Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 30
dianocica spune:
bambo super treaba cu ceaiurile! mersi de info. toti ziceau ca sunt eu nebuna cand zic ca daca beau ceaiuri din alea nu ii e bine lu' bb... si ce ma mai felicit(a mia oara
)ca nu i am dat deloc sa bea ceai....la mine n au avut oricum nici un efect dar din cate m am prins eu din discutii la alte fete functioneaza atat timp cat il bei. dupa...pauza...
despre site cu fulguleti zic exact ca cris. adica da, dar... si nu cred ca mi ar placea sa fie ca aici. adica sa vina o mamica si sa zica ca vea si dupa sa dispara in ceata nu stiu cat...cred ca ar trebui sa dam pm la toata listutza si vedem cine ce si cum... plus ca veau site super, vreau sa castigam premii cu el...
adica super profi...asta, bineinteles, separat, ca nu toti fulguletii or sa vrea sa plateasca extra...adica daca eu vreau ceva extra, platesc eu pt toti...
alexandra in primul rand
in al doilea, de intrebarea ta s a tot discutat cred cu o zi inainte... probabil de aia nu a raspuns nimeni...
marani jucariile le am spalat o parte la masina, o parte de mana cu periuta.
a deju si in caditza noastra e scandal....nu am reusit sa depistez daca e de bine sau nu... iar treaba cu stinky...pt noi e o bucurie de fiecare data...mai ales ca face o data pe zi cel mai des...si mereu asteptam cu emotie...cea mai disperata am fost cand mi a facut vreo 2 zile cate un pic la fiecare supt. si nu stiam, o fi la fel de mult? toate mici adunate fac cat un monstru? a fost groaznic...
carla si alex zicea ca ia un prieten si pleaca amandoi cu caruciorul la agatat....
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
dianocica spune:
listutza pt fulguleti.ro
1.cris80
2.avdanaarhire
3.dianocica
pe mayaione zic sa n o mai trecem la contribuabili, nu? ca si asa baga sotul la inaintare...
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
ruxandra_sb spune:
Cu intarziere
pt dragii de David de Dianocica, Kara de Mirona, Anamaria de Mayaione si Iulia de Angi.
Dianocica, da ce bunatate de tort ai preparat mama draga. Mi-a pluat in gura de cum am inceput sa citesc...yamy, yamy.. 
.. mai am un pic si fac 4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
ruxandra_sb spune:
Ca sa linistim mamicile ingrijorate, repetam:
De ceva vreme pliurile asimetrice la picioare au incetat sa mai fie considerate de catre ortopezi ca posibil semn pt displazia de sold.
Deci nu conteaza daca are sau nu pliurile asimetrice. Si Grigore le are. Importanta este manevra Ortolani (nu stiu exact cum sa explic: cand ii rasuceste piciorul din sold ca la miscarea de inot bras), iar daca se aude/suspecteaza ceva tre sa faci radiografie sau ecografie. Atentie: nu faceti voi aceasta manevra. Ar trebui s-o faca numai pediatrii cu experienta sau ortopezii, altfel e neconcludenta.
Grigore
carla2005 spune:
Eu sunt de acord cu cumpararea domeniului sau a site-ului...cum dam banii?!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
mayaione spune:
Nu, nu, puneti-ma pe lista, hostingul e asa un bonus
. Ideea ar fi urmatoarea, tot sotul o sa faca un script , daca nu are timp sa-l faca el, ne cauta unul gratis si fiecare sa aiba username si parola sa poata sa adauge poze, sa modifice detalii etc. Si eu vreau super site asa ca pentru bebeii nostri. Daca are timp poate ne face tati si designul ca e in domeniu;), sa vad cum ma dau pe langa el.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
ruxandra_sb spune:
Raluca, ce mai face viitoarea mea nora?? Cum s-a simtit draga de Adinutza dupa plimbare? 
Ce par multa are Iulia, Angi. O sa fie o pletoasa.
Teutz, ne-a venit deja alocatia. Depus actele in decembrie, sosit in februarie.
Donia, ce mortal doarmea Cristi printre fluturi. N-avea treaba.
Lory, off, off pt buba la picior. Sanatate.
Ralumat
. Si da, ai dreptate, destule infectii urinare sunt asimtomatice. Adica nu sunt insotite neaparat de alte simptome. Noi am patit-o..
Carla, deci tot de neseriosii cu cei 3 ursuleti e vorba. Huooooooooooo!!
Bouncer-ul comandat al ei e Brevi. Noi mai avem produse de la Brevi (scaun masa, tarc, scaun masina..) de care sunt super-incantata fiind de calitate. Tocmai de aceea am ales si bouncer-ul tot Brevi. Numai ca, mai ales citind ce-ati patit si voi, ma indoiesc acum ca am acasa un bouncer Brevi original. Mai degraba unul facut "pe vapor" sau un REBUT.
Imi pare rau pt ochisor.
Alexandra, poti folosi apa de mare. Eventual alternativ cu ser fiziologic; totul e sa nu exagerezi.
Grigore
ruxandra_sb spune:
Ma duc sa deschid capitol nou.
Aveti grija sa nu umpleti nspe pagini pana cand oi termina.. 
editez: uff, m-am miscat repede. Printre schimbat copchil si pregatit biberon. Noroc ca i l-a dat tati. 
Grigore
dianocica spune:
pt fulguleti.ro1.chris80
2.avdanaarhire
3.dianocica
4.flore26
5.carla2005
6.mayaione (stiu eu o metoda buna sa l convingi pe tati
incepe cu
)
ralumat daca tot ai dat banii degeaba pe un umidificator poti sa mai dai altii pe dezumidificator...da, exista...
_
diana
(03.12.06)