Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor din aceasta luna si LA MULTE lunisoare sarbatoritilor de azi .
1.De speriat se sperie si Ana e normal la copilasi asa mici.
2.Ii fac baita cam 5-10min.
3.Inca pot sa o tin pe mana cand o spal pe spate sau o mai pun pe burtica .

Fug ca s-a trezit.

--------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

buna dimineata!

Cu oftica va informez ca am descoperit cauza agitatiei permanente si a colicilor puternice ale lui David: infectie urinara cu E-Coli. Si cand ma gandesc ca i-am facut urocultura numai asa, ca mi-a trasnit mie....Bineinteles ca la exudat nazal ne-a iesit si stafilococ auriu, dar asta cica nu e mare scofala. Asa ca ne tratam cu antibiotic Zinat (care e gros si amar, si nu reusesc aproape deloc sa i-l dau complet) si cu siropel Efferalgan.

Hai ca ma duc sa citesc din urma, poate mai uit de oboseala...are dureri mari de burtica si nu i se potolesc decat la verticala. Asa ca stau cu orele cu el in brate, pana il doboara obobseala.

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Fetelor, dragelor am o veste asa de buna!

O mai tineti minte pe Jojo_miha colega noastra de la Odisee, care si-a pierdut ingerasul, pe Amalia Nicoleta...

Este !!!

Sa fie totul bine!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Si a mea se sperie rau de tot, ma gandeam ca e ceva in neregula, dar vad ca si ceilalti bebei o fac. Am observat ca se sperie de miscarile bruste sau cand analizeaza super atent o persoana straina si persoana respectiva se misca brusc, se sperie ingrozitor si lesina de plans.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

dianocica,calciul gluconic e gretos,dar exista si un sirop Calciu pharco,care e dulce si siugur nu il mai varsa.
adinazot,vaccinul se poate amana,dar pt un simplu rosu in gat nu-i nevoie de o luna, o sapt,maxim doua important este sa se respecte intervalul de doua luni intre vaccinari
tema zilei:
1. se sperie cand vine sorasa langa el si tipa,cand ii dau sa suga si eu uit ca e in brate la mine si strig dupa Teo,dar in ceneral e obisnuit cu zgomot-de noi mai avem un producator de zgomotAm si eu o intrebare pt mamicile cu doi bb sau trei.Copii vostri vorbesc tare?Ca fimea parca e surda,frate asa vorbeste
2.cred ca dureaza cam 10min baita,dar o fac impreuna cu tati
3.intai cu fata in sus,la final il intoarcem si il catim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ralumat si la noi colicii-s la putere..rau de tot, dar din cauza unei infectii urinare... hmmmm. la noi prima luna a fost criminala. Plans, nopti nedormite, dureri de burtica la greu. Nici chimen, nici musetel, nici babycalm(ceai anticolici din ro), nici tei, nici cele 6 tipuri de lapte incercate...nimic nimic a functionat. singurul lucru ce-i opreste crizele la Dani al meu este pusul cu burtica-n jos pe antebratul meu si plimbatul asa cu orele prn casa. E constipat bebele tau ? Noi si d-aia avem. Asa ca stimulam la fndulet cu ceva special(asemanator termometrului), si facem niscaiva caca si ies la besinute de n-ai vazut...s-asa ne mai potolim...da nu tine mul!
Noi ieri am implinit 3 luni si 1 saptamana, avem 6.800, si aseara am bagat prima lingurita de cereale fara gluten in laptic. Am dormit mai bine, s-am rezistat 6 ore fara papa. Ai vostrii bebei dorm toaa noaptea ? cin se lauda ? ca noi papam la 9 seara, la 2 noaptea, s-apoi pe la 7 jumate.
Apropo de baita...dupa ce-l sapunim si clatim bine pe la cretziturimai stam unpik in cadita ca ne place mult apa calduta.

pup
Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Laura, la noi baitza dureaza cam 10 min si deja o scoatem tot mai greu din apa, ca nu se mai lasa scoasa cand se distreaza asa de bine in apa .. apoi urmeaza masajul si alintul de dupa, timp nelimitat ... si Oana se sperie de miscari bruste , dc stranut, sau dc e aproape adormita si se aude un zgomot mai puternic

haideti ca incerc sa mai bag o tura de somn ca-s chiauna ... Oana azi-noapte la ora 2 jum s-a culcat ... ne-a rapus pe amandoi, a fost intr-o stare de agitatie continua de la ora 9 seara , a dat intr-una din maini si din picioare si s-a marait ... nu stiu ce a fost cu ea, nimik nu i-a convenit ... s-a gandit ca face 3 luni si nu i-a placut ca nu i-am luat tort? ... si azi dim la ora 8 cine credeti ca s-a trezit pt 100 ml amarati? ..tot de aseara nu a mai mancat bine sper sa-i treaca ... pana acum s-a jucat cu caruselul si acum a atipit... ma duc sa atipesc si eu macar juma de ora, ca imediat imi vine femeia la curatenie ... in tm ploua si e urat

