Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Karina de Mirona
AnaMaria de Mayaione
Iulia de Angi_m
Maria Isabela de luly
David de Dianocica
Bun venit in grupul nostru iti urez...Flavia...te primi cu drag atat pe tine cat si pe frumusetile tale...Daria si Alexa...sa va traiasca...si se pare ca bebelusele tale sunt din aceasi zi cu Mark al meu.......sa stii ca mai avem mamici de gemeni aici....!
Sunt putin suparata...va intrebam ieri ceva referitor la Marimer...si chiar asteptam raspunsul vostru...stiti ca niciodata nu am fost de acord cu fetele care spuneau ca nu sunt bagate in seama...sau ca nu le sunt citite mesajele...dar mesajul meu a fost ignorat total...o sa-mi treaca...nu sunt eu suparacioasa de felul meu...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am pus si eu poze noi, ca pana isi face tati timp sa i le adauge pe pagina, face fata 1 an. Le puteti vedea aici.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns, o sa pun si eu maine jucariile la masina la o temperatura mai joasa si sa dea Domnu sa nu se deterioreze prea tare.

Flavia-Ioana, bine ai venit!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Mai fetelor ma gandeam sa cumparam si noi domeniul pentru site-ul bebeilor nostri "fulguleti.ro" (e disponibil, am verificat eu). Cu timpul dezvoltam site-ul si cand vor creste mari se vor intalni acolo toti, le punem un forum al lor etc. Atat ca o sa platim anual hostingul, trebuie sa cautam unul mai convenabil, oricum la cate suntem nu cred sa fie mare lucru, parca pe an se plateste, ma interesez daca e. Ce ziceti?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

neata la toate fetele!

flavia-ioana bine ai venit!sa/ti traiasca printesucele, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele.
alexandra 25 chiar nu am vazut ce ai scris in legatura cu marimer.eu folosesc pentru alessia, la noi fiind aerul mai uscat.ii face foarte bine, si jetul nu o deranjeaza.acum mai caut.poate te gasesc unde ai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

angi_m multumim mult pentru poza cu tati!

LA MULTI ANI!celor nascuti azi, sa cresteti mari, frumosi, destepti si sanatosi.
fetele di timisoara, voi pe unde stati?eu stau in Balcescu si toata ziua ma plimb cu alessia prin zona, dar singura.nu sta nimeni pe langa noi sa ne plimbam impreuna?
alexandra_25 am cautat, fara succes inca.daca mai ai nelamuriri, please ask.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata.

iar am o intrebare intrebatoare: am luat -desi a fost destul de greu- hotararea sa nu ma mai chinui cu lapticul meu, care ajungea la minunata cantitate de vreo 15 ml dimineata si vreo 15 seara, asa, cu rugaminti. cu alte cuvinte, a intarcat balaia. am incheiat capitolul si gata. problema e alta: cat mai iau exluton si cand trec pe anticonceptionalele normale? stie cineva? ca eu, dupa capul meu, as lua deja yasmin, cata vreme laptele meu, cat mai e, nu ajunge la copil. voi, in special cele cu al 2lea bebe, sau al 3lea, cum ati procedat? sau si mamicile cu primul copil, care s-au confruntat deja cu treaba asta. nu l-as deranja pe dr duminica sa il intreb un lucru totusi minor. eu l-as bate pe ala care m-ar suna pt asa ceva in timpul meu liber, nefiind totusi o urgenta.

acum referitor la plata domeniului fulguleti.ro, eu una sunt de acord si nu m-ar deranja achitarea unei sume anual. problema e insa urmatoarea: cat de mare e suma, cate persoane o achita cu certitudine, ca sa stim cat vine de caciula, si daca primim si fulguleti cu posibilitati materiale reduse, iar daca primim, cati sa primim. cred ca ar trebui stiut de la inceput toate astea, pt ca o suma insignifianta pt cineva poate fi uriasa pt altcineva, si daca o fi, sa zicem, 30 milioane vehi anual gazduirea, si doar 3 platitori, atunci si mie mi se pare cam mult si as da banii pe altceva. asa ca propun sa ne spuna fetele care e suma exacta pt un an si sa ne anuntam cele care ar fi doritoare sa plateasca.facem un calcul si vedem daca ne place ce iese si atunci luam o hotarare. cam asa vad eu treaba. voi ce ziceti?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

Mergi la inceput

Hai ca am aflat si preturi...Domeniul costa cam 1,5 mil si e pe viata, iar hostingul s-a oferit sotul meu sa ni-l ofere gratis. Oricum si daca era sa-l platim nu costa mai mult de 3 mil pe an. Dar mai intai sa vedem ce parere au toate fetele.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by mayaione

Hai ca am aflat si preturi...Domeniul costa cam 1,5 mil si e pe viata, iar hostingul s-a oferit sotul meu sa ni-l ofere gratis. Oricum si daca era sa-l platim nu costa mai mult de 3 mil pe an. Dar mai intai sa vedem ce parere au toate fetele.

Povestea nasterii

stai sa inteleg si eu, ca e prima data cand discut despre chestiile astea: dam 1,5 milioane si gata cu numele nostru? e doar al nostru, da?
si dupa ce avem nume, sa inteleg ca trebuie sa stam pe undeva, si acel undeva e la sotul tau? multumeste-i mult din partea noastra si gangureste-i pe limba bebeilor nostri. mie nu mi se pare mult 1,5 milioane, si ar trebui sa deschidem lista de contribuabili. uite:

1.chris80

cine mai vrea? cine mai vine?

merci muult, mayaone

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Vreaiu si eu pe lista de contribuabili penttru site.

Dana fericita de Celeste Maria (08 dec 2006)
http://www.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput