Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxandra_sb spune:
Laura,
1. da, se sperie.
2. cat il tine ac perioada => poti sa-l sapunesti pe spate cat sta cu spatele in apa.. tot se curatza ceva.
3. cam 10-15-20 minute... depinde
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
dianocica spune:
teme: 1. de speriat se tot sperie: de o jucarie noua, de tati de vreo 2 ori(murea de ciuda...) nu cred ca e problema, din contra, mi se pare de f bine, deci au deja o serie de lucruri familiare...si unele nu...si e atat de scump cand se sperie...face o guritza...ma bufneste rasul de mor dar ma chinui sa par serioasa, cum ca il inteleg si sa i explic ce si cum...
2. am vazut de cand era mic ca daca il bagat in apa cu fata in jos nu mai plange.asa ca intra in apa cu spatele in sus, ii place la nebunie si se ridica in capul oaselor sa vada tot...
3.vreo 5min cred, nu am cronometrat. problema e ca eu deja nu mai pot sa l tin, nu rezist la limpezit, imi rupe spatele...
ruxandra eu tare m as baga, numai sa manance inainte bine...vorbim atunci
dia da sa . bine ca ai laudat atat umidificatorul ala, ca altfel nu mi luam. a dormit d de la 10 la 6. m am trezit eu de vreo 3 ori stresata ca nu l am auzit, da' el dormea dus...si dimineata nu s a mai trezit cu mucisori uscati de ne chinuiam sa i tragem si nimic... tac-pac, rezolvat imediat. super!
sa va de calciu carbonic. dati careva? mie mi a zis dr sa incerc si am luat de la farmacie dar varsat...si nu are nici un prospect...si vad ca functioneaza dar vreau sa stiu si de ce, nu? plus ca trebuie dizolvat in lapte de al meu.. cum o fi sa te mulgi fara pompa ca io innebunesc pana scot o linguritza...
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
dianocica spune:
adinazot vezi si alt dr. 'colicii' astia i a avut si inainte de suculete? pt ca daca nu ar trebui sa te intrebi serios daca nu astea sunt cauza...
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
iasmi spune:
Buna dimineata fetelor!
Angi_m - poate pe la vara cand o sa-i luam scaunel de masina la bebe - ne intalnim in parculet. Macar asa sa se cunoasca si pustoaicele noastre. Ai mei stau in capatul celalalt al orasulu - in 1 MAI - pe langa targul de la romanesti.
Laura13 - 1. - se sperie din orice
2. - in cadita il tine tati mai intai cu burtica in jos dar de la un timp nu mai sta deloc in pozitia asta - cred ca nu-i mai place. Apoi o intoarcem cu burtica in sus si se sprijina in fundulet - cadita avand un opritor se propteste in el.
3. - Avand in vedere ca-i facem amandoi baie - la noi nu dureaza mai mult de 5-6 minute.
Dianocica - eu am fost nevoita sa ma mulg fara pompa fiindca pompa la mine nu prea scotea cat trebuie. Sa nu apesi pe tot sanul ci numai la mamelon - dar sa dai cu putin laptic sa alunece.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006
dianocica spune:
ruxandra prognoza mea zice 15 grade la 3pm si mostly cloudly
ma termina d cel mic...nu mai adoarme decat in brate.dar asta n ar fi nimic. asta e partea buna...inainte, vedem cand il ia somnul, il puneam in brate, tragea 2 chiote de oboseala si dupa adormea.acum...e-he...sunteam baiat mare, am descoperit joaca...i se face somn, se freaca la ochi si incepe: vorbeste, se cearta cu toata lumea, rade...mai da un chiot de somn...iar gangureste, se foieste sa l dai jos, sa l pui la jucarii si in 30s adoarme tun. dar toata operatia poate sa dureze si 15min...ceea ce la aproape 8kile e foooarte mult. si in pat e clar ca nu adoarme singur. ma uit la taica-su, om mare, ca pica de somn dar tot butoneaza telecomanda sa caute un film...apai el, copil, normal ca s ar mai juca si ar mai vorbi ca nu stie cand sa se opreasca... of, mititelu'...
_
iasmi spune:
Adinazot - in ziua de azi nici un medic nu-ti da explicatii concrete sa te convinga ce si cum. Parca ii enerveaza cand ne vad asa grijulii - ei au uitat cum e sa fii parinte de copil mic.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006
dianocica spune:
hai ca scriu de douaj'de ori...daca sunt bezmetica si tot uit...sa fie de la visinata de aseara? deci
iasmi unde e profesor sotul tau? hai ca mor, voiam sa te ? si unde ai facut liceul pana mi am amintit ca esti din craiova...of
_
saftoiu_gina spune:
Ieri am cumparat bibe de la chicco-mananci usor- ma gandeam ca fata mea are probleme cu mancatu nu poate sa traga din bibe ,asta curge de voie fara sa muncesti si ce credeti!!! nici acum nu mananca tot bibe,adica macar 100 ml,se opreste la 65 ,85 depinde de cat are ea chef.Dar culmea ea ca atunci cand ii dau restul cu lingurita are loc in stomacel nu da pe afara,nu stiu ce sa mai cred.
O fi bine sa continui sa-i dau cu lingurita restul de lapte ,voi ce ma sfatuiti?
O mai las o saptamana si o sa cumpar si un bfree ,pentru ca nu am avut rabdare sa astept sa-mi vina prin posta, am cumparat chicco.
----------------------------------------
GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
marani spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumesc de raspunsuri, s-a mai linistit prietena mea.
La multi ani bbilor care-si serbeaza azi ziua!!!! ( printre care si noi )!
La noi in Piatra Neamt se intrezareste soarele, pe semne va fi o zi foarte frumoasa! La fel doresc in toata tara!
Si Ana Maria se sperie, noi ii vb "normal" ca unui adult ( o si alintam ), si se mai apropie de ea careva cu "lugu lugu" si se sperie mititica, de stranutat nu indraznesc, am stranutat o data si a facut o gurita urmata de super plans...mi se rupe inima! Parerea mea e ca e ok sa se sperie, e un copil normal daca face asta!
In cadita o tinem cam 10-15 min, nu mai mult caci si apa se raceste, plus ca baita e cu catva timp inainte de masa....si cineva tipa gura de sarpe....de foame...
mai vb, va pup, ma striga cineva...e rupta de somn si are nevoie de ajutor!
mamica de bubamara
miraco spune:
Neata si o primavara calda sa aveti in suflet!
Mai dar aveti spor la scris...nimik de zis...hai ca am de citit un capitl si inca 4 pag.Ei d'aia-mi place mie de voi.Haideti la cafea, ca n-o fi bai o gurita mica acolo ca eu beau cam juma de cafea mica de cateva zile, desi alaptez (cat o mai fi acolo)
Am facut si noi miercuri vaccinul si ma bucur ca n-a facut febra, iar ieri a venit mami meu pe la noi si am profitat de vremea frumoasa si ne-am plimbarit mai toata ziulica.si a primit fata mea flori si martisoare asa frumoase...Pup fetele mele scuumpe si bebelacii si fug sa citesc din urma ca 2 zile au trecut dar tare dor mi-a fost de voi.
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)