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Ralumat si la noi colicii-s la putere..rau de tot, dar din cauza unei infectii urinare... hmmmm. la noi prima luna a fost criminala. Plans, nopti nedormite, dureri de burtica la greu. Nici chimen, nici musetel, nici babycalm(ceai anticolici din ro), nici tei, nici cele 6 tipuri de lapte incercate...nimic nimic a functionat. singurul lucru ce-i opreste crizele la Dani al meu este pusul cu burtica-n jos pe antebratul meu si plimbatul asa cu orele prn casa. E constipat bebele tau ? Noi si d-aia avem. Asa ca stimulam la fndulet cu ceva special(asemanator termometrului), si facem niscaiva caca si ies la besinute de n-ai vazut...s-asa ne mai potolim...da nu tine mul!
Noi ieri am implinit 3 luni si 1 saptamana, avem 6.800, si aseara am bagat prima lingurita de cereale fara gluten in laptic. Am dormit mai bine, s-am rezistat 6 ore fara papa. Ai vostrii bebei dorm toaa noaptea ? cin se lauda ? ca noi papam la 9 seara, la 2 noaptea, s-apoi pe la 7 jumate.
Apropo de baita...dupa ce-l sapunim si clatim bine pe la cretziturimai stam unpik in cadita ca ne place mult apa calduta.

pup
Dbunny

Pai nu din cauza infectiei urinare...ci din cauza lui E-Coli. Uite ce am gasit pe net: "Cei mai multi oameni cu infectie vor avea urmatoarele simptome: crampe severe la stomac si abdomen sensibil". Adevarul e ca eu citisem la mamici de sept-oct ca E-coli da crampe severe, dar eu am cautat atunci in alta parte a scutecului . Coprocultura ne-a iesit negativa, si nu m-am gandit ca se poate localiza si in alta parte. Cand a vazut rezultatul analizei, doctorita a zis ca-si explica cum starile lui de "isterie" si colicii puternici.Daca isi explica, de ce nu m-o fi pus mai devreme sa-i fac urocultura????? Daca nu eram mama panicoasa , ma mai chinuiam eu mult si bine.

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Dbunny, Oana doarme de obicei de la 11-12 seara pana la 8-9 dimineata .... vezi ca daca Daniel nu doarme, poate ca nu e suficient de consistent laptele ... nici acum de cand ii dai cereale nu doarme mai mult?

dorsilia
, imi apare pe mail ca mi-ai trimis un mesaj, dar eu am probl cu PM-urile, nu-mi apar in inbox decat dupa vreo saptamana

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi
Ana Nicole de Almo
Stephanie de Mamaana
Stefania de Ama.lia
Alin de Mormelvio
Ana Maria de Marani
Sofia de Aelita
Tema de azi
1.Se sperie doar la zgomot.
2.La baita o tin cu burtica pe mana si asa o spal si la cap si pe spate.
3. Baita dureaza cam 10 min, mai mult dureazaasajul de dupa baita.

Adinazot sunt de acord cu Iasmi parca sunt batuti in cap doctorii pediatri si oricum sa sti ca daca te duci la alt doctor iti da alt diagnostic eu asa am patit.Astia parca nu au facut aceeasi facultate, cat despre vaccin sa sti ca nu este nici o problema daca il face mai tarziu.Va doresc sa va faceti bine mai repede.

Saftoiu_gina am o cunostinta a carei fete papa numai cu lingurita lapticul daca asa il papa pe tot da-i asa.A mea nici asa nu papa 100 ml.

BB a inceput sa spuna inga inga si daca ii scot limba o scoate si ea. se uita la stiri si la reclame acum papam cu televizorul inchis ca daca este aprins nu mai papam este mai interesant televizorul decat papa.
Nu mai vomita.Daca nu mai vomita 1 luna dau party.

Revin mai tarziu cu bancuri.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput