (...avem inginer in casa.. :)) ). cu gunoiul nu stiu cum e, mai ales la blocurile cu ghena, asta oricum tine de fiecare oras in parte. la noi la constanta, unde toate "e" SF, se plateste o taxa anuala, numita taxa de habitat, care vine la cutiuta postala o data cu impozitul. singurele chestii la comun si pt care se plateste pe nr de persoana sunt: cheltuieli comune (reparatii, de-astea..), curatenia pe scara blocului (adica femeia de servici, pt cine are asa ceva, ca devenira si astea din ce in ce mai rare... noi n-avem) si, cel mai important, pierderile, care credeti-ma, pot fi destul de mari... eu la asta ma oftic, pt ca nu mi se pare normal sa platesc acei 4 ron pe luna pe cap de locatar, chiar daca sunt o suma infima, ca nu le asta saraceam io acuma.... mai logic insa mi se pare sa dau eventual 10 ron pe luna timp de X luni ca sa se repare acel ceva pe unde se pierde.... problema la romania e ca oricum ai da-o, ceva tot se pierde, ca nu sta nimeni sa caute locul unde se consuma... stiti voi, legea universala, "nimic nu se pierde, totul se consuma"...

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ia uitati-va aici la parada modei

si aici avem poze noi

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Dandusace frumusete de fetita si ce codite.Te invidiez..Printesuca mea nu are par prea mult, cu toate ca mi/as fi dorit sa/i pot face codite.Nu pot sa cred ca te/a lasat sufletul sa o tunzi.Si nicu vrea sa o radem pe Alessia, doar, doar ii da mai mult par, dar parca nu pot.....Oricum e o scumpa si asa.

Eu am luat agrafe pt Alessia de cand eram gravida, dar degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Madaluta, si noi avem mucisori, dar nu folosim decat de apa de mare. Doctorita mi-a spus ca trec greu mucisorii si nu mi-a dat nici un tratament.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

chris, eram si noi pe listuta pt site la un momemt dat ... vad ca ne-am pierdut pe drum .... trece-ne din nou pliiiiiz

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

si eu stiam ca te-am scris, dar ai dreptate, am reusit sa va pierd pe drum ...nu prea stiu cum am reusit...gata, am remediat, si scuze

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Eu de ce nu vad efectul glow? Ma tot uit la mesajele voastre glow, si nici o diferenta...Sau nu vad bine?

Mergi la inceput