Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Donia
[
dianocica, eu puneam bancurile cu la primul copil, al doilea, al treilea. Acum ca ti-am zis intreb si eu: da' de ce?
ca mi era dor de ele, normal.....
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
marani spune:
Buna seara!
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi. M-a sunat o prietena si mi-a pus o intrebare la care nu am stiut sa raspund, si i-am spus ca o sa va intreb pe voi. Al ei bb face de vreo 4 zile kk verde, ca o pasta ( adica moale ). Are colici, dar e prima oara cand are acest aspect. De curand bble ei a fost diagnosticat cu dermatita atopica si ii da fier. Ea presupune ( deoarece coincide ca data ) ca ar fi de la fier, caci cam de cand il administreaza face kk verde moale. Mentionez ca alapteaza exclusiv si si-a mentinut acelasi meniu pe care il avea de cateva saptamani.
Aveti habar?
Eu multumesc oricum.
Noapte buna va doresc!
mamica de bubamara
Donia spune:
Doamne, ce frumos vorbeste cu maimutoii! Ma topesc incet dar sigur...
dianocica, eu am scapat de igrasie spaland peretii cu o solutie clor (pe vremea aia foloseam Ace). Daca speli tu tavanul sa iti pui si o masca sa nu inhalezi clor.
Dbunny, bine ai revenit! Felicitari pentru aneviresarea casatoriei, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de familia voastra frumoasa!
Din seria: la primul, la al doilea, la al treilea.
Parintii pleaca si lasa copilul cu baby-sitter
La primul copil - suni acasa de 5 ori sa te asiguri ca totul e bine cu copilul.
La al doilea copil - chiar inainte de a iesi pe usa iti amintesti sa lasi un numar de telefon la care poti fi gasit.
La al treilea copil - o instruiesti pe baby-sitter sa nu te sune decat daca vede sange
De cand am inceput mesajul asta Cristi a marait, am terminat mancarea, el a plans, am pus rufele la uscat, l-am hranit si acum se pare ca ar adormi. As vrea eu! Iar maraie, nu stiu ce are azi.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Raluca_u spune:
fetelor speram ca maine sa fie la fel de frumos ca azi sa putem sa mergem in herastrau cu Ruxandra si cu Grigore.
noi am facut baita , am mancat si acum nani.
fug i eu la culcare ca sunt tare obosita.
noapte buna
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
iasmi spune:
Donia - te bebelina mea. Dupa botez ii vom spune Bianca dar pana atunci ne abtinem ca daca i-am spune pe nume mi-ar sari soacra-mea in cap de m-ar face permanenta si crede-ma are o gura asa proasta ca zice numai de rau si culmea e ca se si intampla. Cand ti-o zice soacra-mea daca faci aia ti se intampla cutare - apai sa te fereasca sfantul sa nu faci ca ea ca o patesti. La inceput nu luam in seama toate balivernele zise de ea dar am urmarit ce zice si parca are gura aurita (scuze - vroiam sa zic spurcata) - daca ar vedea sotul ce scriu .
Azi am mai facut niste pozici - incerc sa le adaug.
Noapte buna fetelor si somnic linistit la puii nostrii!
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006
bamboletta spune:
Gata a cazut toata lumea lata dupa petrecere ?cred ca de la visinata Dandusei
Dbunny-sigur ca ne amintim de tine
Marani-si eu la fel zic ca este de la fier si s-ar putea si de la colici
Chris80-ce mai face pisicuta?
Yagmur-Luca
A_deju-si eu la tort
Daca mananci o prajitura si nimic altceva toata ziua nu ingrasa
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
asiza spune:
Chris, Dbunny...please vizitati ultima pagina a capitolului trecut!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
roxanica2006 spune:
buna seara, mamici frumoase si copilasi cumintzei!
Am iesit si noi azi pe-afara, a fost destul de frumos.Apoi nu stiu ce m-a apucat, dar cand am vazut ca tati nu mai vine de la birou, l-am plasat pe David la a mea mama, efectiv i-am facut gentutza cu scutecele, jucarii, paturici, am luat scoica si l-am dus. Apoi atza la cosmetica si o tura fulger prin magazinele din zona. Mi-am cumparat un sarafan asa dragutz!! Crapa pe mine de stramt ce e, dar nu conteaza!Si mi-am mai luat si ceva margelutze asortate, zorzoane din alea moderne, deh.. Simteam nevoia sa fac ceva numai pentru mine, acum sunt tare multumita! M-am intors plina de energie la ai mei, l-am luat pe David si mi-am continuat viatza de mamica... Incercati si voi, merita, pe bune! Sau poate voi faceti des asta!
Donia, exact la concluzia asta am ajuns si eu dupa ce am tot citit despre diversificare si v-am mai auzit si pe voi, va trebui, cu siguranta, sa aleg eu o "schema" potrivita pentru puiul meu, tot speram sa existe reguli prestabilite, meniuri zilnice, sa nu mai fie cazul sa-mi bat eu capul.Dar nu... Ne-om descurca si noi,.
Bambo, Dandusa, am vazut ca toata ziua a fost chef monstru pe forum, mari petrecaretze fetele voastre, seamana cu mamicile!
Dolores, ce mai faceti, sunteti in toiul pregatirilor de botez?
David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Alexandra, ce frumos din partea lui Mark sa-ti daruiasca un martisor atat de... emotionant. e mamos, manca-l-ar mama de morosan! si eu vreau!!!
Dianocica, avem, avem muuuulti morcovi proaspetzi!! Il si vad pe bunicu' venind cu sacii-n spinare... sarmanii bunici, ei vor sa fie copilul bine hranit!Vitaminizat!
Sa stii ca si noi am avut probleme cu igrasia in dormitor, deh, termopane nenorocite, a trecut cu ceva solutie speciala din magazin, dar dam periodic.
Aelita, hai la o barfa, zi si tu mai multe despre S cea frumoasa!! Si stii ce mai vreau de la tine? Mi-am amintit ca tot ne spuneai tu ca in lumea civilizata mamicile primesc o listutza elaborata si avizata de Ministerul Sanatatii , cu alimente interzise in primul an de viatza. ia baga tu lista aia s-o vada si fata!
David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui