Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Karina Ioana, Anamaria, Iulia, Maria Isabela, David Alexandru

Aseara eram mai mult moarta de spaima ce am tras. S-a inecat Cristina destul de rau. Si ne-am speriat atat de tare incat am ajuns la budimex. Am intors-o eu cum citisem pe forum, de fapt am pus-o cu capul in jos, a scos lichidul dar tot mi se parea ca nu respira bine. Dupa aia a mancat 2 minute si a adormit. Cand am vazut ne-am imbracat repede si am plecat la spital. Au controlat-o acolo pe toate partile si ne-au trimis inapoi ca nu are copilul nimic. Dar am tras o spaima...Azi noapte m-am trezit de nu stiu cate ori sa vad ce face. Dupa ce ne-am intors era asa vesela de ziceai ca nu s-a intamplat nimic. Si noi mai mult morti decat vii.
Azi am fost in herastrau, l-am cautat pe dmic sa ne dea inghetata. Si nu l-am gasit. Ii adusesem si cadoul dar il trimitem virtual.
Dolores sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui David Cristian.

Va pupam pe toate .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

unde a-ti disparut?

Va anunt ca am mai slabit 1kg am 64 kg

MA bucur pentru tine, eu am pus 2kg, deci sa inteleg ca nu mai manani praji??? Si eu care tocmai am terminat un tiramisu -bun, bun, pentru toata lumea, ca fetele s-au spetit saptamana asta cu petrecerile , asa ca m-am gandit sa-mi aduc si eu aportul macarla sfarsit.

Ce zici, mananci???

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Carla nu prea stiu ce sa-ti spun, decat sanatate Alexutei, noi nu am avut experiente de genul asta. Tin pumnii sa treaca

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aka

Aseara eram mai mult moarta de spaima ce am tras. S-a inecat Cristina destul de rau. Si ne-am speriat atat de tare incat am ajuns la budimex. Am intors-o eu cum citisem pe forum, de fapt am pus-o cu capul in jos, a scos lichidul dar tot mi se parea ca nu respira bine. Dupa aia a mancat 2 minute si a adormit. Cand am vazut ne-am imbracat repede si am plecat la spital. Au controlat-o acolo pe toate partile si ne-au trimis inapoi ca nu are copilul nimic. Dar am tras o spaima...Azi noapte m-am trezit de nu stiu cate ori sa vad ce face. Dupa ce ne-am intors era asa vesela de ziceai ca nu s-a intamplat nimic. Si noi mai mult morti decat vii.

Aka te cred ca te-ai speriat, macar te-ai linistit cu mersul la spital. Intr-o seara Ada s-a inecat in patut, nici nu stiu cum am sarit din pat si am scos-o din patut, oricum cu o viteza si super speriata.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

quote:
Originally posted by Flavia-Ioana

Buna fetelor !

Sunt si eu o mamica de noiembrie, desi trebuia sa fiu de ianuarie...Dar asa a vrut Doamne Doamne ca in data de 23 noiembrie sa dau nastere la 2 minunatii de fetite. Am nascut prematur la doar 30 de saptamani, fetitele au fost mititele 1450 (Daria) cu 1200 (Alexia), dar acum suntem grasane si sanatoase. Am nascut prin cezariana la ora 3.50-3.55, scor apgar 8 (Daria), respectiv 7 (Alexia), 40 cm, respectiv 37.

Sper sa ne primiti si pe noi in clubul vostru...

Multumesc si...va invitam sa ne vedeti...

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Bine ati venit in .
Niste papusele sa-ti traiasca

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

cu intarziere.. LA MULTE MULTE MULTE LUNISOARE sarbatoritilor, ii pupa dulce un botic de motanel!!!
dragele mele, noi raportam un cadouas mai stinky, dar care mie mi-a umplut sufletu' de bucurie: primu' kk ca la carte! hai, nu-mi dati in cap cu el, ca e mare lucru pt noi, era asa galbior si frumos si plin ochi de grunjei, ca mai aveam putin si-l inramam, asa ne mandrim cu el :))) asta asa, ca sa am cu ce sa-i dau peste nas pediatrei care repede ne baga ea la sucuri, piureuri si alte alea, la revedere, sanatate si la gara, nici ca ma mai gandesc la capitolul asta pana la 4 luni... acum sunt 100% convinsa ca totul venea de la minunatul ceai, caruia ii fac cu mana din mers, multam fain, da' nici de de-asta nu mai vreau sa aud!
in rest, toate bune si frumoase, am avut musafiri de soi, dandusa&co, si nu pot sa va explic in cuvinte ce copil minunat e crinuta... nu exagerez, e cea mai cuminte bebelina din tot ce vazura ochii pana in ziua de azi. motanu' ne-a facut un piculet de ras, dar..asta e, e baietel, trebuia sa atraga si el atentia cu ceva, asa ca ne-a aratat ce plamani are :)) de socializat, hm, au dat ei niste semne finute la inceput, dupa care s-au ignorat complet, nici la poze n-au vrut sa se uite ochi in ochi sa-si declare sentimente care mai de care mai profunde...
mai fetelor, sar si eu din lac in put, sau mai bine zis, in cadita: ai vostri bebei fac ca apucatii in cadita????? prin "ca apucatii" inteleg o topaiala ciudata, si din picoare, si din maini, da sa sara de la ta-su din brate... nu urla, adica sa ne dea semne ca nu i-ar place, eu in fanteziile mele interpretez asta ca un semn ca-i place mult balaceala, dar... avand in vedere ca in seara asta ne-a varsat aproape juma' din apa din cadita pe si pe langa noi, ajunsei si eu sa-mi pun un semnulet de intrebare.....
off, si as raspunde si la teme, daca as mai sti care sunt.... tre' sa ma duc inapoi sa-mi aduc aminte.. neuronu'... revin :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Bebinuta-dimineata cereale cu lapte,mananc mai putina paine,mi-am luat si din aia integralaimi fac multe salate cu branza feta,oua fierte,am renuntat la cartofi prajiti,carne la gratar,prajituri nu prea mananccam asta

