Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
adinazot spune:
Na ca am si eu putin ragaz sa va spun ce am facut.NERVI multi de tot,acum incerc sa ma calmez ca am hranit si culcat fata.In final nu am facut vaccinul,pt ca cica are rosu in gat si urechea inflamata,ceea ce eu nu cred ca nu o doare nimic prin zona aia,o apas cu putere pe la urechi si ea rade,daca ar avea ceva ar urla rau.Dar sa o iau de la inceput,am ajuns la policlinica,fata mea plangea din gura de sarpe,toata lumea ma compatimea ,imi venea sa mor de nervi cand ma uitam la oameni ce fete fac,, si cand am intrat in cabinetul dr-lui ,el nu era,era in schimb colaboratoarea pe care eu nu o plac deloc,are fata de tampa...scuzati...Si ea mi-a luat fata la puricat si s.a uitat in urechi ,gat,etc si a zis ca are rou in gat si mi-a facut reteta cu antibiotice...Dar eu stiu ca totul pleaca de la burtica,a mai avut crize de astea si am ajuns si la urgenta cu ea,si nu avea nimic decat aere prin burta..daca astea se cheama colici sau cum s-or fii chemand,ca nu mai scapam odata de ele...morrr...Si m-au trimis acasa ,spunandu-mi ne cheama peste o luna pt vaccinul asta,dar eu sunt total nemultumita,si cand am ajuns acasa,l-am sunat pe dr si i-am spus ca eu nu mai calc pe acolo daca nu se uita el la fata mea.Si a zis sa nu imi fac probleme in privinta vaccinului daca se amana.Voi ce stiti de asta?
Si intre timp am mai sunat o doctorita la care vreau sa mut fata cand trec cele 6 luni(nu pot sa o mut mai repede)si ea m-a intrebat daca are febra:NU,daca mananca rau:NU,daca ii curge nasul:NU,deci nu sunt semne de rosu in gat,problema e ca Alessia maninca prea mult cateodata si o doare burta,nu pot sa o fac de fiecare data sa eructeze ca lumea.
Nu stiu cat de coerenta am fost...inca tremur de nervi,dar nu stiu ce naiba sa mai fac.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
adinazot spune:
Si m-am dus pregatita cu o lista de intrebari,nu am apucat sa o pun in aplicare,sunt fff dezamagita si mor cand vad cum se poarta astia cu oamenii.Uf,inca am nerviii
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
angi_m spune:
Fetelor, va urez si eu la multi ani!, chiar daca deja trecu ziua de 1 martie. Noi am umblat azi toata ziua si nu puturam sa deschidem nici un calculator sa va uram la multi ani, asa ca mai bine acu decat deloc.
Tot cu intarziere, la multi ani!
Crina Maria de Dandusa
Antonia gabriela de Bamboletta
Inca n-apucai sa citesc din urma, dar sper ca ati facut ditamai cheful
Mai aveti tort?
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
Iasmi, cum intri in Craiova pe stanga . Pe Calea Bucuresti, in zona Institut. Zona noastra de plimbare (cu Iulia) este parcul Puskin, care este chiar langa blocul nostru.
Si eu am ratat ultimile zile ale Craiovei, am iesit doar putin, ca eu am avut ceva probleme cu sarcina si aveam restrictie la urcat scari.
Eu ii spun Iuliei pe nume, chiar daca nu am botezat-o inca. Dar mai are si alte apelative, cel mai des folosit este "samantza de scandal". I se trage de la colici.
E deja ora 1 si am ajuns doar la pagina 18 din cap. trecut.
N-am incotro si trebuie sa ma duc la nani, ca maine dimineata ma ia fie-mea de odihnita.
Pupam toate fetele si toti bb-ii
Noapte buna
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Laura13 spune:
buna dimineata! sau mai bine somn usor in continuare!
stiu ca e cu mare intarziere dar va urez o primavara frumoasa, plina de soare si fericire in suflete voastre alaturi de cei dragi!
pt sarbatoritii si sarbatoritele de la 28, 29, 30, 31 si 1!
mai multe intrebari:
1. copii vostrii se sperie? ca Dani tare se mai sperie si plange tare, se sperie din orice, cum vorbesc un pic mai tare, sau apar dintr-o data langa el. nu stiu daca e normal, asa ca daca ma puteti ajuta....
2. cum ii spalati pe spate la baie? eu pana acum il tineam pe mana mea, pe burta si cu dreapta il spalam, dar nu mai vrea de vreo 2 zile si alte idei nu prea am.
3. cam cat dureaza baita, cat timp sta efectiv in cadita?
n-am mai apucat sa citesc ieri, nici sa raspund, voi citi dar de raspuns.... oricum nu ar mai fi de actualitate! imi pare rau ca am ratat ditractia de ieri.... mi-ar fi prin bine!
va pupic si va doresc o zi usoara!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
mayaione spune:
Angi ai primit emailul de la mine cu pozele? Vad ca nu figuram inca printre fulguleti, ma gandeam ca poate am scris adresa incorect.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
Donia spune:
Meyyyy, mi-am luat calculator nou , se vede? Nu-i asa ca imi apare scrisul mai stralucitor, mai vioi, mai frumos? Eu sunt tare incantata, am o jucarie noua. Nu imi vine sa ma mai culc in noaptea asta, vreau sa fac o mie de chestii cu calculatorul asta nou.
Laura, iti rapund la teme.
1. Si Cristi se sperie, in mod special la zgomote, dar am vazut mai nou ca si daca ne vede dintr-o data prea aproape de el. Tresare si incepe sa planga foarte tare, e vizibil zdruncinat. Cel mai rau e cand imi vine sa stranut in timp ce-l alaptez. Greu e sa fii mititel...!
2. Il tin pe mana mea, cu burta in jos, cum ai descris si tu. Poate ai putea sa-l ridici in fundulet si sa-l apleci pe mana ta si sa-l sapunesti repede cu cealalta mana. Cand il lasi pe spate se clateste automat in apa.
3. Gand la gand cu bucurie, la asta ma gandeam si eu aseara la baita. Eu n-am cronometrat, dar as spune ca aproximativ 10-12 minute.
adinazot, nu cred ca e vreo problema daca faceti vaccinul mai tarziu. Dar oricum mi se pare absurd sa te cheme dupa o luna, ce atat ii ia unui rosu in gat sa se vindece? In maxim 10 zile e vindecat si rasvindecat si poate sa faca vaccinul. Asta daca intr-adevar e rosu in gat. Nu poti sa mergi la alt medic sa o consulte pe Alessia? O ureche inflamata poate sa faca bebelusul sa planga tare si mult, dar ar mai fi si alte semne, asa cum te-a intrebat si cealalta doctorita. Febra are micuta?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Si a zis sa nu imi fac probleme in privinta vaccinului daca se amana.Voi ce stiti de asta?
Adina, stai linistita. Nu se-ntampla nimic daca se amana vaccinul cateva sapt. De curand am vb cu medicul nostru pediatru care mi-a spus ca, de exemplu, la bb bolnavi/internati in spital se amana cu saptamani intregi. Totul este ca apoi sa respecti intervalul pana la urmatorul vaccin.
Oricum sunt diferite scheme de vaccinare, iar la noi in tara se merge de regula pe cea cu 2-4-6-12-.. luni.
Si eu zic ca mai bine ca s-a amanat vaccinul, chiar daca nu este 100% sigur ca Alessia are ceva. Nu este de joaca cu suprapunerea vaccinului peste altceva.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
ruxandra_sb spune:
Donia , sa-ti traiasca "mititelul" si sa te joci frumos cu el!
Roxanica , la concluzia asta trebuia sa ajungi! Urmezi una din liniile generale (sucuri, supa sau cereale), dar te adaptezi nevoilor si mofturilor puiului tau. He, he daca ar exista numai UNA, SINGURA reteta miraculoasa de diversificare... ce simplu ar fi.
Tocmai de aia, incerci si vezi cum e. Daca dupa o perioada de adaptare functioneaza => continui, daca nu incerci si altceva. Sau combinatii. Sau ..... Pan la urma toti invata sa manance. Unii mai repede, altii mai greu.
Asa cum se prezinta la David situatia - nefiind f dolofan, poate ai putea incepe cu cereale (fara gluten) dizolvate seara in lapte, de exemplu. Si apoi sucurile.. care e drept aduca aport de vitamine, dar sunt si mult mai light decat laptele. Bafta!
ruxandra_sb spune:
Raluca... prognoza mea zice ca azi ar fi cald.. dar si AM showers!! A ta?
.. o urmarim in continuare.. prognoza, adica.
Dianocica, Ralumat.. va face cu ochiul?