Dandusa-pe unde umblati?

Danita-si eu as vrea da vad eclipsa de lunasper sa nu adorm

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

asa... deci: supt, alocatie si par - tre' sa scriu, ca altfel iar uit :)
la noi e problema mare cu suptu'... nici nu mai tin minte cat dura pe la inceputuri, cam un sf de ora la fiecare tzatz, iar la masa de la doishpe noaptea simteam efectiv cum imi creste paru' pe picioare.... cam o ora cred, daca nu si mai bine! ma rog, chipurile crescuram, si acu' am ajuns la performanta de a trage meticulos de sfarc doar (!!) vreo douaj' de minute, si, of course, la masa de la doishpe, sarim nitel de patruzeci... culmea e ca si la inceputuri, si acu', daca ma trag de tzatz dupa ce suge asta, tot tasneste ca la stropitoare, ca de-aia uneori alunec pe panta indoielii si plec urechea la pareri care ar trebui sa fie avizate (vezi "za uanderful" pediatra din dotare...). eu nu pot spune cu mana pe inima ca am vazut vreodata motanu' satul, fin'ca invariabil adoarme la san... sau, hai, sa fiu cinstita pan' la capat, de vreo doua - trei zile, la masa de pranz, cea de dinainte de plimbare, nu mai adoarme, imi inchipui eu ca a terminat pt ca nu face altceva decat sa stea cu tzatzu'-n bot si linge sfarcu' ca pe acadea.... trecand peste toate, tot e bine, ca nr total al meselor pe zi este de 5, asa ca macar nu-mi pune de nshpe mii de ori rabdarea la incercare :)
cu alocatia, indemnizatia si alte plati cuvenite.... habar nu am cand or veni, in 2-3 luni de la data depunerii dosarului, asta a fost invariabil raspunsul primit...
parul din fericire e la locul lui, n-am avut nicio problema nici in sarcina, si, spectaculos, nici acum. trebuie insa sa mentionez niste aspecte: din lipsa de timp, ma spal pe cap o data pe sapt, nu ma ususc niciodata cu feon (asta nu-i din lipsa de nimic, pur si simplu nu suport eu), de fapt, nu ma usuc cu nimic, si.. nu ma pieptan/perii :)) rusinica pt asta ultima, stiu, dar "iezista e esplicatie": am avut dintotdeauna parul scurt, iar scurt la mine inseamna tuns cu masina, nr. 4 - deci nu aveam ce pieptana. eee, prin facultate ma apucara cele feminitati, si l-am lasat mai lung (a se citi "normal", dar tot n-aveam ce pieptana). acu', avand in vedere ca pot sa fac si coada, e chiar luuuuuuung :)) dar tot nu-l pieptan, ca mi se pare asa o pierdere de timp... :)))) hai, fie, mi-e o leneeeeee :)))) deci, concluzionand, chiar daca mi-ar cade, nu prea as avea cum sa observ.. asa, pe perna sau lenjerie nu gasesc, deci inteleg ca e tot la locu' lui :)
oricum, pt cine e interesat, repet recomandarea cu tratamentul ala de gerovital (cu ulei de ricin, petrol si alte de-astea), e super ok, eu l-am folosit dupa o perioada de vopsiri, si revopsiri intense, si chiar a dat roade. ba chiar pot spune ca de-atunci nu prea mi-a mai cazut parul, dar m-am si tinut de el, vreo 3 luni am bagat cate-o tura pe saptamana...
gata.. fug in patut, cu multumire in suflet ca n-o dadura astia pe brigitta afara (megastar - preocupari foarte 'telectuale, de altfel... :)) )

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta
Dandusa-pe unde umblati?

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

au fost in vizita de partid :)) va pup eu in numele ei, sunt sigura ca nu se supara ;)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Trebuie sa va spun o alta metoda de a calma copilul cand face o criza. Metoda asta a fost folosita de o prietena de-a mea azi-noapte la ora 4. Baietelul ei facuse o criza si nu au mai stiut cum sa-l linisteasca. Asa ca la 4 dimineata au incercat si i-au facut baie copilului. Si ca prin minune, a tacut si s-a culcat bine-merci, cuminte.
Sper sa nu ajung sa apelez la astfel de metode, dar e buna de bagat la cap.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput